♡Room tour♡

 
 
 
 
 
Har stor städat och fixat i mitt rum och här är resultatet, har alldrig varit finare härinne! Bildkvaliten är dock inte den bästa, så konstigt ljus i mitt rum!
Hoppas ni gillar det, Gonatt alla♡

Turist i min egna stad!


Min fina syster! ^^
 
 

Idag har jag hunnit med mycket faktist! Först åkte jag in till stan och gick på fotografiska, lunchen åt vi sedan på Vapiano då jag tog en pasta med pesto och shampi, såå himla gott!! gick runt lite i stan också, kändes som man var utomlands eftersom det var så himla fint väder, jag kände mig precis som en liten turist när vi fotade och stadsvandrade lite i fina Stockholm! Hemma igen träffade jag min kompis Eira, har inte träffat henne på så sjukt länge så vi satt och prata länge och garva massa! Lördagen avslutades med film och mys!
 
Nu ska Olivia sova, gonatt alla sötisar!

Inlägg som skulle publiserats i fredags!

Äntligen är det fredag, visst har veckan gått snabbt men den har varit jobbig och jag behöver verkligen få ta det lite lugnt igen, hämta energi och sen plugga mer!
 
Efter skolan åkte jag och Linnsan till stan och köpte glass som vi åt i kungsträdgården, många av träden hade blommar över men gjorde verkligen inget, är sånt grymt bra väder ute! Efetr glassen gick vi runt i lite affärer fick med mig två saker hem som jag är så nöjd med, ett linne och en spets kläning! Tog collaget Linn la upp på sin blogg 
Älskar dig så himla mycket Linn, tack för en jättebra dag

♡Vårens jackor från Zara♡

 
 
 
1. här// 2. här// 3. här// 4. här// 5. här
 
Åhh jag tror jag har gått och blivit kär i alla dessa jackor på bilden! Dom är såå fina, skulle gjärna vilja ha en pastellfärgad kappa nu till våren! Finns otroligt mycket härliga vårplagg på Zara just nu!

Outfit~Black hat^^

 
Hatt & stickad tröja~HM.// Jeans jacka~Cheap Monday.// Solisar~Cubus.// Kjol~Bik Bok.// Skärp~JC

New in- Träningskläder!

 
 
 

Bjuder lite på dessa bilder!
 
Verkligen älskar mina nya två senaste inversteringar, fick med mig både ett tränings linne från Nike för 249 kr och dessa shit snygg tights från soc för 199kr. Blir extra peppad att åka till gymmet i dessa kläder! Påda är köpta på Stadium!^^

Outfit i kungsträdgården!

 
 
 
 
Tröja~Vila// Jeans~Crocker// Jacka & Väska~HM// Armband~Clair´s// Älskade skor~Dr Martens.
 
Igår var Jag och mammi i kungsträdgården och fotade, kollade runt i lite affärer och köpte glass. Gillade Verkligen outfiten jag hade, så ljus och passade så fint nu när det är vår. Fick låna Emelies underbara skinjacka också, tror jag har världens bästa syrra! ^^

Pannkaks lunch

 
 
Har ståt och stekt pannkakor och plättar som nu ska ätas tillsammans med jordgubbar och grädde, en av mina topp ett favorit!

♡Påsk♡

 
 Olivia var modig och tog första doppet i havet med 4 grader kalt!
 
 
 

♡Älskade, älskade Isa♡

 
 
 
 
 
 
 
 
Vad skulle jag göra utan dig? Oförstörbar vänskap♡ Gräddö bilder från i fredags!^^

Hemma igen!

Nu är tillbaka hemma, har haft jättemysig på gräddö. Tiden har gått så grymt fort också, och vi har hunit göra så mycket under dessa dagar, har fotat så många fina bilder som jag kommer lägga ut i omgångar! Hoppas alla har haft, har en super påsk med massa godis, själv känns det som jag är 10 kilo tyngre efter allt godis jag tryckt i mig, men det är ju bara påsk en gång om året eller hur!
 
En av bilderna som togs på Gräddö!^^

♡Mot Gräddö♡

Gräddö, sommaren 2013
 
Nu åker jag till mitt landställe i gräddö, kommer därför inte va nån uppdatering fram tills lördag! Puss^^

Linn och jag!^^

I måndags var jag hemma hos Linn och va med hennes lillasyster också var så himla mysig dag och hade serriöst ont i magen efter pågrund av alla skratt attaker! Här är lite bilder från hennes blogg som togs då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡Hemma Brunch♡

 
 
 

Gomorgon mina älsklingar, dagen börjad väldigt bra idag! Jag och mina fyra systrar hade redan igår bestämt att vi skulle göra en hemma brunch idag! Vi fixade allt möjligt och på bordet stod, vofflor, yogurt med honung i botten, ägg röra, frukt, rostat bröd och massa mer! Är otroligt mätt nu och känner mig riktigt tjock, tänkte att jag ska till gymet senare idag så får träna ner allt!^^
 

Olivias dag!

Heej alla underbara! Idag har faktist jag namsdag! Jag viste det inte ens själv fören pappa skickade ett grattis sms, i min familj firar vi inte namsdagar så mycket igentligen men fick faktist jordgubbar doppade i choklad till efterrätt så blev en liten firning,eller vad det nu heter, i alla fall! Nu är Olivia jättetrött, så hon ska faktist sova lite nu!
Dröm sött allihopa^^
 
 

♡scones frukost♡

Började morgonen med lite bakning då vi gjorde scones! Blev jättegott och är så enkelt att göra! Passar bäst när dom är varma så jag och Isa väckte My så hon också fick en varm bulle! Nu sticker jag till IKEA!
 
Nu är det bara en vecka till skola igen! Njut Olivia^^
 
 
 

24 timmar med min beboo

Har inte kunnat uppdatera pågrund av tre orsaker, 1, den här veckan har jag laggt ner all tid på plugg innnan sportlovet. 2, fredag till lördag var jag med Linette^^. 3, vårt wifi strular och har inte haft något internet nu i helgen, men nu är det tillbaka och det är Olivia väldigt glad för så hon kan blogg igen. Den här veckan ska jag försöka att uppdatera varje dag.
 
Tillbaks till i Fredags! Som sagt var jag med Linette, vi möttes i stan och var där hela eftermiddagen. Vi åkte sen hem till mig, hyrde filmen bridesmaids som var så himla bra, jag menar ni måste se den om ni inte redan har det, garva så jag grät typ. På kvällen låg vi och snacka en stund och somnade efter en stund.
 
På lördagen följde vi med min familj till söder, dom skulle fixa lite grejer och vi åt lunch på ett cafe, åt världens godaste macka med tomat, pesto och mozarella, och en chai latte till det. Hemma bakade vi kladdkaka och åt oxå.
 
Det var ett helt dygn med min bästii, var jätte kul och mysigt.
♡ Love u ♡
 
 
 

Helgen i Sandviken!

 
 
 
 
 
 
 
I Helgen har jag varit me mina kusiner och min momo o mofa, mamma och Emmi. Har ätit massa gott åkt skateboard, påskpyslat och plockat blommor. Hoppas ni gillar bilderna

#Falun2014

Som ni kanske viste har jag varit i Falun med min skola förra veckan och tänkte visa lite bilder därifrån. Varje år åker vi till Falun då där vi har ämnen vi inte kan ha i vår egna skola så på dagarna har vi haft ämnen som bild, slöjd eller något liknande och på kvällarna har det varit friviliga aktiviteter. Var en jättekul vecka som jag kommer minnas otroligt länge mång stora minnen. Var lite halv sjuk några av dagarna då jag hade huvudvärk och ingen energi att göra något på. Har tyvärr inte fotat så himla mycket därför och eftersom jag inte haft ork att bära runt på min kamera hela tiden. Men här kommer dom! ^^
 
Världens finaste Gandii^^
 
 Linn...                                                            Vi har hängt in våra grejer                            Haha Mariam
 
Gandi och Hanna ee tröter!
Mina fina tjejer
Köpt gotti!
 
Jag va sjuk och Linn håller mig sällskap!
Vill tacka alla som gjorde Falun 2014 till den bästa! Älskar er♡