♡De perfekta klänningarna♡

1.här // 2.här // 3.här // 4.här // 5.här // 6.här 
 
Julafton, nyår och andra festligheter närmar sig med stora steg, kanske är det dags att faktist hitta den perfekta klänningen för något av tillfällena redan nu. Ovan får ni 6 av Olivias favoriter, är helt såld på 2:an och 4:an. Finaste länningarna till rätt pris hittar ni på nelly.com, H&M, Vera Moda, sheinside.com och många fler.
 
Vilken av dessa är din favorit?

♡1:a advent♡

 
Nu ligger det jul i luften igen. Första advent har slaggit in och alla fönster är ramade med röda julgardiner. Som jag skrev tidigare så va Linn hos mig idag, blev först lite plugg men övergick sen till safransbullebak. Blev kanske inte helt lyckat men kul hade vi, haha. En riktigt mysig dag med glögg och fika, skratt och bästa sällskapet.
 
24 dagar till julafton
 

♡Söndags frulle♡

Åhh vad jag älskar att vakna upp på helgerna. Bara ligga kvar i sängen och kika ut lite genom fönstret och fatta att man är ledig hela dagen. Började dagen med att överaska mamma med frukost på sängen, är alltid lika kul att skäma bort någon med kärlek.
Linn kommer om en stund. Planen är att vi jobba ikap lite i skolan och till de tre kommande proven nästa vecka. Lite stressigt nu de sista kvarstående veckorna av terminen, men det är bara att bita ihop.

♡Astons dop♡

 
 
Heej vänner. Idag har jag och mamma gästat Lidingö och mammas kompis nyfödde pojks dop. Var jättemysigt då kyrkan låg precis vid vattnet. Efteråt bjöds det på en massa fika och lilla Aston fick åka runt bland oss besökare. En såån otroligt gullig unge, nästan så man hade velat ta med honom hem^^. Vad har ni gjort denna soliga lördag?♡

♡Orange, Pink, White♡

För några dagar sen välkomnade jag denna fina sport BH till min garderob. Är så sjukt nöjd över bestälningen på New Body där jag köpte den ifrån. Alltid kul med lite nytt att träna i!
 

♡Julstämning och pynt uppe♡

 
 
Hela familjen möttes upp i stan denna kväll. Målet var ett middagsbesök på resturangen Friday's. Är så otroligt mysigt i Stockholms city nu på kvällarna, mycket pynt som lyser upp stadens alla gator. Blev riktigt mätt efter maten och tänkte gå till säng nu på en gång. Dröm sött fina ni

♡Enkelt och såå gott♡

 
Detta mellanmål gjorde jag och min bästa vän en gång för längesen. Blev påmind om efterrätten av några bilder och kunde inte låta bli att göra om den.
 
Det du gör är att ta yogurt som du sedan fryser i ungefär en timme och sedan rör om så yogurten blir lite mjukare. Taddaa du har nu din hemmagjorda glass. Jag gillar att toppa med frysta bäs och valnötter. Visst låter det gott! Nyttigt och lätt att göra

♡Tbt Sommarlovet 2014♡

Ute är det nu helt kolsvart och har varit det sen ungefär klockan 4. Den här tiden kan man ju inte låta bli att längta tillbaka till sommarlovet. Har så mycket fina minnen från det ljusa och varma sommaren på landet och veckor med kamping och kompisar. Tänkte dela med mig av en riktig bomb med minnen från lovet. 
Sommarlovet startade och vi sa hejdå till många vänner som vi inte skulle träffa under tiden ifrån skolan!
 
 
Midsommar firade jag med familjen på Gräddö. Minns att det va svinkalt och att jag och mina systrar satt runt kaminen med filtar. Ändå envisades man att göra kransar och bära sommriga klänningar. Trotts den kalla luften och en målnig dag sprack himlen upp till den vackraste solnedgången jag någonsin sett.
 
 
En vecka jag aldrig lär glömma är dagarna hos min bästa kompislandställe på Gotland. Det va så mysigt och vi låg och flabbade varje kväll och dagarna var fyllda med äventyr. Har redan börjat prata om att göra om vistelsen nästa sommar!
 
Tog en bilsemester med mamma då vi campade och bode även i Göteborg på ett hotell, badade massor och solen var framme varje dag. Riktigt härlig vecka
 
Veckan därpå åkte jag och mamma till Borläng där mina morföräldrar har en sommarstuga.
Pappa och Anna köpte en ny båt och vi barn va till Gräddö och firade även Isa som hade fyllt år.
 
Skärgården levererade med maxad sol. Jag och Isa åkte ditt med pappa och Anna. 
Åkte ännu en gång till Borlänge och denna gång följde även Em med
 
Sommarlovet barjade dra ihop sig och vi passade på att åka en sista gång till Gräddö innan skolan skulle dra igång.
 
Kommer komma ihåg sommaren 2014 som en riktigt varm och härligtlov med glädje och kärlek. Känns så konstigt att det snart gått en hel termin sen sommarlovet, tycker det va precis nyligen!
Vilket är ert bästa minne från de tio lediga veckorna i sommras?
 

♡Lurvtrollen♡

 
låg nyss och mös med mina två lurviga lodjur. Är så himla svårt att få några bra bilder på djur eftersom de aldrig vill sitta still. Passade på nu direkt efter skolan när de precis sovit. Nu ska jag få i mig lite att äta och sen plugga som en galning

♡Queen B♡

Det finns en människa jag verkligen ser upp till, som jag verkligen dyrkar och beundrar.
 
Beyonce är en av de vackraste kvinnor på vår jord och har den absolut bästa rösten. En sån fantastisk och ren röst att jag ibland inte kan hålla sig för tårar när den spelas upp. Jag blir så tagen av hennes låtar. Tonerna som hon ger ut kan väcka en riktigt stark lycka hos mig. jag har insett hur viktigt det är att ha en person att se upp till, att luta sig tillbaka och beundra utan att jämföra sig själv med!
 
Så vill därför skina upp denna gråa måndag med vår alldeless egna Queen B.
♥End Of Time♥
♥honesty♥
♥Listen♥

♡Olivia och det här med Veckor♡

Ännu en vecka flög förbi bara sådär! Helgen har varit lugn och nu laddar jag upp ännu några dagar i skolan med hårt plugg. Är det bara jag som inte fattat att det är mindre än fyra veckor kvar i skolbänken av 2014! Känns så konstigt. Tycker vi nyss hade sommarlov, känner mig helt dagvill! 
Längtar något enormt till lovet. Antar att jag inte är ensam om min längtan, har jag rätt?

♡När solen tittar förbi♡

Efter så många sollösa dagar, fick vi besök av vårt ljus idag. Jag och My var och tittade på Isas fotbollsmatch. Blev riktigt bländade av solen, men vad spelar det för roll när den värmer i den bittandekalla luften.
 
Hoppas ni fått in lite söndagsluft ni med. Nu har skolböckerna leggat orörda alldeless för länge. Dags för lite plugg.

♡You can't have to many bags♡

 
Tre av mina underbara väskor. Jag tycker verkligen om beiga väskor, vilket ni kanske märker. Färgen matchar så mycket, och är så fräch. Vilken av de tre är din favorit.?

♡Gran Canaria bilder - Känns som igår♡

Bilder jag inte hunnit lägga upp än
 
Kollade igenom alla 2500(!!) bilder som togs i Gran Canaria. Finns massor av bilder jag inte delat med mig av än här på bloggen, men det kommer komma några då och då när jag känner att solen behöver lysa upp mina inlägg. Känns som vi va där häromdagen men nu har det faktist hunnit gå veckor sen vi låg på de vita stränderna intill turkosthav och långa palmer.  

♡Det som följde med ifrån GC♡

 
 
För nån vecka sen fick jag en förfrågan om att visa det jag köpte i Gran Canaria. Köpte inte så mycket men fick med mig lite ändå.
 
 
Två Basictröjer i olika blåa färger, en långärmad och en tisha. Även en finstickad begie tröja med "blusetyg" vid ryggen. Är sååå nöjd med den, tycker den passar till alla tillfällen, samtidigt som den är riktigt skön. Har länge varit på jakt efter ett maffigt halsband men har inte hittat ett som jag velat ha, men det vände när jag stötte på skönheten i en butik. Halsbandet piffar upp en tråkig outfit så mycket.
 
Utöver det som syns på bilderna köpte jag en väska, några till smycken och presenter till kompisar.
 
 

♡Wishes for Chrismas♡

Här får ni min önskelista i bilder. Hela dagen har jag gått igenom massvis av internet shoppar och ovan är det jag verkligen verkligen vill ha. Helt kär i Tyllklänningen (Den ljusrosa som knappt syns) Såå fiin. Har även velat ha ett par yoga pants en lång tid nu, så det skulle verkligen uppskattas i ett paket.
 
Vad önskar ni er?

♡Elsas dag♡

Grattis världens finaste och sötaste Elsa. Saknar dig massor men ses snart och då ska jag överrumpla dig med pussar och kramar. Tänk om alla kunde ha en så bra vän som dig min bebi. H en minnesvärd dag med tårta och presenter för du är värld allt du kan få!♡

♡Magnetick Lash Mascara♡

Denna mascara är helt fantastisk, som ni ser på bilderna så blir resultatet på ögonfransarna sjukt bra. 249 kr och den blir din. Här kan du beställa hem den.

♡Sweat is just fat crying♡

mötte upp min darling nu på kvällen i Farsta och körde ett stabilt gympass ihop. Fokuset var på mag- och rumpövningar, är helt säker på att träningsvärk kommer göra mig sällskap imorgon.
 
Så himla kul att träna ihop med nån, hjälpa, pressa och stötta varandra. Man får inte glömma att man gymmar för att ha kul och må bra.

♡Go'morgon älsklingar♡

 Sovit gott vänner? Ska få i mig lite frukost innan jag beger mig till förskolan för dag 2/5 av min praovecka. Gårdagen gick jättebra och såklart är barnen alldeles för gulliga och snälla. Trivs bra med sötisarna.
 
Ha en jättebra dag allihop och njut av att det bara är 35 dar innan dagen före julafton!

♡Nytt gymkort, ny start - F&S♡

 
I dag gick jag till Friskis & Svettis annläggning för att köpa ett nytt gymkort. Tidigare har jag haft Stockholmsstads bad och träningskort men inte varit helt nöjd. Är riktigt förvånad över Friskis & Svettis gym efter bara en dag, positivt. Gymmet slog alla mina förväntningar och är så glad över bytet. Tänkte göra en liten gämförelse mellan gymmen.
 
   Fördelar med F&S:
  • Jag under 16 år får andvända styrkemaskinernautan vuxen, På Ss fick jag endast köra konditionsmaskiner (löpband, crosstrainer osv)
  • Gymmet är mycket större, fler maskiner och bättre utrymme.
  • Det finns bastu, stooor uppskattning.
  • Fler Gymlokaler nära mig mot vart Stockholmsstads låg.
  • I Farstas Friskis & Svettis finns ett "spegelrum" där man t.ex kan dansa eller stretcha (Detta är alltså inget rum för grupppass). En hel vägg är full med speglar och på motsatt sida finns det fönsteter. Typ kär i det rummet och kommer va där varje gång jag gymmar! :)
  • Personalen är så mycket trevligare och gladare än va många arbetande på Eriksdalsbadets gym va.
 

Priset mellan gymmen är ungefär samma men jag väljer verkligen Friskis över Stockholmsstads gym. ser verkligen fram emot att få gå fler gånger på mitt nya gymkorts lokaler.
 
 

♡En vecka fylld med barn♡

Med mina fina kussar sommaren 2013
 
Go'morgon älsklingar. Taggad på en ny vecka?
Idag ska jag inte bege mig till skolan som jag brukar. Denna vecka har min årskull nämligen prao. Ska därför åka till Murgrönansdagis för en vecka med massa lek och mys med barn. Ska bli så kul att få leka av mig lite. Det är inte varje dag man drar på sig täckbrallor och struntar i att man är 14 år och för "cool" för att gräva i sandlådan eller leka med bilar. Vet inte om jag nån gång kommer växa ifrån den åldern, haha.♡

♡Det man får unna sig på helgen♡

 
Söndagsfikan man inte får glömma♡

♡Tidig julklapp - Hundtandsmönstrad kappa♡

 
Har gått och blivit kär nu igen. Hur fin är inte den här kappan? Åhh, är så tacksam för den. Fick den som en förtidig julklapp igår av världens bästa mormor. Mönstret är stencoolt och jag gillar att den inte är så firgursydd utan att plagget sitter ganska slappt vid midjan. Kommer passa perfekt med en färgglad hallsduk.

♡Söndagsmys♡

 
 Aldrig fel med lite söndagsmys på momos veranda. Älskar inrednings tidningar, man blir alltid så inspirerad till sitt egna rum.  Vad brukar ni göra på era söndagsförmiddagar?

♡Vit VS Svart byxdress♡

Allt från H&M
Vilken föredrar ni, outfiten med vit eller svart byxdress?

♡A black bow♡

Tröja med rosett ifrån Gina Tricot // Peplum topp från Bik Bok
 
Go´morgon Älsklingar. Blev väckt av momo i morse då hon meddelade om att det fanns frukost framdukat; kaffe kokat och mackor med en massa goda pålägg. Tänk om man fick den frukosten varje dag serverad. Nu är tanken att vi ska åka till shoppingstället Valbo för att kolla julklappar i god tid. Kram på er♡

♡Esprit jackan♡

27/2-14
Letade fram min fina och mysiga jacka inför helgen. Jackan kommer ifrån Esprit och är lurvig inuti. Mjukare jacka får man leta länge efter. Älskar den♡

♡Momos pajer♡

Nu har vi anlänt till momo och mofa. Blev upphämtad av mamma efter skolan och somnade direkt när vi åkt förbi stan, sov de två kvarstående timmarna. Veckan har varit tuff och är så skönt att få en lugn och mysig helg i Sandviken. 
 
På middagsbordet fanns det två av momos goa pajer. Åt tills jag storkna nästan. Nu är det dags för lite Tv och efterrätt.
 
Trevlig helg vänner♡

♡VS Fashon show 2012♡

En av mina stora drömmar är att få sitta på front road på en känd fashon show, så himla mäktigt och skulle inte säga nej till att få komma på Vicans catwalk. Gick inte att bädda in 2013 show men här kan ni se 2012:s. Är det nån av er som vet när Victoria´s Secret fashion show 2014 är? Eller har den redan vart?

♡Fredagslängtan♡

Heej mina älsklingar. Hade helt ställt in mig på att det var fredag idag och blev jätteledsen och förvånad när min kompis sa att vi ses imorgon, jag bara vänta vad menar hon nu och så kom jag på att skolveckan inte alls var slut. Jag som var så taggad på helg:(
 
Kom hem från skolan idag till min lilla my. Vi tog en promenad pratade om allt möjligt och nu på kvällen var vi med hela familjen och har bara suttit framför tv:n vilket typ aldrig händer allihop. Pappa har varit borta några dar i Maroco så han hade köpt lite presenter och godis. Skönt med dessa kvällar när ma bara tar lugnt och myser ändå.

♡Missen♡

Fina Vanilla, min lilla älskling. Finns det något bättre objekt att foto än en liten socker topp?
 

♡Det som alltid gör mig glad♡

Idag har hela vägen från ensked till Skarpnäck via Kärrtorp sett mig gå på gatan med stil. Idag har männisor på vägar sett mig dansa och mima. Idag har personer sett Olivia med hörlorar och ett leende på läpparna. 
 
Gick hem från skolan idag(Vilket typ aldrig händer när det är mamma vecka), hörlurarna i mina öron var på högsta volym med svensk härlig musik. Kunde inte låta bli att dansa med i musiken. Mörkret dolde nog mina moves ganska mycket, tur det så jag har i alla fall inte skämt ut mig helt, haha. Blev så himla taggad av beatet, musiken är alltid räddningen på halvrisiga dagar.  Blir så glad av texter om sommar, kärlek och vänskap.
 
Livet blir så mycket lättare med musik!
16/8-2014

♡Before the sun goes down♡

Saknar alla dessa kvällar i solnedgången; innan mörkret föll in och innan hela öns alla lampor lös upp hotell och byggnader längs bergsväggarna. Promenaderna till Resturanger eller de sena besöken i poolen. Tänk att jag kunde gå i tunna tröjor och shorts utan att frysa på kvällarna. Det saknar jag absolut mest, värmen!

♡Svar på frågestunden♡

 
 
Äntligen har jag fått upp videon på datorn, det tog ett tag! Är ledsen över hur nära videon är filmad, skärpan ville inte ändra sig. Hoppas ni gillar videon och fick svar på det ni undrade, Kram älsklingar♡

♡Las Palmas - My round glasses♡

Lite fler bilder från dagen i Gran Canarias huvudstad, Las Palmas. Kan fortfarande känna kännslan av vågornas brus och när de fick en att snubbla till varje gång de gick förbi oss. Vatten var helt blått den dagen och himlen full av små små söta puffmoln. Älskar att kolla på alla härliga bilder gång på gång, blir så glad och väcker minnen av när vi stod bland alla starka vågor och skratta och skrek glädjetjut.

♡Middle of the sea♡

 
Gran Canaria är inte lite saknat. Att få ligga i denna pool skulle aldrig kännas fel.

♡Jensen´s och med bästa sällskapet♡

Idag mötte jag upp Linn, Linette och Natta i stan. Vi åt på Jensen´s och pratade av oss en lång stund. Efter maten gick vi runt i affärer och la märket till att julskyltningar redan börjat i affärerna, såå himla mysigt. Längtar tills julklappsshoppingen, glöggen och julmarknaderna ännu mer nu. 
 
Blir alltid på ett så mycket bättre humör med dessa tjejer. Bästa som finns att bara skratta åt absolut allt och ingenting. Love U♡

♡Nu blev jag sur♡

En bild precis innan vi spelade in
 
I morse filmade jag in en video där jag svarar på alla frågor jag fått i min frågestund. Allt gick jättebra, vi fixade med ljus och la ner tid inför videon. När jag nu skulle ladda över filmen, funkar det inte. Blir så lack, bilderna jag fotat idag överförs hur lätt som hällst, men "videon kan inte spelas upp" i datorn. Jag vet inte vad det kan bero på, om det är just den här datorn eller kameran? Jag vet att videklipp från andra enheter har kunnat ladda upp. Jag som ville få upp alla svar imorgon :´(

♡Cookies♡

Emelie var i full gång med bakning när jag kom hem idag, blev jätteglad då jag har en stor förkärlek till alla sorters kakor. De blev bara såå himla goda, skulle kunna äta hur många som hällst haha! Vilka är era favorit kakor?

♡En fredagseftermiddag på bästa sätt♡

 
Usch så kalt det blivit ute. Tempraturen ligger nu på tre och en halv grad(!!) och att gå i skinjacka enbart var inte att rekomendera. När jag och Moa som va hos mig efter skolan, gjorde en varsin varm dryck. Kaffe och varm chocklad sitter ju aldrig fel när det kommer dagar som denna.

♡Sista chansen♡

Nu är det sista chansen att ställa frågor i min frågestund här på bloggen, ni kan fråga frågor i det här inlägget :) Jag är ledsen att inte någon video spelades in i Gran Canaria som jag sagt, men jag fick aldrig tid. I helgen besvaras alla frågor i alla fall<3

♡My 2014 favorit summer outfits♡

En liten tillbaka blick på vad jag bar i sommras. var mycket blondare då men på bilden bängst ner till höger har jag hunnit tona ner det blonda. Klar jag saknar det extrem blonda, men nu slipper jag den synliga utväxten. Var ett tag sen det var sommar ändå. #tbt
 
 

♡Senaste mobilbilderna♡

 Fotade inte bara med min system kamera i Gran Canaria, utan det blev ett gäng bilder av mobil kameran. Saknar dagarna i värmen redan:'(

♡Black, colour, black♡

 
Bar min fina lurv väst idag, galet förälskad i det armlösa plagget.
 
Nej men så hemskt var det inte att börja skolan idag igen. Dagen gick fort och efter var jag med Linn och Linn. Är väldigt trött nu så ska bara koka te och sen kolla tv.
Fyra dagar till helg, woop woop!♡

♡Tillbaka♡

Igår gick flyget tillbaka till Sverige från 10 dagar i Gran Canaria. Var hemma på Nynäsvägen kl 2 imorse. Idag har jag mest tagit det lugnt. Tog en lång sovmorgon imorse och packade upp väskan. Åkte till mamma vid lunch tid, efter det var jag med min mamma.
 
 
Drömmer mig redan tillbaka till värmen och är inte så taggad på att börja skolan imorgon. Men jag får göra det bästa av situationen och tänka att jag får träffa efterlängtade vänner i plugget.
 
Jag hoppas ni alla har haft ett höstlov att minnas, kram♡
 
 
Bilder från vår sista hela dag!
 

♡Las Palmas - Onsdag♡

 
I Onsdags var vi i Gran Canarias huvudstad. Vi shoppade åt mat och glass och badade i höga vågor, fick med mig massa fynd hem att fylla upp garderoben med.

♡Ett misstag som görs varje år♡

 
 
Nu har klockan hunnit bli mycket, men jag vill bara få in lite bilder från dagen innan jag pumsar. Solen har synts till hela vår sista dag på Gran Canaria. Har badar massor och även legat och pressat fram den sista brännan i solen. Jag har en tendens att alltid ta det chill med solkrämen sista dagen på alla solsemestrar, då jag tror att jag tror min hud blivit van av solen, men ikke. Min mage och även båda benen går nu i samma nyans som en tomat, härligt! Haha, att jag aldrig lär mig att jag inte kan bli lika brun som mina systrar.
 
Förutom att jag bränt mig har dagen varit maxad med bra energi och en massa kul.
 
Sov gott mina gullisar♡