♡Skärgården levererar♡





Solen skiner och allt är på topp, kommer bli jobbigt att lämna skärgården i morgon

♡Dagar på Gräddö♡


Två dagar har gått och oj säger jag bara bad tiden rusat iväg! I måndags hade vi besök av några släktingar och i går fick jag träffa min efterlängtade Oscar som jag inte träffat på två veckor. Han har landställe i närheten av Gräddö så fick skjus ditt och va där hela dagen, vi badade mest men även åkt lite moppe och provade även åka helt själv! Var en otroligt mysig dag!

Nu ligger jag i solen efter att mest legat i vattnet, vilket otroligt väder vi har, hoppas ni alla också spenderar dagen utomhus

(Jag e ledsen för typ hur textstilen är, blogg appen vill ont göra som jag säger åt den att va..)

♡Båt♡

Har köpt en ny båt så va ute och körde lite igår. Fick även en ring att ha efter båten och det va så himla kul! Något vi alla uppskattade!
Mobilbilder 

♡Mot Gräddö♡

Nu sitter vi i bilen mot Gräddö, vi får se hur uppdateringen blir lovar ingeting! Kram på er


♡Nu bär det av hem♡

Nu packar jag och mamma ihop våra väskor och tar oss hem till Emelie och vårt lilla hem! Har haft väldigt mysiga dagar här men jag har fått nog på alla knott och mygg här i skogen som älskar mig (Deras kärlek är inte besvarad, haha) 
Är lite jobbigt att va ifrån Emelie också, börjar sakna henne direkt även om det bara är några dar. Imorgon får jag även träffa mina andra saknade systrar då jag ska till pappa, va väldigt länge sen vi var ihop hela den familjen!
Kram på er
 

♡insporation outfit♡

 
 
Shorts och kofta-H&M// Magtröja-Nelly// Halsband-Ur & Penn// Skor-Sko Huset.
 
En liten outfit, jag tycker det blir väldigt coolt med magtröja och sen den gulliga koftan till, är dock ingen outfit jag går runt och har men kul att fixa när man fotar och lite insperation på en cool stil:)
 

♡Min fredagskväll♡

Idag har inte vädret bjudit på det bästa men som tur va så sprack det upp i molnen mot kvällen så passade på att ta ett kvällsdopp. har förutom det ätit en otroligt god middag, hoppat på studsmattan till svetten runit och pullsen vart på max, fiskatoch spelat kort! Hoppas ni haft en mysig fredagskväll ni med! Kram!
 
 
 
 
 
 
Fick ingen fisk tyvärr, haha!♡
 

♡ Tre nya skal♡

 
 
 
Vattenmellon- TGR 40kr// Diamant- Accessoriz o.pris 199kr rea pris 60kr// Genomskinligt-Clas Ohlson 100kr

♡17/7-14♡

 
 
 
 
 
Tröjan jag bär kommer från MQ och Jeansshortsen från JC!

Idag bjöds det på ett oväntat fint väder, vi satt nere vid sjön och åt jordgubbar och glass vilket vi inte gör ofta då det antligen blåser för mycket eller regnar! Har mest ägnat denna dag i en hängmatta och somnade till och med mitt på dagen i gungandet. Nu på kvällen har vi ätit lite godis samtidigt som kortspel pågått.
 

♡I mina lurar just nu♡


Bilder redigerade i Gloomlouge!(igentligen gul bild)

Helt kär i denna låt Rude av Magic! Spelar den jämt, helt fantastiskt bra. En av mina absoluta favoriter just nu

♡Outfit-Gbg kväll♡

 
 
   
Bar min klänning från Kaffe med ett skärp från primark och min Lindex väska, enkelt men fint♡
 

♡Middag-Vattenmelonsalad♡

 
 
Fräch sallad med vattenmelon, mozzarella och grönt och till detta lax och potatis. Självklart favorit drikan till! 
 
En av alla dessa fina blommor som växer här på gården!♡

♡Insporation outfits♡


Otroligt fina outfit hittade på instagram och WeIt!

♡Förmidagenssnabba ♡








Mobilbilder tagna medans lite träning nu på förmiddag, finns heller inge bättre än en god lunchsalad efter en svettig utomhus stretch och styrka!



♡10 bästa sätten att tjärna pengar på♡


Nu under sommaren är nästan alla i behov av lite extra pengar, jag menar vem är inte! Och då är det ju perfekt att skaffa ett litet jobb för att ha råd med den där fina märkes väskan du alltid velat ha eller skorna du drömmer om varje natt! Hoppas ni får ihop summan ni vill ha med dessa fina tips jag hittade hos Fidelippan.se undebara blogg, kolla in den, så sjukt bra!

♡Mot Borlänge♡

 
 
 
 
 
Bilder från 2012 vid vår stuga i Borlänge♡
 
Nu ska jag och mamma åka till Borläng där även Mormor och Morfar håller hus, hittar alltid på en massa knas så det ska bli väldigt mysigt att komma ditt igen! Kram på er^^

♡ Födelsedags tjejen♡

gaaamal bild, född till model, ahaha:)
nyår för fyra och ett halft år sen, charmiga som få :P
 
Då och nu♡
You will always bi my number one knäppis♡
 
Idag är ingen vanlig dag för det är Isis första fjortis dag, min älskling som jag känt halva livet och bor vägg i vägg med varanan vecka! Finns inte något som vi inte vet om varandra och det känns så bra att ha en syster som du som alltid finns där när allt inte är på topp och jag vet att du vart min ända vän i vissa perioder! Längtar tills att få träffa dig igen och va galna som vi alltid är, ingen förstår vår humor förutom vi. Ha en toppen födelsedag, älskar dig genom allt♡♡♡

♡skorna de glittrar om♡

 
 
Köpte dessa discokulor här om dagen, tycker de är så himla coola! Guldglittriga och väldigt enkla. Ni hittar dom hoss Duffy

♡Campingen och Göteborg♡

Tog ett kvällsdopp när vi hamnade vid den första campingen 
 
 
 
Åkte till en annan Camping nästa dag, grillade och mös
 
 
Onsdagen ägnade vi först på stranden vid Campingen!
 
 
På kvällen va vi ute och åt thai^^
 
 
 
Torsdagen var tokvarm så vi hängde vid klipporna och bada!
 
ännu en kväll på stan!
 
 Liseberg stod på shemat när fredagen kom:)
 
 

♡Fyra snabba♡


Nu e vi i farten, har vart och campat två nätter och nu har vi hamnat i Göteborg på ett litet Hotell, har haft kanon väder genom hela resan förutom i måndags när vi satt i bilen men vad gör det! 29 grader i skuggan och klockan är halv sju, känns som man utomlands

♡ Mina DM Retro favoriter♡


Ovan ser ni några av DM Retros fina plagg, allt e verkligen jättefint där, hade inte suttit fel att få något av detta

♡ HM summer style♡


Dessa söta och somriga plagg hittar ni på hm divided och bikinin på hm badkläder

♡ hem och sen iväg♡

Heej nu så e jag hemma i huvudsaden och får sova i min egna säng några nätter. Bytte till mamma veckor idag så ska bara vara hemma kort packa och sen sticker vi och ska campa  en eller två nätter och sedan vidare till Göteborg! Kommer vara väldigt dålig uppdatering fram över vilket jag är väldigt ledsen över men lite då och då kommer nog något inlägg upp här Kram
 
 
 
Götebor 2013

♡Shine Bright Swimwear VS Triangle♡

 
 
Heej alla underbara! Hoppas att ni alla mår bra, själv är jag otroligt glad över att nyss upptäckt en hemsida som säljer en Triangl kopia! Åhh den är så himla fin, var snabb att klicka hem den direkt och kommer komma om några dagar. Har velat ha en Triangle jättelänge men aldrig haft pengarna då jag hellre lägger 550 kr(som den ungefär kostar utan frakt) på annat. Bikinin från Shinebrightsmimwear kostar 328 kr med frakt vilket känns sjukt prisvärt!
Kram ♡