♡Vitamin well♡

På Vårruset fick man med sig en Vitamin Well Grace. Den är full med Vitaminer och faktist väldigt god. Den har dock inte så mycket smak men den är perfekt när man är törstig!
 
 
 
 

♡Yogurt glass♡

För nån vecka sen gjorde jag och Linn hemgjord yogurt glass. Det är bara att ta vanlig yogurt eller om man har naturell yogurt kan man ta en matsked socker i en matskåll som du ställer i frysen och väntar nån timme, låt glassen inte bli sten hård bara då går den inte att äta, rör om i din såll sen kan man äta den med vad man vill på t.ex valnötter :)
 
Resultatet blir jättegott, jag lovar!♡
 
 

♡Syrener♡

Älskar alla lukter som kommer nu i försommarn allt luktar så gott, man kan verkligen känna syrenens blommor i hela luften. Kan stå och lukta på en syrenklase hur länge som hällst utan att trötna på lukten!
 
 
Bilder från i helgen

jättestolt vårrusare!

Heej alla undebara! Är fortfarande så glad av igår, gick jättebra och är så stolt övr min tid på 27 min på Vårruset. Mitt mål var att springa under 28 minuter så det klarade jag ju! När man sprungit i mål fick man en liten godiebag, med smått och gått i. Picknik hade vi även efter loppet då vi hade tagit med oss kyckling, pasta, grönsaker dricka och bauget!
Ska även anmäla mig till Vårruset nästa år tror jag♡
 
 
Här är allt man fick i godiebagen!^^

♡Vårruset!♡

Nu sticker jag för att springa 5 km i loppet jag tränat till så länge. Jättejättetaggad! Det här klarar du Olivia♡
 
 (Vi kiksar väldigt mycket eftersom vi får solen i ansiktet^^)

♡Min helg!♡

I Lördags träffade jag Linette, Linn och Nata hos L1(Linette, fin förkortning jag kom på nu) Vi hade picknik på en jättefin äng och fotade massa fina bilder. På kvällen gjorde vi takos och satt ute och snacka en lång stund tills vi såg film. Tillslut sov alla över och sov länge idag! Var en sjukt mysig helg med mina fina tjejer! Så glad att ni alla finns
 
 
 
 
 
 
 
 

♡45-åringen!♡

I fredags firade vi min lilla pappa som fyllt hela 45 år. Vi åt först grillat och sen en jättegod tårta, jag struntade i mitt godisförbud för en dag. Pappa fyller ju faktist bara 45 år en gång! Här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 
 

♡Summeroutfit!♡

 
 

Linne~HM// Virkad kofta~Cream// Shorts(Har sytt på spetskanten själv)~HM// Väska~Khappal// Skärp~JC
 
 

♡Linn♡

Tog lite outfit bilder med min finis igår, var ju så fint väder även då så ljuset på bilderna blev ju så himla fint.
 
Puss på dig Linn
 
 
 
 
 

♡~Gårdagens outfit~Green and pink♡

 
Byxor -Vera Moda// Tröja -Gamal// Skärp -HM// Armband -Lanzarote// Jacka -Cheep Monday.
 

♡Träningsbilder med Linn♡

I går var jag och Linn vid Kärrtorps IP då vi var vid utegymet och tog massa bilder! Är jättebra att det finns utegym lite här och då. Perfekt då man först varit ute och sprungit och sen är vid ute gym, stort plus att det är gratis också!
Här får ni ett stort drös med bilder som togs! Hoppas ni gillar dom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Outfit: Träningstopp och tights-Soc.
Rosa långärmad-HM.
Linne- Vicorias secret.
Keps-Linns.
Skor-NB.
 

♡Loka Crush♡

 
Har ni provat dom nya Lokorna? Gör det, dom är så himla goda alla tre! Jag och Linn provade hallon och citron i onsdags och har provat päron innan. Kan faktist inte välja vilken som är godast! Det är perfekt med mängden kolsyra mindre än vanlig läsk och smaken är starkare än vanlig Loka men mindre än läsk vilket jag tycker är bra eftersom läsk är så söt enligt mig!
 
Bästa drycken tycker jag 10/10.

Plugg inlämnat!

Är just nu hemma hos Linette vilket jag vart hela eftermiddagen. Har haft jättemysigt, gjort smoothie, bananpannkakor och så har vi varit ute i solen och bara plockat blommor och pratat. Åt även suchi till middag! Otroligt bra eftermiddag! 

Är så himla sjönt att vara helt klar ned en jättestor uppsatts som jag haft så mycket ångest över. Jag lämnade in den nöjd även om jag hade suttit in i sista minuten och fixat klart den. Det är ju faktist bara nån vecka kvar och sen sommarlov!! Så sjönt! 



äppelblom!

 
 
 
gud vilket fint väder det är idag! ska lägga mig och sola nu, hoppas jag inte bräner mig bara!
puss!♥

17:de maj♥

 
 
 
 
 
Alla bilder är tagna av Emelie♥
 
tog en massa bilder i går som jag aldrig hann lägga ut så tänkte berätta lite om igår! Vi var först inne i stan, kollade runt lite och åt glass senare kom resten av Junies familj, vi grillade och åt koskossallad. Till efterrätt åt vi världens godaste rabarber-, hallonpaj! Dör så god den va!^^
 
 
 
 

besök av lillbästisen!

 
 
 
 
 
Har besök av min lilla kusin, som jag saknat henne! Nu ska vi ut på stan med resten av familjen!
Puss

smile like you never have smiled before!

 
Dagen har varit så bra och så skön. Detta har lett till en glad Olivia hela dan. Dan började med en spring tur och sen har allt flytit på jättebra! Dar som denna borde ha platser oftare!

Soliga Sandviken!

Nu har vi kommit tillbaks till Sandviken och älskade mormor och morfar! Vilket väder det var idag, helt fantastiskt! vi satt ute på altanen och åt middag. En av mina favoriter, kycklingpaj och sallad! Fick även ett försenat påskägg med godis och pengar:). Nu ska vi bara njuta av helg och ta det lugt!^^
 
 
 
 
Jag och min älskade syster, hon e så fin jag dör! :)
 
 

Gamla Stan me skolan!





Mobil bilder!

Hela årskursen va i Gamla stan idag, var en jättemysig dag ändå! Mycket bättre än att sitta i skolan och plugga, va me mina godingar Linn, Linette och Nata! Älskar er så himla mycket:) 

sol på morgonen och glad Olivia!

Gomorgon alla älskade läsare, vaknade av solen imorse, är inte det de bästa som finns! Är helt säker på att dena dag kommer bli jätte bra, måste köra hårt nu dom sista dagarna i skolan innan lov! Ha en jättebra dag alla
 
 
 
 
 
Dagen: Linne~åhlens// Hatt & shorts~HM// koffta~Gina!

Chillar me min kossa

Rubriken säger allt, här sitter jag och chillar i mina mjukisar, tofflor och med min fin fina kossa skål, älskar den! Har för mig att jag köpte den i Paris när jag var där som liten men är inte säker. Hittade den högst upp i vårt köksskåp så bestämde mig för att äta mellis ur den. Dags att äta lite nu, så jag orkar plugga! Puss



Trött, men full med energi!

Måste verkligen sova nu, men fick lite dåligt samvete över att uppdateringen på min älskade blogg inte vart på topp, därför slänger jag in ett litet fint inlägg från mobilen! Jag är jättetrött men ändå känns det som jag vill upp och hoppa, vet inte riktigt om ni förstår men jag är typ full av energi nu!

Idag har jag varit i min helt underbara skola, som tyvärr inte är så underbar... Mycket mer finns inte att säga om denna måndag. Var även med Linette och Nata efter skolan skrattade tills det gjorde ont i mage och kinder, så härligt när man inte kan sluta att garva! Älskar det^^ 
Men ta och dröm så sött nu!



Onsdag, vad mer kan man säga?

Snapchat bild!
bilden togs i morse på snapchat, är därför inte den bästa kvaliten, första känslan jag fick när jag vakna var fan jag orkar inte gå till skolan idag. Jag var trött och ville bara somna om, ändå kom jag ur sängen och även till skolan tillslut, gick bra trotts allt, nu ska jag fixa mig och sedan sova tidigt så jag inte får en lika jobbig morgon imon! Puss och sov gott^^ 
 

♡IPhone 5s gold♡

 
Har ägt denna snygga mobil i exakt en vecka, är grymt nöjd över modellen, min första iPhone känns bra^^
tipsar alla som tänkt köpa den gör det bara tveka inte! :)
 

♡Outfit~New skirt♡

Min älskade bästis som inte vill va me på bild^^
 
 
skjol~Secondhand// Jeans jacka~Cheap Monday// Skor~Converse// Smycken~Ur & Penn.
 
Hittade denna underbara kjol i en liten secondhand butik! Blev kär direkt, tur att mamma var me som kundnde betala min kärlek! Behöver dock sy in den lite i middjan men det e lätt, kommer andvändas mycke framöver!

Valborgs grillning

Har alla haft en bra Valborg? Det har i alla fall jag, slänger in ett litet mobil inlägg nu innan jag ska sov! Puss

Middagen+ marsmellows^^