Icona pop!

Heej bloggen nu på kvällen var jag , mina syskon och några kompisar på Icona pop på grönan var så sjukt bra och vi hade as bra platser längst fram där vi stod och dansa och hoppa, det var faktist bra med utryme, inge tryckande eller sånt!
 
Nu ligger jag på sängen,mitt standar ställe, och bloggar, är också lite nervös för imorgon då jag åke på Kollo nu är nästan allt pakat, förutom handbagaget, så kl 9 imorgon ska jag vara vid tc och vänta på bussen! Kommer tyvärr inte bli någon updatering på hela tio dar!! Men sen när jag kommer hem kommer jag ösa in med bilder!
 
har faktist ingen bild från konsären eftersom min mobil har blivit konstig så bilderna man fotat vill inte vissas får se om jag kan lössa det efter kollot!
 
Nu ska jag sova gonatt!
old pic

gomorgon-en promenerande natt!

Gomorgon Bloggen! Här sitter jag i min säng och slappar! Har redan ätit frukost, så ska väll börja fixa mig snart om jag inte kan gå runt i pjamas hela dan! tyvärr måste jag nog ut idag, eller måste jag vill nog ut ändå i det fina vädret vi har idag! Däremot vad jag måste göra idag är att packa, imorgon morgon så åker jag på kollo! Är otroligt nervös över det! Jag har ju varit på kollo många gånger innan men i år är första gången jag åker själv och inte känner nån! Men det blir nog super kul ändå, det går väll snabbt att skaffa ny vänner! Jag har faktist ganska lätt för sånt, jag är ju inte så blyg och sånt och vågar prata inför andra och så! Det är bara det att jag har så mycket kläder jag vill ha  med mig, man vill ju inte gå runt som en luffare, det är ett dåligt intryck om man nu vill ha kompisar!
 
Är ganska trött också, fick faktist veta att jag gått i sömnen i natt, in till My vid tre tiden och sen typ undrat var jag va o så mins inget av det men däremot vaknade jag vid fyra tide i morse av att Vanilla låg brevid mig och dörren till mitt rum var uppen den som alltid är stängd på natten! well well bara inte detta händer på kollot för då dörr jag av skam, tänk om jag går in i ett killrum eller något sånt! gaahhh Jaja ska kanske börja packa nu ra, och sedan städa rumet så jag hittar min kamera!
 
Puss<3
 

dagen!

Först måste jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen om min vardag! Jag har iallafall först varit i Farsta med Isa, Natali och hennes lilla syster Emeli! köpte lite smått och  gott som kommer i ett inlägg imorgon! SEn åkte jag hem då jag åkte short board men Isa My och Clara mys kompis tyvärr råka jag ramla klantigt nog och skrapa upp både knä, axel och händer; suck men jag forsate åka en bit och sen fik jag tväta såren och sen fixa mig till en middag ute med vänner till familjen på enskede matbord så gott! Men nu måste jag nog sova är riktigt trött! Men som sakt mer uppdatering imorn!
Puss <3

bild från igår söndag på mig, Isa och My!

Bilder från midsommar

 
 
 

Midsommar

Glad midsommar alla! Nu sitter jag här och fikar med stora släkten i Rättvik! Har faktist inte dansat runt någon midsommarstång och kommer tyvärr inte göra däremot var jag och Emelie ute imorse då vi plocka blommor för att fixa kransar! Morfar har tänkt på oss nu när vi är på landet och fixat wifi så nu kan vi surfa så fort vi får någon stapel! Så kanske blir någon uppdatering då och då!!!
Tyvärr dampar mobil kameran så att bilder kommer på söndag då jag kommit hem!
Puss♥

Hejdå Stockholm!

Heej bloggen nu ska jag snart cykla till pappa för att sen bli upp plockad av mamma med bilen där! Sen åker vi till Borlänge där vi ska fira middsommar eller nää vi ska fira middsommar i Rättvik hos några släktingar men ditt åker vi bara över dan rästen av helgen spenderas i Borlänge där vi har landställe! Tyvärr ligger det inne i skogen där ingen täckning finns och kommer därför inte blogga något på hela helgen, om jag möjligt vis inte får tre staplar kan man ju försöka, men räkna med ett litet uppehåll tills söndag! Puss och glad Middsommar!

gårdagens shopping!

 
Igår var jag och Siri i stan då vi först tog en fika waynes coffee och sen kollade vi lite i affärer då jag hittade ett par super söta solglasögon från punkshop för bara 50 kr! Jag älskar dom värkligen! DEt är små söta blommor på dom som man inte kan låta bli att älska! Glasögonen var värkligen något jag behövde eftersom mina andra solglasögon gick sönder på vägen hem från göteborg så var ju super bar när jag hitade dom här på rea och allt!
 Inte världens bästa kvalite på bilden men Kamran är hos pappa så får bli datans kamera!
PUSS

Gomorgon<3

Heej bloggisen och gomorgon är på så grymt bra humör faktist! Även om jag hade skit tråkigt igår och satt ensam hemma hela dan!!! Men jag blir bara på bra humör när det är fint väder, man bestämt något man kan göra och vet att det kommer bli kul! och jaa när man har något att blogga om! Som ni kanske märkt har jag bytt header och disign, och som ni kanske sett är den inte riktigt klar än! Det är min syster som hjälpeer mig med sånt medans jag sitter brevid, det kommer så småning om bilder på headern och lite mer!
 
Som ni kanske läste där uppe hadde jag skit tråkigt hela dan igår så jag tänkte berätta om den!
Jag var som sakt hemma själv och försökte få tag i någon som ville göra något! ALLA var upptagna så jag gav upp och gick ut och sprang en kort runda på typ 3km! Sen åt jag lunch, kollade datorn och lite sånt! Tillslut kom Emelie hem och strax efter mamma det blev tidig middagoch sen åkte mamma och Emelie iväg eftersom Emelie ska börja ta körkort! där satt jag utan något bra på tv eller någon att vara med SUCK hoppas ni förstår hu tråkigt det var!
 
Idag då vad händer då?? jooidag ska jag först paka lite till kollo och till borlänge i midsommar sen blir det lunch och efter det åker jag in till stan då jag ska träffa en gamal kollo kompis, Siri ska bli riktigt kul! Vi ska typ ta en fika prata lite och sen kanske kolla i affärer!
 
Jaa det kommer bli riktigt kul idag!
PUSS<3
 
gamal bild från sommaren 2012!
skit vad liten jag ser ut att va!
 

har tråkigt!!!

Heej bloggen, har så sjukt tråkigt just nu! Vet inte vad jag ska göra! Nästan alla min kompisar är borta eller är upptagna! Ja Moa finns ju men hon är med Emelie! Ska kanske ringa dom sen och fråga vad dom gör och om jag kan hänga på!! Kan ju inte sitta här hella dan med sov tröjan och uggla! Nää skärpning Olivia hitta på något kul nu!!
 
....Men vad är kul då?? Joo det är klart jag vet vad kul är men alltså kul, kul!! Jag kan tycka att rita eller spela gitarr är kul men jag vill ju ha kul, som menat att skratta med någon kompis! Jag älskar sommarlovet men måste alla mina kompisar vara borta då???? Jag saknar många redan! Nää nu ska jag ring någon jag kan ha kul med!!!
 
PUSS<3

outfit!

 
 

jordgubbar med Moa

 
Heej bloggen! Idag åkte jag och Moa till stan för lite shopping! dock hittade vi inget, men jag fick tre armband som hon köpt i Turkiet åt mig! Superfina! Men efter åkte vi hem till mig och åt lunch och jordgubbar och chockladbollar utan kakao väldigt gott och något jag rekomenderar starkt, Nu ska vi ut och jaa bara va i solen!!!!!!!
 
PUSS<3
 

göteborgsshopping

I lördags var vi ju i Göteborgs stad då vi hann med lite shopping! Jag köpte min efterlängtade väska som jag ståt o dreglat framför och nu är den miiinnn!! den är så fiiinn! Väskan är från Lindex från kollektion Holly & White och kostar 299kr.
Nästa köp blev ett läppstift i en super fin färg! Den kostade bara 10 kr så det blev ett måste köp!! läppstiftet är från Willys!
Tillsist fikade vi ju från starbucks då jag fick med en fin mugg<3
 

hejdå Göteborg! hem juva hem!

Idag fick vi säja hejdå till Göteborg! Vi vaknade vid nio tiden då vi börja packa sen blev det sista buffe frukosten vid 10 tiden, sen utkekning vid 11 och sen var vi påväg hem! På vägen stanade vi i Gränna för Lunch och polkagris köp! Sen var vi hemma vid 5 och då åkte vi nästan direkt till mamma sen har vi mysst och jag och Emelie var ute och sprang efter maten!
 
Det är så sjukt sjönt att det inte är någon skola imorgon utan SOMMARLOV,
love it<3
 
frukost med flingor och vofflor!
 
 
 
 
Bild på mig i Gränna
 
 
POLKAGRISAR<3
 
 

krab fiskning och shopping

Heej bloggen! Idag har vi varit vid kusten för att fiska krabbor, det var jättemyssigt och fint väder var det också! riktigt lyckat, vi åt även lunch där och efter åkte vi hem för att byta om och göra oss fina för stan♡

På stan shoppa vi och sen tog vi en fika på starbucks. Efter blev det middag på en italiensk restaurang då jag åt lasagne! Så god. När vi skulle åka hem regnade det as mycket så vi vänta ett tag och gick och köpte godis innan vi åkte hem då vi bastade och åt godis framför James Bond!

Pussar!!! Natti <3











Liseberg!

Heej nu har vi kommit hem från en heldag på Liseberg! Så trötta alla va när vi kom hem så vi satte oss i bastun i vårat hotellrum så lyx!<3

Vi tog spårvägen till Liseberg idag vid halv ett och va där när dom öppna! Sen sprang vi in till alla möjliga karuselerna särskilt dom stora läskiga!! Som Atmosvear(stavning?) balder och kanonen! Lunch, fika, middag och även efterrätt åt vi i tivolit! Så kul allt va och mitt i allt ser jag Nellie Berntsson(ingen aning o stavning där heller!) läser dock aldrig hennes blogg men mina kompisar gör satt....

Nu ska jag sova! Puss o natti<3






mer bilder imorgon<3

Härliga Göteborg!<3

Heej bloggen nu är jag äntligen i Göteborg<3 Idag ska vi till Liseberg tyvärr är vädret inte på topp men sådant får man leva med!

Vi har precis ätit frukost buffe på hotelet! Sååå gott! Mer om Liseberg sen!<3






Bild från igår då jag o Isa åt glass






hos Linette~disco in the house!

Heej bloggen jag kom till Linn ungefär lite före två då vi åt<3 sen kom Carro och då lekte vi med Livia, linns lilla syster vi var barnvakt åt! tillslut blev leken en disco eftersom alla börja dansa! Livia kollade storögt på oss och dansa lite själv också! Vi körde även Just dance innan jag kolla på klockan och kom på att jag måste springa till tunelbanan! Tyvärr missade jag bussen i bandhagen så blev tvungen att vänta 12 min utan tak i regnet! :(
Men nu sitter jag på bussen och är snart hemma hos mamma där jag ska hämta springskor och lite mer! Sen åker jag till pappa där jag pakar det sista till Göteborg och sedan åker vi nog vid sex tiden!!<3
Puss<3





Mot Linn<3

Heej nu har jag fixat mig o så, och snart åker jag till Linette! Även Carro kommer nog va med satt det blir kul! Just nu väntar jag bara på att någon ska svara i telefon både pappa och Linn! jaja har ialla fall pakat det mästa till göteborg nu men nu ska jag fortsätta nå Pappsen o Linette!
Puss<3



Idag ska jag...

paka till Göteborg, jag åker redan ikväll och kommer fram till hotellet vi ska bo vid midnatt satt kommer nog sova i bilen, jag gillar värkligen att sova när man åker i en bil, det är liksom som en vagg säng och sen radion som står på blir som en vagg vissa!!!!
Jaja ialla fall, i Göteborg ska vi till Lisebärg såklart o kanske om det är fint väder fiska krabor!!<3

Nää jag vet inte vad jag ska göta mer idag! Kanske vara med nån kompis eller Isa....<3

Puss på er så kommer dagen som den kommer!



sukse loppis!

Heej bloggen känner mig så glad och otroligt rik! Jag och Isa ligger helt döda på hennes säng sjukt trötta efter loppisen! Vi började ta ner kartongerna med allt vi skulle sälja vid två, och allt var klart och iårdning ställt vid tre få hade även Linn kommit så vi var tre som kunde sälja kl fem gick hon hem och då hon fick med förti kronor för hon hjälpt oss! kl sex börja vi plocka ihop och då hade vi tjärnat mer än 1200kr utan pängarna Linn fick helt sick ju! Ja detta kan ju bli ett helttids jobb!!

Nu har vi ätit middag jag, Isa och Emelie medans pappa o Anna är på fest och My på grönan så nu ska vi hyra film och fixa snaks bara vi mysss....

PUSS<3



Loppis!

Heej bloggen nu ligger jag i sängen och myser! kl är bara tjugo över åtta och jag är vaken!!! Svårt att få sov morgon när man är van att gå upp en viss tid!!!

Idag ska jag slappa, äta lååånnngg och god frukost! Sen slappa lite till och sen ska jag och min bous syster ha loppis!

Loppisen är i sandsborg mittemot gamla enskede bageriet typ! den håller på mellan kl 15-18 så det är bara att komma! vi har bakat fem kartonger + lite påsar fulla med leksaker, böker, kläder, barbie, gossedjur och massa mer saker satt det är mycket som säljs!

Krammm o Pussss

random bild!


SOMMAR LOV!!!!!!

Heej nu ligger jag och njuter av sommar lovet som hållt på i nio och en halv timme! Vi samlades i kyrkan kl 9 då kören sjöng sen babla prästen sen solister, tillsist var det rektorn som höll tal! Vi fick även betyg och jag är värkligen tok nöjd! Efter alla kramats och sagt trevlig sommar o allt sånt åkte jag med Linette o hennes mamma samt hennes lilla syster Livia! Jag och Linette skulle vara barnvakt till Livia medans Linda deras mamma skulle på någon behandling! Efter åkte jag o Linn hem till mig där vi pyssla kolla videor och bloggar! Linette blev sen tvungen att åka hem eftersom hon skulle på sverige matchen i kväll! Så jag åkte till kärrtorp och mötte upp Anna där, min bonus mamma, och gick tillsamans till Isas och Mys skolavslutning, mina bonussystrar, tal och sång sen fikade vi med Isas klass kompisar och ja nu e jag hemma och snart blir det middag!
Puss<3


bild på Linette och Natali utanför kyrkan!

Skolavslutning!!

Heej bloggen, äntligen är det skolavslutning, dagen jag går ut 6:an och mellanstadiet! Vi ska samlas vid Enskede kyrka kl nio så jag ska snart börja trippa ner ditt med mina klackar! Helst skulle jag vilja ta långboarden ditt men jag har låvat att inte åka skateboard med klackade skor!! så det blir det inte!!! Känner mig så fiinn med min kläning och alla smycken och sånt! Like a prinsses!<3 Jaha nä nu måste jag snart gå<3 PUSS:)










Outfit:
Kläning från Pull and Bear.
halsbandet är från ur and penn.
Väskan är ett fynd från Kapphal.
Skärp från JC.
Och skorna från skopungten!

Virkar!!<3

Heej sitter hemma själv och virkar<3 Jag slutade direkt efter lunch och åkte direkt hem då<3 Men här sitter jag nu ialla fall och virkar på min blivande väst<3 Här kommer ett litet tjuvkikning på den<3
Puss<3



sista dannn!!

Heej idag är det sista dan förre skolavslutningen! Sen blir det sommarlov, sick!<3 Idag ska vi typ bara städa skåpen och jaa äta lunch! Så sjönt! Det finns dock ett problem! Jag vet inte vilken tid vi börjar idag! Mina kompisar sa nio medans nån hade sett att det stått halv tio på veckobrevet! så jag siktar väll in mig på nio så får vi se om jag får sitta och läsa eller något om vi börjar halv tio!
PUSS<3<3<3




Outfit: linne-HM. kjol-HM. väst-från igår från bloppisen av Andreas wijk!

Kenzas bloppis

Heej bloggen, Söndag idag, en väldigt efterlängtad söndag! nämligen dagen Kenza och några fler bloggerskor hade bloppis! Så jag och Emelie satte kockan på halv åtta på lördags kvällen sen åkte vi in halv nio och kom fram tio övr nio typ! Men väll frame var världens längsta kö! vi fick plats 70 typ från ingångenmen bloppisen öppnade inte fören kl 10 så där stog vi i två timmar innan vi kom in till salen! Vi blev riktigt besvikna när vi märkte att Kenzas bord var tömt på kläder :( Även dom andras bord var tomma med snygga kläder typ! Tillslut hittar jag ändå en super snygg väst med nitar som bloggaren Andreas Wijl haft, västen är från Gina Tricot och är en tjej model fast en kille haft den och den kostade bara 30 kr!
 
Även om väntan inte var värld det var det ändå kul att få se kensa och dom andra och ja en dags utflykt!
PUSS<3

Stranden och photoshot

the women whit fire hair!
 
Heej bloggen idag har det varit en riktig "Elsa dag" jag sov ju över hos henne och sen åt vi frukost ihop på balkongen! Efter lite fix så cyklade vi även till stranden då jag fick mitt första dopp i sjön för iår! Bada, sola och åt glass gjorde vi! Sen åkte vi hem till Elsa för att hämta långboarden då vi åkte hem till mig där vi fota och hade photoshot,blev superfina bilder som vi sedan rediskerade! Elsa har foat alla bilder på mig och jag alla på henne! Tillslut blev det grillad middag med marsmelows till efterrätt! mums<3
 
PUSS<3
 

Mot Elsa<3

Heej nu sitter jag på tåget mot Elsa! Idag har jag först solat och sen varit i stan med Emelie men köpte inget! duktig Olivia<3 Sparar nämligen pängar tills göteborg och till söndag då Kenza och några andra bloggerskor har bloppis<3
Puss<3


Outfit: byxor~lanzarote. blus~Hollister. jacka~chep

Ledig<3

Heej bloggen idag är jag ledig vilket är så sjönt, så idag ska jag slappa helllllllaaa dan sen ska jag sova hos Elsa Pelsa <3
Igår var det ju Sveriges nationaldag då jag, mamma och Emelie var vid flaten. Vi sola typ bara, jag var ner och blöte tårna flera gånger i vattnet men det var lite för kallt för att bada hela kroppen! På kvällen såg vi på film och åt Panacotta super lyckad dag!
 
Nää nu ska jag ut och läsa lite PUSS<3

Igår från min och Moas "seriösa" foto shot!<3













dom två sista blev ju bra men resten är ju för roliga<3 Det går bara inte att vara seriös med Moa hon e mitt allt och får mig alltid på toppen humör<3<3

Wanted<3<3

Heej igår när jag o Elsa var ute o shoppa hittade jag två otroligt snygga väskor i samma modell o märke<3 Den är från Lindex med märket Holly & Whyte dom kostar 299 och är bara såååå snygga! Jag har letat ett tag efter en lagom stor blommig väska så funderar att köpa den mönstrade! perfect till sommaren!<3





Jun. 04, 2013


Eriksdalsbadet!

Heej idag har 6:orna varit o badat på
åå Eriksdalsbadets ute del var väligt kallt och dåligt väder idag men vattnet var varmt, jag bada först e timma kanske sen bastade jag en timma till! Ja och nu är jag hemma o ligger i sängen och gossar med Tussy<3 Snart ska jag ta cykel til mamma och sedan ska jag nog ut och springa<3 igentligen är det ju friidrott men jag har ingen som kan skutsa satt får träna själv<3
Puss

dagens outfit: långkläning från ADULT-S


fynd från sickla<3

Heej idag var jag och Elsa i sickla så tänkte vissa vad jag köpte då:




~skor från sko pungten 49;-(!)~

~sprut deo från hm 49;-~

~garn från ohlsson typ 10;-(!)~


Jun. 03, 2013

Nu har jag varit dålig på att blogga igen så vi tar hela helgen här:

Fredag: Kusinerna kommer på besök i stockholm och ska va hos oss hela helgen!!




Lördag: Åker till fridhemsplan där vi skatade( eller jag, min kusin Elias, 7 år, och min morbror gjorde medans mammorna och Junie men kusin som snart är 6år satt också kolla på och åt körsbär och jordgubbar, även jag satt med dom ibland!) På kvällen spelade vi kort och åt godis!




Söndag: Kusinerna ska till grönan och själv åker jag in till gallerian med Eira och Nasrin! KUL<3

Idag: Idag har jag varit i skolan har ju inget att göra dock eftersom jag klarat mina mål redan! Såg även världens konstigaste film på spanskan!! Efter skolan åkte jag hem till Elsa, vi baka kladdkaka och sedan åkte vi till sickla för lite shoping har gjort massa fynd som kommer i ett senare inlägg!!

Puss<3