snygga bilder!!


mitt öga som sminkat!!!

idre

idre

i bilen hem från idre på emelies öga i kamra

hem ifrån idre på anna i bakspegeln!!!

blomma hemma

blommor på en resturang

djur spår

berguanska

berguanska




det var några snygga bilder jag gillar blomorna jag lakt ut dom har jag fotat på ett museum som heter berguanska museumet men visa blomor har jag fotat hemma


jag har en veldigt bra kamera som ger efäkter så det blir fina bilder!!!



kameran framifrån                                                kameran bakifrån


topen dag

jag kan tuvär inte ladda upp några bilder från kameran :( för sladen är hos mamma(jag är hos pappa) så det får vell va text!!!


idag har varigt en toppen dag och den är inte slutt än!!!!! idag hade jag sovmorgon till 9.35 (som varge torsdag) och sen så skulle bild eleverna på elevens val åka till liljevalch där var vi hella dan och det här är min favorit den hitade jag på goggle

sen åkte vi hem och då sate jag mig framför datorn ( och det är nu) men jag ska snart till frisan och vem vett hur jag ska klippa mig ??? efter frisan ska jag på melanstadie disko jippi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




//kramizzar från Olli!!! <3


gästblogg :)

hej jag heter Emelie och är Olivias syster. Jag är 14 år , alltså 3 år äldre än min lilla lillasyster :) . Jag tränar gymnastik 5 gånger i veckan och gillar att vara med kompisar och lyssna på musik. Jag älskar verkligen glass och godis :) är nog min favvorit rätt om man bortser från tacos, pizza, thaimat och pannkakor.

Nog om mig , vill ni veta mer vad jag gör så har jag en egen blogg

http://emiisliv.blogg.se

kolla gärna in den :) kramisar ♥


ska slinga håret !!!

hehe !!!!


chacha

chacha har gort detta snygga blogg som kommer handla om mina bilder (jag ska bli fotograf) jag är 11år och bor i stockholm!!!



heej då<333 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Välkommen till min nya blogg!