♡Panduro, fylld med kreativitet♡

Haffade en Panduro katalog här om dan och blir så himla sugen på att pyssla eller sy något fint med en massa härliga blomstertyg med olika spetsbrodyrer. Har några ideer som jag vill utföra så får se om det blir några kreativa inlägg snart♡

♡More by Kaffe♡

 
Fick låna Emelies fina kofta från More by Kaffe idag. Är lite smått kär i den, synd bara att den inte tillhör mig:(

♡Push ups challenge - Ida Warg♡

 
Jag tänker va med i Ida Wargs challenge att göra 200 push ups denna vecka, tycker absolut ni ska göra samma sak och vara med. Det kommer bli en tuff utmaning då jag inte är ett dugg bra på armhävningar  Kommer skriva mer om hur det går under veckan med challengen så kolla in i aktivt vänner
 

♡Mer än en lärare♡

Min mentor jag haft sen sexan heter Simon, han har verkligen varit sjukt bra. Jag trodde inte att man kunde bli kompis med en lärare men det är precis vad hela vår klass blivit med Simon. När vi började 8:an fick vi veta att han skulle sluta eftersom han blev tvungen att gå ner i tid. Både vi och han var jätteledsna och Simon stod faktist och grät när han berättade beskedet för klassen.
idag var vår sista dag med Simon så vi fikade och satt och snacka cirka 1,5 timme. Han fick presenter av flera elever. Av mig, Natta och Linn fick han två buketter blommor, två chockladkakor och en "dikt" vi skrivit till honom.
Kändes jobbig att säga hejdå till honom då han verkligen blivit mer än en lärare för klassen, en väldigt bra vän också.
 
 
Dickten // Simon själv
Natta och blommorna Simon fick♡

♡Ett sent Go'natt♡

Slänger in ett sent inlägg och tänkte ursäkta mig för uppdateringen i helgen. Söndagen gick största delen av dagen åt till bilresan hem. Väl hemma har jag pluggat, tränat och städat. Bloggen gick helt enkelt inte att prioritera. Men nu måste Olivia verkligen sova om hon ska orka med en hel ny vecka imorgon.
Go'natt älsklingar♡
 

♡Helgen i bilder - Mora♡

En död trollslända vi hittade :(
Hur fin är inte min storasyster?
Så fint när löven fått varma färger♡
 Bar min skinnjacka från Zara och college tröja från Crocker
Ännu mer löv!
 
Em♡
En närbild blev det på mig, Isa och svampen^^
 

♡Mora för helgen♡

Heej på er, igår kväll gav vi oss av till en helg i Mora där min farmor och farfar bor, kommer lägga upp bilder i morgon! Hoppas ni har en bra lördag, puss♡
Ni får en selfie från igår sålänge!

♡Till den klassiska skinnjackan♡

visst är det fint med en enkel skinnjacka men jag vill alltid ha något lite mer än bara det klassiska. Jag tycker det är så himla fint att bära en väst/cape över jackan eller bara en sjal och den trendiga kepsen till som är grymt populär denna säsong!

♡Egna äppelchips♡

 
igår gjorde jag mina egna äppelchips som jag själv tyckte blev så goda! Jag är ingen chipsmäniska men dessa söta plattor älskade jag. ett riktigt tips istället för allt onyttigt snacks på helgen! Receptet hittade jag på Andreas blogg här♡

♡Hemma träning♡

Träningskläder från Nike
Är precis klar med ett träningspass hemma på yogamattan, har följt instruktörer från Youtube vilket jag verkligen rekomenderar, jag brukar söka på Victoria´s secret workout för att få upp träning som är rolig och känns. Men funkar också att söka på workout och sen den del du vill träna såklart.

♡Dansa till Queen-B på rätt sätt♡

Är så himla impad på dessa killar som dansar i sjukt höga klackar, kolla och se. Skulle också vilja dansa så! Glöm inte att välja HD-kvalite

♡5 favriter i lurarna♡

♥Latch-Acoustic - Sam Smith♥
 
♥Happy Home - Hedegaard
 
Samson - Regina Spektor
 
♥Thinking Out Loud - Ed Sheeran♥
 
♥She Keeps Me Varm - cover av Elise Lieberth
 En massa mysiga låtar, både nya och gamla att lyssna på när vädret inte levererar, som idag!

♡Dr Martens♡

Fick dessa underbara skor på min födelsedag i våras men har inte fått nån stor andvändning av dem. Men nu när hösten kommit passar de perfekt. Skorna finns att köpa hääär just nu är de på rea!!

♡10 sanningar om Olivia♡

•Jag har väldigt svårt att bli brun vilket jag tycker är grymt orättvist.
 
•Att spara eller hålla pengarna är något jag är usel på.
 
•Enligt mig finns det inget bättre än att resa.
(London VT 2014)
•Mitt morgonhumör suger och lååånga sovmorgonar diggar jag ljupt.
 
•Slarvig är väll bara mitt förnamn, att ha ordning och koll på är inte min grej.
 
•När jag blir stor vill jag äga en liten mops, helt galet söta.
(bild från WE♡IT)
•Tiden jag lägger på min mobil är alldeles för stor.
 
•Jag är kass på smink och brukar mest gå utan.
 
•110% måste jag alltid prestera för att jag ska bli nöjd över mig själv.
 
•Skor är överskattat enligt mig och går ljämt barfota på sommaren.(ändå har jag shit mycket skor, hur går det ihop? Haha)
 

♡Ute i regnet♡

Oj vad lång den här måndagen var, känns som det redan hunnit blivit tisdag kväll, haha. Men det jag vill få fram är väll att ganska så mycket har hänt. Skolan idag gick segt men efter plugget följde Moa med mig hem, men vi åkte nästan direkt vidare hem till henne i stället där vi gick ut med hundarna hon behövde passa. Var jättemysigt förutom att det spöregna sista biten hem. Slappade bara efter det när vi fått på oss lite torrare kläder! Så kul att få göra något med min älsta vän eftersom vi inte setts utanför skolan på en evighet. Hade jättekul!
 
 

♡Gran Canaria 3.0♡








Fina syster ↑ (bilder tagna 2012-2013 GC)
 
Om bara en månad så är det dags igen att åka till den underbara ön som alla bilder är tagna på, nämligen Gran Canaria för tredje gången! Vi åker alltså i samband med höstlovet så inte så mycket ledighet behövds ta, ska bli så himla mysigt att bo i ett eget rum med mina systrar medans pappa och Anna kommer bo i ett annat. Kommer fota ihjäl mig, haha!

♡Söndagsplugg♡

Har slitit med engelskan nästan hela förmiddagen, kommer även fortsätta ikväll så jag blir helt klar med steget. veckan som kommer blir nog ändå ganska lugn med plugget, kommer ha två dagar med aktiviteter i stället för skolbänken. Känns därför inte helt fel med en ny vecka i morgon!
Ingen söndagsångest här inte♡
 

♡Höst skörd♡

Min mormor och morfar har en super mysig trädgård då lite av varje är odlat. Fick ihop lite av skörden som jag och mamma ska ta hem, både tomater och två olika sorters äpplen. men snart är det dags att åka tillbaks till Stockholm och Emelie♡

♡39, 7 och 9 års kalas♡

 
 
 
Igår kväll var vi på storkalas då vi firade mina två kussar som fyllt år och min morbror som fyller 39 om en vecka. Vi bjöds på jättegod grillmat i deras lilla växthus och mycket lek blev det med min lilla bästis Junie. Kvällen avslutades med kort spel och en massa godis.
Rejäl bildbomb över från gårdagen♡

♡Nike♡

Det jag fick med mig hem från stan, helt sjut nöjd! har aldrig varit mer taggad på att börja träna innan, lusten att gå till gymmet varje dag nu är stor, haha. 

♡By the mirror♡

  
 Två snabba genom spegeln, nu ska vi iväg till stan, jeansen och min stickade är från H&M! Trevlig lördag vänner

♡Hortensia♡

Hur fin är inte Hortensians färg, absolut en av mina favorit blommor

 

♡Ted Baker LONDON♡

Har blivit kär i dessa Ted Baker väsker samt den söta necessären, helt underbart fina! Ska nog hålla i månadspengen så att jag kanske har råd en av dessa ögongodisar;)


♡Tillbaks till Sandviken♡

  
Jag och mamma åkte till Sandviken och mormo och mofa direkt efter jag slutade. har än så länge hunit äta middag bestående av mormos hembakta pizza (hur god som hällst) och med en sallad. Nu blir det bara mys i soffan framför tv:n. Ha en super fredag alla underbara♡

♡Outfit onsadag - Black & White stripes♡

  
Crop top & Armband - H&M// Kjol - Choies// Klocka - ALDO// Halsband - Ur&Penn
 

♡Prao♡

Bilder på våra fina Liljor i köket

 Go'morgon älsklingar! Sovit gott? Äntligen är fredagen här, igår var jag och frågade runt om praoplatser hos olika blomsterbutiken, fick tyvärr nej från alla då inga platser fanns tillgängliga. Men får gå runt nästa vecka till fler blomsterhandlar. Skulle va så kul att lära sig mer om blommor och skulle trivas toppen med en massa växter omkring mig.

I alla fall, ha en bra dag!

♡Mys med My♡

Jag och My placerade oss i min säng för lite uppdatering av höst modet, är så grymt taggad på att bära mysiga stickade halsdukar, alla dessa härliga höstjackor och alla grymma eftermiddagar framför tv-serier!

♡Natali♡

Bilder från igår med Natali♡

♡Pull & Bear♡

Fick denna tröja i våras men har faktist aldrig andvänt den. Letade fram den igår och idag bar jag linnet med guldiga smycken och jeans. Älskar hur färgerna är så starkar och kommer överäns med höstens färger perfekt. 

♡Härliga och glada♡

Heej på er min älsklingar♡
 
Idag var tanken igentligen att jag skulle träffa min saknade vän Siri, men vi sköt upp det till nästa vecka då båda behövde plugga. Så nu måste jag gå och sakna henne ännu en vecka, en liten tår där:(
 
Men dagens planer fick istälet bli sällskap av Natali hem till mig. Vi var ute och fotade outfit bilder, som jag tyvärr lyckats radera från datorn och mineskortet gav jag till Natta, så klantig jag är. Fler bilder får ni alltså se imorgon, bilderna över snodde jag från Nattas blogg, tyvärr är ju två av dom suddiga som ni ser, tyckte dock inte det gjorde så mycket eftersom vi ändå var så glada och härliga, så lev med lite oskarpa bilder!^^
 
Vi pluggade även utomhus efter plåtningen och njöt av solen som var på topp idag. Måste ju passa på innan vi kommer in i mörkare tider helt. Puss!

♡Resturang♡

  
Min outfit: Tröja-Gina Tricot// Kofta - Bon`a Parte// Jeans - H&M// Väska - Lantadli// Halsband - Ur & Penn
 
Idag så var vi på resturang med familjen för att fira Isa som fyllde år för ett tag sen. Hon hade valt Koh Phangan som var så gott, tyvärr blev de flesta bilderna suddiga inne på resturangen så bilderna ovan som togs när vi åkte ditt får duga! Puss och gonatt på er♡
 

♡Kaffe och plugg♡

Efter skolan åkte jag och Linn till Esspresso House och slog oss ner där med kaffe och varmchocklad samt en varsin halva chocklad muffins. Annledningen var vårt SO prov vi har imorgon, var jättemysigt och skönt att vara förberedd till provet men hann även med en massa behövligt snack. Bilden snodde jag från Linns blogg ♡
 
 

♡Sistah♡

 
 
  
 
Isa♡

♡Direkt från äppelträden♡

 
Nu är det äntligen äpplenas tid, och äppelträden kryllar med dem röda kloten. Jag älskar äpplen och tycker de är otroligt fina också. De godaste äpplerna hittar du ju absolut i trädgården. Tycker det blev väldigt fint och höstigt när vi la våra egen plåckade äpplen i en glasskål. En enkel inredningsdetalj♡

♡Proven bara forsar in♡

  
Heej på er, söndagar brukar alltid vara den dag som jag går igenom allt plugg och om det är något speciellet ämne jag måste komma ikap med. Så det är precis vad jag nu ska göra. I veckan som kommer har vi två stora prov och ett test. Det kommer inte bli lek, kommer behöva plugga varje dag. En sån rolig vecka har jag framför mig.
Men nu är det dags att ta fram alla böcker och starta♡

♡Isa min älskling♡

 
 
   
Fotade dessa fina bilder på Isa igår. Har ju världens finaste syster, älskar dig

♡Dagens outfit - Before summer's end♡

 
   
 
 
 
   
Linne & Kjol - H&M// Jeans jacka - Cheap Monday// Armband - Marknad

♡60 års kalas♡

 
 
   
 
 
 
 
Födelsedagsbarnet och min fina bonusmamma
 
Idag så fyllde min bonusmorfar år så vi va hos dem på kalas idag. Av oss fick Matts en stor buket rosor och ett spa besök med hans fru. Vädret leverade och vi kunde köra lekar och äta utomhus. Det bjöds på god mat samt fantastiskt god efterrätt bestående av två olika sorters tårtor, frukt, äppelpaj och även kakor. Orkade inte smaka på allt, det jag fick in var himelskt. Tror ni fattar hur mätt jag är^^
Blev en sjukt lyckad fest!

♡Underbar fredagskväll♡

 
 
 
 
Helt underbar fredag med mina bästisar med mat, bad, övernattning och massa skratt såklart
Älskar er såå himla mycket♡
 

♡Dagen outfit - Mysigaste tröjan♡

   
 
 
   
Stickad tröja - Zara// Jeans - Crocker// Klocka - Regal// Örhängen - Bik Bok
 
 
 

♡Esspresso house♡

 
 
 
Hade mys me mina två tjejer på esspresso house denna eftremidag. Riktigt skönt att det äntligen är helg♡

♡Chic Thursday♡

 
Solglasögon - Loppis// Halsband och Armaband - H&M// Klocka - Regal// Ringar - Gina Tricot/ H&M/ Marknad
 
Mina Chica smycken jag bar denna soliga torsdag♡

♡Vattenmelon mitt i veckan♡

 
Mamma skar upp vattenmelon till efterrätt idag. Perfekt energi samtidigt som kvällsplugg håller rum. Hoppas eran onsdag varit bra. Nu blir det Idol och soft i soffan, puss!♡

♡Dagens outfit♡

 
   
 
Stickad tröja-Gina Tricot// Jeans-Cheap Monday// Halsband-New Yorker// Klocka-Regal
 
Är lite smått förälskad i min stickade tröja, så mysig och stor men älskar volangen längst ner som gör det lilla extra. För mig är hösten också den tid man ska leva i alla dessa stora härliga, stickade tröjer, visst!

♡Hemma dag♡

 
Dagens frukost i soffan!
 
Vaknade imorse med huvudvärk och kände mig krasslig så bestämde mig för att stanna hemma från skolan. Har mest legat i soffan, lite jobbigt att inte ha någon ork till något. Fick lite SO gjort så är ganska nöjd över det i alla fall. Ska fortsätta plugga lite nu när jag känner mig lite piggare. Puss på er

♡Silvriga armband♡

Fick låna mammas fina klocka idag, skulle gjärna vilja skaffa mig en egen silvrig klocka då jag bara har guldiga ur, men är lite fattig för tillfället, haha. Bar armsmyckerna till en väldigt enkel outfit idag, bestående av Jeans från hollister och en vit tisha från H&M. Men tur att smycken finns att piffa upp det hela♡

♡Ett halvår♡

Sjätte mars var datumet jag blev tillsamans med honom, min fina Oscar. Så igår firade vi sex månader ihop. Är så glad att jag har honom.♡

♡Fredagens outfit♡

 
  
 
Linne-Victoria´s Secret// Kjol och Kofta-H&M// Halsband-Ur&Penn
 

♡Dagens outfit-favorit dress♡

 
   
 
Klänning-Pull and Bear// Jacka-Cheap Monday// Halsband-H&M// Plånbok-Dealsforyou.tictail.com// Skor-Nike!
 

♡Jag gjorde det♡

 
Åt dessa barer innan, kan rekomendera den stora men den lilla var ingen höjdare!
 
Jag gjorde det och sprang hela milen! så stolt över mig själv, 62,29 minuter tog det för mig att ta mig igenom hela loppet

♡Tjejmilen♡

 
Är så taggad för att springa Tjejmilen idag. Har längtat jättemycket till denna dag och nu äntligen är den 6 september här. Har hela magen full med nervösa fjärilar! Får hoppas att allt går bra. Puss på er♡
 
 
 

♡Äppelpaj i micron♡

 
Snabb och enkel men framför allt god äppelpaj du gör i micron. Perfekta mellisen när du är lite sötsugen!

♡Insporation♡

Underbara bilder från Instagram!^^

♡Clarisen♡

 
 
   
Min fina kompis Clara, bilder tagna från i måndags!

♡Not perfect but beautiful anyway♡

 
 
En sak ni kanske inte visste om mig är att jag verkligen älskar blommor, massor! Hemma brukar vi ha vaser med fina växter i. Visst e bilderna ovan fina på våra lite torkade blommor, de är inte perfekta men söta i alla fall och det är samma sak med mäniskor. Alla är inte till 100% men alla är underbara på sitt egna vis ändå!

♡Dagens outfit-The floral dress♡

 
 
 
 
 
Fick låna denna underbara klänning idag av My som är köpt på Beshka, Eftersom det va ganska kalt ändå så bar jag min stickade tröja från H&M också en enkel och sommrig outfit. Det gäller att passa på innan Hösten tar över helt!♡

♡Lilla Marco♡

 
 
 
Följde med Jonatan hem idag, och träffade lilla Marco som bara är några veckor gammal. Han är bara fööör söt, och ville ta med honom hem när jag skulle gå! En sån sötnos hade man liksom inte sagt nej till♡
 

♡Flaten på skoltid♡

 
 
 
 
 
 
Hej mina älsklingar, idag var den roligaste skoldagen för denna terrmin! Hela årskursen var på Flatenbadet, så skola i säg var det ju inte. Dagen bestod av Blomskådning, tipspromenad, korvgrillning och badning. Vädret leverera och allt blev jättekul! Var väll inte sådär överdrivet varmt i vattnet men det gjorde det inte så mycket för bada är kul hur som hällst!^^
 

♡Den perfekta tisdagen♡

 
 
drog med mig mina bästisar hem idag och självklart placerade vi oss i soffan med frukt, nöter och skolkatalogen. Att sitta och peka ut gamla bilder på folk är väll en av vår favorit sysselsättning. Var en perfekt eftermiddag med mycket garv och glädjetårar.

♡Dagens outfit-Dress and brown♡

 
  
 
 
  
 
Klänning och jacka-H&M// Väska-Åhléns// Skor-Lissabon// Armband-Regal// Ringar-Marknad och Gina Tricot//

♡Smoothie me Claris♡

    
 
Var på språng till Gymmet men stannade till hemma hos mig för en smoothie och lite frukt, är ju inte bra att träna på tom mage! Puss på er♡
 
 

♡I väntan på att det ska växa♡

För ett år sen hade jag väldigt långt och fint hår, tycker jag själv! Men i vintras bestämde jag mig för att klippa av längderna och blev av med halva håret. När jag gjorde det var jag väldigt nöjd men nu önskar jag att mitt hår hade varit lika långt som hösten 2013. Färgade nyss mitt hår i en lite mörkare ton(Min naturliga hårfärg), ni kanske sett det, men blev egentligen ingen större skillnad. Nu ska jag i alla fall bara låta det växa ut och varken klippa kort eller slita på håret med en massa hårfärg!
    
hösten 2013
Och så halverades det långa.... :(