♡Dags att bygga upp konditionen♡

Guuud vad jag älskar att spring, jag har verkligen gått från att vara en barn som hatat all träna till en som gillar att svettas! Jag kan inte påstå att det inte var jobbigt i löpar spåret idag, men känslan efter går inte att beskriva. Nu ska jag börja springa flera gånger i veckan igen för att få tillbaka konditionen till Vårruset, så taggad!
 
Mina bästa tips för att få bättre kondition:
 
¤Sätt upp ett ganska lätt mål, t.ex klara att springa en viss sträcka eller på en viss tid. När du nått målet kan du hela tiden sätta upp nya som du klarar och de kommer ge så mycket mer motivation!
 
¤Låt de ta den tid det tar. Om du har bestämt dig att springa en viss sträcka spring hela den sträckan! Gå inte, om det blir jobbigt så sakta ner farten men gå/stanna inte!
 
¤Va envis och ge inte upp! Med lite vilja går allt att klara av!

♡Vår spurten♡

Våra stora och fina liljor som sprider en underbar doft i hela köket
 
Heej på er, Slutet av terminen närmar sig bara mer och mer men det betyder även att alla uppsatser snart måste in och prov skrivas. Idag hade vi ett stort fysik prov som har tagit upp mycket av min tid att öva på men nu är det skrivet och jag kan äntligen bocka av en punkt på listan med allt som ska göras. 
Har precis fått klar en Engelska text och ska belöna mitt arbete med att få komma ut på en springtur i solen! 

♡Ben- och rump tabata♡

Go'morgon alla hjärtisar, sovit gott?
Igår eftermiddag bestämde jag och my att köra ett hårt ben- och rumppass hemma. Vi använde oss av Tabata Timer appen och därefter andra styrkeövningar. Var riktigt jobbigt då jag inte har tränat på snart en månad på grund av att resor då dagarna varit fulla och sen hade jag oturen att bli sjuk. Men nu är jag igång och är riktigt taggad på att köra utomhus nu när allt blivit så grönt och fint.
 
Tabatan vi körde igår:
Squats 20 sec, vila 10
Utfalssteg 20 sec, vila 10
squats med hopp 20 sec, vila 10
Utfalsteg med hopp 20 sec, vila 10
 
x4 med nån min vila efter två gånger

♡I min neccesär♡

¤ Deo och Bodmist eller perfym
¤ Puder och Rouge
¤ Mascara, ögonbrynspenna och vit ögonskugga
¤ Läppgalsam, läppglans och ett läppstift
¤ Sminkbortagnings medel och hudkräm
¤ Sminkborstar, pincett och nagel sax

♡En rosa eftermiddag♡

I torsdag besökte jag och Linn som många andra Stockholmare redan gjort, fina Kungsträdgården som just nu står i blom. Träden är bland det vackraste man kan stå och titta på men tyvärr blommar det inte mer än en kort period. Tycker det här är största beviset av att det är vår på riktigt nu! Men vill tacka min fina fina vän för den mysiga eftermiddagen i stan. 
 
Alla bilder tog jag från Linns blogg

♡It's all about the details♡

Stickad från Vera Moda
 
Armband ifrån Edblad
 
 Hela outfiten här
 
 Blus från Odd Molly
 
Min blåa tröja kommer från Cubus 

♡Mot Dalarna♡

27 september 2014
Alldeles strax ska bilen packas full med familjens väskor och köra upp till Mora. Har inte varit i mina farföräldrars lilla hemstad sen i höstas så ska bli riktigt mysigt att komma ut till dalarna igen. Hoppas på bra väder så vi kan vara mycket i ute och framför allt i skogen. Bara jag hinner bli friskare så kommer det bli en toppen helg♡ Kram

♡ Tv och massa blöta näsdukar ♡

Hela veckan har jag gått runt med en förkylning i baksätet men inte fören i morse, när jag trodde att jag höll på att bli bättre, bröt den ut på riktigt. Behövde därför stanna hemma från skolan och ägna min dag åt soffhäng med massa näsdukar och tv serier.
Har massor att göra egentligen men mitt huvud är alldeles för tungt för att kunna fokusera i skolböcker idag. Måste snart åka till pappa men tänker först läsa massa bloggar och dricka en kopp te. Hoppas er fredag är bättre än min, kram på er alla och trevlig helg♡

♡Springfield♡

Den här super söta tröjan fick jag med mig från Palma och tycker den passar till verkligen allt. Lika snygg att bära till jeans i skolan som över en kort klänning en sen sommar dag. Hittade den i affärren Springfield för halva priset, ett riktigt kap helt enkelt!♡

♡Off Shoulders♡

 En av de större trenderna nu är både polo tröjan och singoallatoppen eller off-shoulder tröjan som många kallar den. Jag bara älskar min nya stickade som är en blandning av de två heta modellerna. Färgen känns 100% jag och materialet är underbart mysigt. Vill bära den tillsammans med ett par vita jeans och ett par sneakers i vår!

♡Nyttigare, godare♡

När Linn plingade på dörren igår hade hon med sig röda, stora jordgubbar. Fixade därför ihop en efterrätt med bland annat de röda bären men även nötter, frysta hallon och banan. Kan inte bli godare fika än så enligt mig :)

♡The crop top♡

Som jag skrev för ett tag sen så blev det lite shopping i Palma så idag tänkte jag börja och visa ett av mitt bästa köp från den spanska ön; Nämligen den här socker söta crop topen från Pull & Bear. Är lite smått förälskad i mitt nya plagg och bara älskar att den är virkad. Kommer användas flitigt i sommar tillsamans med en mönstrad kjol eller höga shorts. Blir glad av att bara tänka hur mycket fina outfit jag kommer ha med denna topp♡

♡M o n d a y♡

New Balance sneakers // Byxor - H&M // Rosa Linne från Primark // Tunn stickad - Bik Bok // Skinnjackan från Zara
 
Idag har jag haft Kompledigt och har därför spenderat min dag med världens bästa Linnii. Har inte träffas bara vi på alldeldeles för länge och hade så mycket att snacka om. Älskar att bara sitta i timmar och prata bort klockan med den tjejen, skratta och såklart fota; bästa som finns.
 
Nu är det dags att sova lite innan en ny dag tillbaka till skolan imorgon och komma in i vardagen igen, kram!

♡Småland för en vecka♡

Heej på er mina hjärtan, nu är jag tillbaka i min hemstad och har hunnit sova ikapp några timmar efter den intensiva veckan med skolan. Har varit en ganska tuff vistelse i Småland med långa dagar och tidiga mornar. Var såå skönt att komma hem i fredags slängde mig i sängen direkt.
"Borta bra men hemma bäst" som man brukar säga. Bjuder på lite bilder ovan från den lilla staden♡

♡Snapshots from Palma♡

Shopping♡
 
 Världens godaste iste!
 
Alla dessa fina hus, fick inte nog av dem!
 
Tre mobilfoton som knäpptes av medans vi promenerade mellan gator och torg i Mallorca! Blir helt varm i kroppen av att bara tänka på den lilla staden, är nog lite smått förälskade i platsen ändå♡

♡En ny favorit♡

Av min morbror med familj fick jag och Emelie en varsin påskägg som innehåll massa godis men även ett läppglans från Björk & Berries. Har fått en ny favorit till läpparna och som används varje dag. Bara älskar doften av Wild Strawberries! Ni hittar det här för 139 kr♡

♡Shopping, happines in a bag♡

Vem älskar inte att shoppa? För mig kan är det de bästa som finns att uppgradera garderoben eller att bli helt galet kär i ett plagg. Blev en hel del köp i Palma och de bästa var att man fick grejerna i fina papperspåsar, haha. Blir så mycket roligare att gå runt med en sån än de vanliga i plast. Är ni sugna på att se det jag fick med mig hem?♡

♡Cleansing♡

Jag har provat massor av sminkbortagningar i alla förmer och metoder men den jag verkligen fastnat för är den här från Jabu'she. Det är en kräm man smörjer in ansiktet med och sedan sköljer bort med vatten. Allt smink försvinner verkligen och så luktar den även riktigt gott. Har andvänt den i flera år och är inne på min fjärde tub av den rengörande vätskan och kommer verkligen att fortsätta köpa den här produkten.
Kostar runt 150kr och ni hittar den här!

♡Miss♡

Slänger in fyra bilder från en av dagarna i Palma. Det här blåavattnet och värmen är saknat. Hade gärna vilja åka tillbaka till detta ställe nu med det samma; shoppa lite till, slappna av lite till, slippa skolan lite till^^
Spanien är verkligen ett för härligt land!

♡Dazzling Diamond♡

När jag fyllde år fick jag ett jättefint paket från min älskling Linette som bland annat innehöll dessa tre handsprit från Bath & Body Works. Älskar lukten av de alla tre men min favorit är Bazzling Diamond, luktar gudomligt gott, sött precis som jag gillar det. Perfekt att alltid ha med en i handväskan eftersom de är så små. Tack så jättemycket för dem vännen!

♡Resväskan full igen♡

Sista bilden som togs innan vi lämnade underbara Palma♡
 
Nu är vi tillbaka i hemlandet men för min del blev direkt att packa upp väskan när vi kom till vår lägenhet och plocka fram nya grejer att fylla den med till en vecka i Gamleby med skolan. Känner mig inte riktigt redo att börja vardagen igen men ska ändå bli kul att umgås med mina vänner dygnen runt.
Bloggen kommer att fortsätta uppdatera som vanligt med inlägg jag precis förberett! Nu är det dags att få lite sömn i min egna säng, kramisar!

♡Merci Beaucoup♡

T-shirt från Mango // Shorts - H&M // Rosett från Forever 21

♡Jaime III Jacuzzi♡


 Mitt favorit rum på hotellet vi bor på; spaet

♡En la playa♡

 En tunn hinna måln täckte himlen imorse men trots soldiset bestämde vi oss att ta bussen till en strand en bit utanför Palma. Och med turen som vi haft med oss idag sprack det upp och blev en riktigt härligt solväder när vi kom fram till det turkosa vattnet. Jag och pappa badade i det kalla havet medans Emelie stod bredvid och tyckte vi var galna. Låg och sola för att torka efteråt och åt sedan hamburgerlunch. Trötta av solen åkte vi sen hem och spaade på hotellet. Nu är det strax dax att leta upp en resturang att spendera sista kvällen på och njuta av att vara här.

♡Palmbracelet♡

Beige tröja - United Colors of Benetton // Shorts från New Yorker // Väska från Bershka //  Armband - Edblad // Nike skor

♡Yesterday evning♡

Min fina storasyster

Ett litet "vattenfall" ut mot hamnen
Två snabba från igår kväll innan vi gick till en jättemysig spansk restaurang och beställde tapas♡

♡c a p p u c c i n o♡

Dag två här i Palma börjar närma sig sitt slut och min kropp längtar efter sömn i den sköna hotell sängen. Idag har vi varit ner bland all båtar i hamnen och kollat ut mot de flytande seglen i alla möjliga storlekar; Stora katamaraner till små söta i trä. Så härlig utsikt med alla master som sticker upp vid horisonten
 
Efter en lång promenad längs kajen blev det dags att bege sig tillbaka till de större gatorna och butikerna. Blev en del shopping idag men pauser för lunch och kaffe på ett jätte mysigt café.
Hoppas ni mår jättebra älsklingar, kram

♡Stripes♡

Klänning - H&M L.O.G.G  // Jeansjacka från Cheap Monday // Väska & Halsband - H&M //  Klocka - ALDO // Skor från Thailand

♡Bland Pamlerna♡

Nu sitter jag och Emelie i lobbyn på hotellet, slut efter att gått en hel del längs små gator dagen lång. Planet landade här i Palma tidigt på morgonen och åkte sen direkt till hotellet för att byta om, lämna väskor och landa lite. Sen gick vi ut i solen och vandrade ner mot alla fina byggnader här.
 
Det är verkligen huuur fint som helst, så mycket gamla hus med riktigt charmiga ballkonger fyllda med grönska, massa smala gränder där häst och vagn åker längst med och ett helt blått, klart vatten som möter en.
Har hunnit med en del tid i butiker, och ett och annat köp, fikat glass och kollat in några sevärdigheter och allt det här på en dag. Ser redan fram imot en ny dag imorgon i denna underbara stad med värme och sol.
Kram♡

♡Alltid lite för mycket♡

Äntligen har jag fått i all packning i min rosa resväska och laggt fram allt som behövs för att stiga upp tidigt i morgon bitti och resa till Palma. Jag som började med att välja outfit för varje dag har nu packat så jag har möjlighet att göra tre klädbyten varje dag haha, lyckas ju alltid packa för mycket.
 
Nu mina vänner ska jag sova, väckarklockan ringer vid fyra i natt så blir inte många timmars sömn! Kram

♡Våfflor på sängen♡

God morgon tänkte jag skriva men upptäckte att klockan redan hunnit bli ett. Ändå sitter jag i pyjamas fortfarande och har inga större planer på att byta kläder. Jag och Em fick ideen om att göra våfflor på den smet som blev över igår och äta till frukost. Så startade dagen med att skära upp frukt men återvände sen tillbaka till sängen för att äta den riktigt lyxig frukost. 
 
idag är det stora packar-dagen. Måste välja kläder att ta med till Palma och till veckan därpå då skolan ska iväg på en klassresa. Men tänkte slösa bort ett tag till att bara ta det lugnt innan någon nytta ska göras♡

♡Never stop dreaming♡

Blus och jacka från Vera Moda // Byxor - H&M // Solisar från Lager 157

♡Vårkänslor♡

Heej mina solstrålar, vilka vårkänslor man fått idag. Solen har syns till nästa dagen och gjort tempraturen riktigt behaglig att gå med tunna jackor i.
 
Jag och Emelie började dagen med en lååång sovmorgon innan vi drog ut för en springtur i det fina vädret. Kändes att det gått lite för lång tid sen sist jag tränade men kul att komma igång igen. Efter en dusch och en god lunch bar det av till Stockholms city. Köpte jordgubbar bland ett av hötorgets alla marknadsstånd och tog en kaffe på E H. 
Nu sitter vi hemma med varsin dator och ska strax grädda våfflor till middag, mums. Är sista kvällen med mamma innan vi åker till palma så ska mysa ordentligt i soffan ikväll♡
 
En heldag med min storasyster helt enkelt, kan det bli bättre?

♡Bara njuta av ledighet♡

Just nu sitter jag i min säng med datorn precis bredvid mig och bara myser under en filt. Mitt rum liknar en soptip för tillfället, inte för att det är stökigt utan för att 14 fyllda ica-kassar med kläder fyller upp en hög i ena hörnet. Allt började med en liten utrensning i garderoben men slutade med att varenda låda blev granskad i detalj. herregud vad jag har kläder förstår inte hur allt fått plats. En hel dag höll jag på men nu är det gjort och kommer antagligen inte hända igen på ett tag.
 
idag har inte så mycket hänt mer än en sväng förbi ett shoppingcentrum och lite pyssel. Det jag älskar mest med lov är att ingen förväntar sig att jag ska göra något, jag har lagom mycket inplanerat men slappar för det mästa och sova länge.
Hoppas ni mår bra mina hjärtan, kram♡

♡Det är du som får mig att le♡

// Blus från Odd Molly //

♡Långfredagen♡

Igår eftermiddag åkte vi till mina kussar för en påskmiddag hemma hos dem. Blev bjudna på tre rätters och sen godis på det, ni kan nog förstå hur mätta vi var efter all god mat. Var jättemysigt och alltid lika kul att få träffa kusinerna.

♡Mot backarna♡

Go'morgon på er, hoppas ni fått en lång sovmorgon idag för det är ju ledigheter nu. 
Just nu skiner solen över hela blåa himlen och håller på att sätta på mig skidstället och backa snowboarden för en dag i backen. Får passa på innan skidanlägningarna stänger! Åkte nämligen upp till Sandviken igår till mormor och morfar för en påskhelg här.
Vad ska ni hitta på denna långfredag?

♡Vitamin boost♡

I helgen fixade My ihop en riktig vitamin bomb i drickform till oss. Körde lite med ögonmått men hon andvände sig av bland annat morot, ingefära, citron och äppeljuise. Väldigt gott att ha bladspenat, eller något annat grönt i också. Blandade sedan ihop allt till en nyttig smoothie.
Viktigt att få i sig vitaminer nu när många är sjuka för att förbättra immunförsvaret.

♡Just nu♡

Mina älskisar, hur mår ni? 
Min vecka har inte alls varit på topp. Kroppen har börjat säga ifrån från all stress genom att ge mig konstant huvudvärk. Har känts som jag haft en tickande bomb eller något liknande i skallen och inte har värktabletter hjälpt. Är i sånt stort behov av lov just nu så det inte är sant. Men har klarat av 3 av 4 skoldagar så det värsta är över.
 
Idag hängde jag kvar en stund i skolan för att vänta på min älskade Linette, satte oss i solen snackade om allt. Hon åker nämligen iväg imorgon så behövde lite tid att säga hejdå till henne för nån vecka. Gick hem och åt lite mellis beståeende av mjölk och flingor toppade med frysta hallon. 
 
Efter att ha pluggat några timmar känner jag mig helt matt, tänkte ta en promenad senare idag för att få lite luft och bli klarare i huvudet.
 
Så nu vet ni vad som händer i mitt liv för tillfället, nämligen ingenting haha! Men hoppas alla laddar inför en bra påsk i alla fall♡

♡Pink, black and white♡

College tröja - Gina Tricot (Just nu på rea här)// Kappa från Vera Moda

Kan det vara värdens mysigaste tröja jag bär idag? Så skön och fin, perfekt till skolan. Toppade den med min fina hundtands kappa och till det vita jeans. Kan inte bli fel med de tre bas plaggen tillsamman!