♡Outfiten jag bar på dopet♡

   
 
 
 
   
 
Klänning-Zara// Halsband-New Yorker// Örhängen och Kofta-H&M// Klocka-ALDO
 

♡dop♡

Fina syster!
 
 
 
 
    
Mammi och Em♡ // Gruppbild
 
 
Sjukt fin dukning!

Blev ett otroligt fint dop med mycket släkt och god mat, hoppas ni gillar bilderna!
 

♡uppe i stugan♡

Heej på er, allt väl? För mig har dan vart toppen, har vart på dop i Dalarna hela dagen och är nu i vår stuga i Borlänge, sitter och myser med varmoboy och en filt, bilder från idag kommer i morgon när jag har tillgång till dator
Bjussar på en selfie sålänge!

♡Kvällens outfit♡

    
 
Linne-Primark// Jeans-Crocker// Jacka-Gina Tricot// Väska-Lindex// Skor-Nelly// Örhängen-Guldfynd by Kenza

Bar dessa kläder igår kväll, rosa och enkel, så som jag gillar det!
 

♡Hela Sverige Bakar♡

Hela året har jag väntat på nästa säsong av mitt favorit pogram ska börja igen och nu är väntan över. Hela Sverige Bakar är igång nu igen, Torsdagar kl 21.00 på 7:an! Jag har oturen att inte äga den kanalen men som tur är finns reprisen på datorn♡

♡Min lilla tjej♡

 
Blir alltid lite finare i mitt rum när hon tar upp min säng, älskade lilla vän
 

♡Mycket skratt, lite akrobatik♡

   
Heej på er! Har eran dag gått bra?  Min var lite trög till en början men sen gick skolarbetet bra och jag satt med mina tjejer och hade så kul. Efter skolan så gick vi till fotbollsplanen och gjorde alla möjliga akrobatikformer, men skulle nog säga att allt blev till ett ändå stort skrattanfall hos oss fem tjejer som lekte runt istället. Bilderna ovan består av dem ända bilderna som faktiskt lyckades och var seriösa, haha! Inga mästare kanske, men kul var det
 

♡good morning..♡


Ska bege mig till skolan en sista gång för den här veckan snart, då jag har ledigt fredag. Så plugga ordentligt idag Olivia, du får lata dig imorgon!

♡Pasta pestosallad à la Olivia♡

 
Idag var det ingen mindre än jag som va kock. Sökte upp ett resept som blev så lyckat! Va en pastasallad med pesto och falukorv bland annat. Lite lyxigare än vanlig falukorv och makaroner men samtidigt en enkel vardagsmat!

 

♡Gossipgirl och te, hur skönt?♡

Heej på er, tisdag eftermiddag nu igen. Två dagar av skolan har gått men det ända jag kan säga är, hjälp! Har helt glömt hur jobbigt det är att gå ur sängen på morgonen, jag är nu helt slut efter dessa två dagar och ägnade hela eftermiddagen i min säng med te och Gossipgirl istället för att träna som jag igentligen tänkt. Men hur skönt är det inte att ha en mysdag när den är som mest behövlig? Ska nog köra några sitaps nu i alla fall så jag inte slipper undan så lätt, haha. Veckan lär bli bättre, får bar lägga mig i tid på kvällarna och ge skolan lite extra energi.
Puss på er♡
 

♡mina två senaste mobilbilder♡


Kläder jag beställt hem från H&M som kom hem igår // Drack kaffe hos Oscar i denna söta kopp

♡Skola i morgon♡

Heej på er sötisar. Snart är även denna vecka slut och imorgon börjar skolan igen. Det blir min första skoldag denna termin kan man säga då jag bara haft upprop en timme i förra veckan och sen hemstudiedagar. Men imorgon  börjar allt på riktigt igen. Taggad? Njaa, haha hur skönt hade det inte vart med ännu längre lov? Ändå känns det ganska okej med skola, träffa alla mina kompisar och lära sig lite nya saker.
 
Hoppas ni också tycker det är okej med skola imon, puss och godnatt♡
 Kommer ändå sakna fantastiska sommarlovsdagar som denna!

♡Höst-modet med Olivia♡

Jag tänkte visa lite av det jag själv tycker är fint och populärt nu i höst, hoppas ni gillar det^^
Lurviga koftor och jackor
1,2,3,6-Gina Trikot// 4-Lindex// 5-H&M

Off shoulder-toppar
1,2,3-Gina Trikot// 4-H&M

Koftor med knyte
1,2-Gina Trikot// 3,4-Bondelid


Lösa och mönstrade byxor
1-H&M// 2,3-Gina Tricot// 4,5-Brandy Melville


♡Dagens outfit-Nya skor♡

  
 
Fick med mig dessa skönheter hem, hur söta är de inte? Har redan hunnit haft dem till outfiten över. kommer andvändas mycket i regnväder till hösten

♡Outfit-Blue and white♡

 
 
Stickadtröja och armband-H&M//Linne-Primark// Shorts-New Yorker// Väska-Six
 

♡Hallonsmoothie♡

 
Bästa sätt att starta dagen på, en god och nyttig smoothie

♡Room Insporation♡

Bilder från WeIt

♡HSD-plugg och frulle på sängen♡

 
I min skola börjar alla terminer med utväcklingssamtal och för att lärarna ska hinna med alla samtal får vi två dagar hemstudiedagar, hur najs? Åt precis frukost på sängen samtidigt som jag gjorde läxan vi fått, känns som jag inte kommer lämna mitt varma täcke på hela dan!
Men puss på er och ha en underbar dag♡

♡ATM♡


Ligger och myser me min bebbi// Första dan i skolan avklarad!


♡Bellmanstafetten♡

Bestämde nyss att hoppa in i ett lag i loppet Bellmanstafetten som är idag på 5km, blev lite spontant men ska bli väldigt roligt! (Bild från i fredags)

♡Solnedgången jag aldrig glömmer♡

Det är Tisdag kväll och min sista sommarlovs dag är snart slut! Är det inte lite hemskt att dessa 10 veckor som vart så himla fantastiska nu är över för denna gång? Men ska bli ganska skönt att komma in i vanliga rutiner och allt sånt igen. När jag nu kollat igenom massa bilder från sommaren hittade jag Midsommarens solnedgång, och utan att överdriva så var det den vackraste nedgången jag sett, den var verkligen över hela himlen!
 
 
 
 
 

♡Ny Header♡

 
 
 
 
Äntligen har jag fixat den, headern är klar och uppe nu, har hållit på ett tag och försöka få ihop det på allt i min stil och nu äntligen! Vet inte om jag är helt nöjd men tänker ha den såhär ett tag nu♡

♡Blue lights♡

 
 
 
 
 
 
Tog dessa fina blider på mina kompisar igår, solen sken otroligt mycket och gav ifrån sig blått ljus på alla bilder! Haha kan inte bestämma mig vad jag tycker om det blåa, men tror jag gillar det♡

♡14 år blir min Linette idag♡


Finns inte ord hur mycket du betyder för mig, älskar dig massor, puss på dig min fjortis

♡Min dag♡

 
 
   
 
Heej på er, idag har dagen ägnats åt familjen, vi tog en promenad i en skog och stannade vid vattnet då pappa, Isa och Anna badade medans My matade änder och Jag fotade väll alla:) Sedan stannade vi och åt lunch på ett jättemysigt fik. Älskar söndagar som dessa tid med familjen är så sjukt viktigt för mig, Synd att inte Emelie kunde va me!

♡Natalis träningsbilder♡

   
 
Min fin fina kompis! älskar dig Natta♡
 

♡Ågesta idrottsplats♡

 
 
 
 
Bilder Natali fotade på mig innan vi tränade på ågesta igår:)

♡Mitt egna skrin♡

Heej på er! I våras var vår skola i Falun då vi hade bland annat slöjd, och fich hem mig skrinet på bilden under, hade tänkt att ge bort det eller slänga det men sen dick jag ideen att måla om det! Så tänkte visa bilder från mitt lilla projekt jag haft denna vecka!
Hobby färg köpt på panduro!
Både Onsdag och Torsdagen gick åt till att måla skrinet vitt!
 
Och här har vi resultatet! Var lite svårare än jag trott att få till blommorna, haha, men det blev okej tillslut ändå!

♡Mirro mirro♡

 
Hängselkjol-New Yorker// Linne och Skärp-Primark// Ringar-Gina Tricot// Klocka-ALDO

♡jeansmodeller♡

Skinny// Boot Cut// boyfriend Slim
 
Hösten börja komma krypande och jeans säsongen är då igång, tycker dessa jeansmodeller är det absolut snyggaste, är sjukt sugen på att skicka hem ett par bootcut jeans! Vilken jeans modell är er favorit?

♡frulle på sängen♡


 

Go'morgon mina fina, tog sovmorgon och började dagen med frukost på sängen bestående av yogurt med äpple och crunchy och Kaffe till det♡

♡Pannkaks mästaren♡

 
Det är inte det lättaste att få till ett hjärta på vanlig panna, haha♡
Alla mina kompisar vet nog hur mycket jag älskar pannkakor, top one favvo rätt! (Tror dock inte alla vet hur grym jag e på att göra dem, haha!) Men pannkakor är ju nästan bara deg, så jag brukar göra några till Crep då jag brukar ha skinka och ost eller lite olika grönsaker man kan hitta hemma som sallad, paprika, tomat på. Det är ju bara för gott! Tycker även det är grymt smarigt att ha äpplen eller bär på också! Sen kan man alltid avsluta måltiden med en syltpannkaka :)

♡Kladdkakan som spårade♡

Heej på er mina älsklingar! Visst e det något otroligt gott med kladdkaka! Men smeten e ju nästan ännu godare, haha!
Idag träffade jag min bästii jag inte sett sen Gotland i början av sommarlovet, vi har haft en otroligt kul dag, då vi skrattat så mycket att det knappt gått att sluta garva, som vanligt med mig och Linn.
Iden var väll att vi skulle baka från början men allt flum tog över och blev snarare två kladdiga tjejer istället. Tillslut fick vi ihop en kaka som var över förväntan, måste ha varit kärleken som var huvudingridiensen, haha!
 
 
Älskar dig Linnii♡

♡Ett städat rum♡

 
Gjorde en enorm städning i Söndags och helt otoligt att mitt rum fortfarande är städat! Jag är inte riktigt den personen som lägger allt på sin plats, utan slänger in grejerna i en låda eller nått liknande! Men nu ska jag verkligen hålla fint och rent!♡(Om det går, haha^^)

♡Stan♡

Heej på er! har ni haft en bra dag? Jag har i alla fall spenderat största delen av dagen i stan och fick faktist med ett gäng behövliga köp hem! Nu ska Olivia sova för imon ska hon träffa Linn, ska bli såå kul:) Gonatt på er♡
Bjuder på en liten bild från idag!

♡Min älskade bikini♡

 
 
       
 Jag är verkligen kär i min nya Bikini, färgen e ju bara underbar och den e för skön!♡

♡Tunnelbansluffat och grejer♡

 
 
 
Att jag äntligen fick träffa mina sötisar i en trio dejt! Har saknat dem massor, synd dock att inte Linn oxå va me. Vi började dan i Farsta Centrum och tog sedan tuben, tanken var väll att vi skulle stiga av i TC men ingen av oss orkade gå av så vi fortsatte till slutstation hässelby strand och sen tillbaks hem till Nata på hagsätra linjen. Hade en otroligt mysig tunnelbansluffning, haha!
Älskar er tjerer♡

♡Skärgårds bilder♡

 
 
   
 
 
 
 
 
 
Blir så himla glad varje gång jag ser dessa skärgårdsbilder, var en så himla mysig vecka, med fint väder och landskapet e ju så otroligt vackert!

♡Frulle♡

En perfekt start av dagen att börja med en yougurt tallrik med bär och flingor till frukost♡

♡Kladdkaka med det frächa♡

 
 
Middagens efterrätt bestod av kladdkaka med fräch lemon curd och jordgubbar samt blåbär!
Otroligt gott♡

♡Saknar er♡

Gud så jag saknar er mina bebos

♡vad har man lördagar till, om inte...♡

 
   
 
Var förbi ett godisställe idag, fick såklart med favoriterna hem! Jag är en riktig godisgris och har inte riktigt nån stopp när det gäller det söta. Men i min värld är det just äta godis som lördagen ska ägnas åt:)

♡Gårdagens Powerwalk♡

Här i Borlänge så bor vi i skoggen precis bredvid en mini sjö, platsen där stuggan finns är ju den perfecta platsen för att röra på sig! Vi har passat på att ta två PW runt sjön, simmat över vattnet och jag har även tagit en springtur i fullmånen:) Så skönt att faktist komma igång med träningen efter semestens lata!
Jag e så avundsjuk på Emelies snygga träninskläder från NIKE hon hade igår, vill också ha♡

♡En dyr dröm♡


Hur fina? Åhh vad jag skulle vilja ha nån av dessa, så otroligt söta men lite för dyra för min budget tyvärr, får man 240kr månad så e det kanske inte så läge att köpa en kofta från Odd Molly för 1695;-. Men om jag skulle råka bli rik så e nån av koftorna det jag först köper

♡En underbar klänning på en underbar tjej♡

 
   
 
Min fina syster i hennes sjukt härliga klänning!♡

♡Outfit- with the big hat♡

 
   
 
Linne-Gina Tricot// Shorts-H&M// Jeans Jacka-Crocker// Hatt-Jennifer// Örhängen-Lindex
Ännu en outfit från Gräddö♡

♡ runda och blanka♡

Shorts-Zara// Topp-H&M// De runda och blanka- Bloppis(Nicole Falciani)

♡Skärgårdens solnedgångar♡

 
 
 
 
Kan man få nog av solnedgångar? Svar: Absolut inte, de är lika vackra varje gång! När den röda solen som speglar sig i havet, precis nuddar horrisonten och smittar av resten på himlen med lila, rosa och oranget är nog det vackraste jag vet. I fredlarna(Öarna vi bor på skärgården) blev det många plåtningar av solnedgången♡

♡Trött på den eviga utväxten♡

Min nuvarande hårfärg!
När jag var liten drömde jag om att va blond, ha långt ljust lockigt hår! Precis som en prinsessa, haha. Senare år har jag börjat slinga och har gjort det länge, men det är på senare året som jag verkligen varit blond i hela håret.
 
Precis efter en färgning så är jag nöjd, men håret växer ju och jag vill inte ha den där mörka hårutväxten längst in. Jag vill vara blond men jag orkar inte färga det hela tiden, då det blir så slitet.
 
Därför skulle jag nu vilja bli brunette som går ut i en ljus ombre, tycker det e jättefint och enkelt då jag har min naturliga hårfärg längst in då jag inte skulle behöva färga det utan låta det växa ut och sköta det bra.♡

♡Gräddö-kusiner på besök♡

 
full rulle på vår brygg och hopptorn!
   
Sötisen!
Jag och min vackra pappa, haha♡

♡Isas firande på Gräddö♡

Isa och den stora båtringen vi barn fick
Vi blev lite bländade av solen
   
Tårtan♡
Och lilla jag! Lika glad som alltid, haha.
 

♡outfit-Grönan konsert♡

 
 
   
 
Bluse-Kaffe// Shorts-New Yoker// Väska-H&M
 
ska snart möta upp Linette i grönan för Tove Lo konsert, ska bli kul kommer inte köpa åkband så blir bara musik denna gång!

♡ Borta bra men hemma bäst♡

Visst e det kul att fara runt till alla möjliga ställen nu på sommaren! Men lovet har hållt på ett bra tag nu och jag har nu kommit hem från de flesta turena borta! Jag har verkligen saknat mitt Stockholm, har bara varit hemma nån enstaka dag då ompackning tagit upp hemmatiden! Jag vill nu kunna ungås med kompisar vara i stan, åka till stranden och allt sånt härligtman kan göra här i huvudstan! Helt hemma kommer jag inte vara hela tiden då en sväng till Borlänge onsdag till Söndag uppstår, men hinner uppleva lite hemma innan dess i alla fall! Bilder från Gräddö kommer komma upp i omgångar idag och nästa vecka, Kram
 Bjuder på Gräddös vackra solnedgång så länge

♡ The big watermelon I am♡

 
 
 
Tisha från DM Retro och den gröna kjolen är köpt på H&M!
 En outfit jag hade i gräddö, fler outfits från dagarna där kommer upp i veckan:)