♡ Under plomonträder ♡

Samma kväll som vi skulle lämna Gräddö, 1:st Augusti, så var vädret nästa bättre än alla dar under de två veckor semestern som vart tillsammans. Inte ett endaste moln syntes till på den blå himlen under hela dagen. Så vid lunch tid bestämde oss för att sätta oss under plommonträdet på baksidan av huset och rigga en förlängningskabel som kopplades ihop med våffeljärnet.
Så satt vi där i trädgården i den enda skuggan som räckte över oss alla och gräddade våfflor som vi toppade med hallon vi plockade precis innan, grädde och lite strösocker. Tyckte hela lunchupplevelsen kändes som en gammal målning. Var riktigt mysigt och något jag hoppas kommer få upplevas mer nästa sommar, för våfflor kan nog vara det godaste som finns, eller nog? Det ÄR det godaste som finns haha!

♡ Jag var en nagelbitare ♡

Något jag verkligen har blivit bättre på den senaste tiden är att ta hand om mina naglar.
Jag har så länge jag kan minnas varit en nagelbitare och ständigt haft ojämna naglar som fastnat i alla min plagg. Mina händer har aldrig varit särskilt vackra kort och gott. Förens nu!
 
Tillslut började jag inse att ha långa klor inte är något jag klarade av, trotts att det är så snyggt på alla andra så bet jag ändå bara sönder de, men när de är nerklippta finns det inget att sätta tänder i.
 
En annan sak jag märkte var att om jag målade de hårda bildningarna på ovansidan av varje finger med färgglada lack så var jag betydligt mer försiktig om de. Så jag såg och ser fortfarande till att alltid ha korta och målade naglar, vilket har lett till att jag inte är någon nagelbitare längre.
 
Jag hoppas om du kände igen dig av min första beskrivning kan få hjälp av mina tips, för fula naglar är aldrig kul!

♡ En värd med gula växter ♡

Gick igenom mitt arkiv på datorn som var fult av sommarbilder från i år och insåg att jag har massor med foton jag glömt dela med er. Bland annat de över som togs av My på mitt landställe i slutet på Juli. Det var verkligen en riktig sommarlovsdag då vi låg på bryggan hela dagen och sola, köpte glass vid båtmacken och avslutade med grillning nere vid sjön. Såklart blev det även en massa dopp i saltvattnet för att svalka sig från solens hetta.
Ungefär så som alla mina dagar på Gräddö kan se ut!

♡ Golden bee ♡

 
Go'morgon mina favoriter! Är såå trött men har fått i mig kaffe och en enkel frukost så hoppas på att piggna till snart. Dagens outfit är på och ska bara sminka mig innan jag sätter mig på bussen till skolan! Så länge...
 
Dagens: Kjol, H&M// Topp, Pull & Bear // Guld halsband, Gina Tricot

♡ Hela dagen under solsken ♡

 
Vädret fortsätter att leverera och såklart tar vi vara på solen innan sommarvärmen är borta. Jag och mamma drog till en liten "strand" vid havet. Låg på klipporna och stekte hela dagen medans man kunde höra vågor slå emot sten. Ja, ni ser ju hur härligt vattnet ser ut på bilderna! Så skönt att bara chilla och låta tiden rinna! 
 
Har haft en sjukt härlig helg och verkligen fått vila upp mig samt tagga till inför skolan som faktiskt börjar på riktigt imorgon. Kommer kännas så konstigt att vakna av ett larm tidigt på morgonen, men får helt enkelt bara vänja mig med det igen.
Har er helg varit bra? Jag hoppas i alla fall att ni får en super bra vecka, kram!

♡ Morgonmys ♡

Ännu en hemstudiedag denna fredag! Vaknade upp, drog på mig träningskläderna direkt och fixade en riktigt god och nyttig frukost som jag åt i lugn och ro. Kommer verkligen sakna morgonmyset när skolan drar igång och man får slänga i sig något snabbt för att inte missa sin buss, när man är ledig kan man fixa något lite mer avancerat och det var precis vad jag gjorde idag. Fick bli en tjock bärsmoothie som jag toppade med massa nötter och kokos, skummade min mjölk som jag hade i kaffet vilket jag nästan aldrig orkar göra annars och till sist två mackor; en med avokado och den andra med tomat och paprika på. Jag verkligen levde när jag smakade på mina verk och med ett leende tog jag mig till gymmet.
 
Resten av dagen jag spenderade jag i en solstol med podcaster  i hörlurarna och en tidning framför näsan. Att lata sig är man faktiskt mer än värd efter ett hårt träningspass, lika mycket som ni alla är värda en skön helg nu♡

♡ Frukostdejt ♡

Vaknade upp imorse med den härliga känslan att vara ledig idag och imorgon då läraran är uppbokade med utväcklingssamtal. Så kokade en stor kaffe i en take-away mugg, drog på mig myskläder och satte mig på bussen med min kopp till Linn. Vi fixade en ganska stor frukost ihop som vi njöt av innan det var dax att få lite läxor vi fick på uppropet igår gjorda. Minns inte sist jag skrattade så mycket medans jag pluggade. Blir verkligen så otroligt mycket roligare att göra skoljobb när man är två och kan hjälpas åt med det som är svårt. Kom hem precis till en pizza middag och täker ta mig ut på en promis nu för att smälta matten.
Hoppas ni mår bra och haft en bra dag, kram!

♡ Som riktiga turister ♡

 Min Fredag spenderades ovanligt nog på Djurgården bland skansens alla djur och gamla stugor. Hade inte varit där sen jag var liten om man inte räknar gångerna man åkt ditt med skolan för att göra skoluppgifter så var otroligt mysigt att gå runt som en riktig turist. Med vädret med oss gick vi efteråt en promenad längs med vattnet från ön till slussen.
Riktigt bra dag i solen!

♡ Mellan första och sista dagen av lovet ♡

Att tio veckor kunde gå så otroligt fort! Samtidigt som jag hunnit med så mycket, besökt många olika platser i Sverige och träffat nya fina personer, känns det som det var max tre veckor sen jag stod i vit klänning, lockat hår utanför kyrkan och fick terminens betyg. Dagen efter skolavslutningen firade jag första sommarlovsdagen med en stor brunch tillsammans de två absoluta underbaraste människorna, mina bästa vänner. Idag är istället sista dagen på mitt sommarlov och imorgon startar jag mitt sista år av grundskolan!
 
Dagen har spenderats hemma och jag har bara tagit det riktigt lugnt, legat i solen, gått en promenad och sen läst en massa trender i senaste ELLE samtidigt som druckit vitamin kicken ni ser på bilderna, en galet god smoothie gjord på persika, hallon och en skvätt naturell yogurt. En dag fylld med sommarlovs rutiner som snart kommer gå över till tidiga mornar och plugg.
 
Men jag är ändå ganska taggad för en ny start och hoppas att ni får en riktigt bra på höstterminen 2k15  

♡ Syster är hemma ♡

 Åhhh Vad jag är glad över att min konfatjej e hemma!! Har saknat Isa så mycket och äntligen kom hon hem i lördags så vi kunde umgås hela gårdagen. Bada vid en strand och åkte sen till familjevänner för en fika och lite mer bad i deras pool! Så härligt med svensksommar när den erbjuder topp väder!

♡ Gräddösommar - 2k15 ♡

 Lite blandade semesterbilder från vårt landställe!

♡ H å r e t ♡

Något som jag verkligen har älskat i sommar är att ha en inbakad fläta som slutar som en vanlig hästsvans. Är så skönt att få bort mitt blonda svalg från ansiktet men inte har lockiga toppar när frisyr tas ut på kvällen.
Perfekt att ha när skolan börjar eller bara en varm dag på stranden!

♡ Linns bebis ♡

 När Linn fyllde år fick hon en moppebil av sina föräldrar vilket har varit såå kul att få åka med när hon kör. Hade till exempel den fyrhjuliga färdmedlet när vi var på Gotland för att ta oss fram bland de olika byarna. Det är helt enkelt en mini bil som bara åker 50 km/h, som en moppe! Tycker i alla fall att Linns svarta bebis är ur söt!

♡ Hemma dag ♡

 Idag har jag gjort i princip ingenting! Tog en sovmorgon till tio och gick runt i min pyjamas halva dan innan jag gick ut för att läsa i bikini och få lite sol. 
Känner mig lite små mosig i huvudet nu då jag knappt rört på mig så ska gå ut på en powerwalk nu och sen slänga mig i soffan för lite tv-mys.
Hemma dagar känns ändå väldigt behövliga även om de är sjukt oeffektiva.

♡ Inte utan mitt te ♡

 
Har precis fixat ett lätt mellanmål bestrående av te med mjölk och morotsstavar. kom hem från stan för ett tag sen där pappa bjöd mig på en lunchdejt med riktigt god suchi där vi åt oss riktigt proppmätta på alla goda bitar. När pappa skulle tillbaka till jobbet passade jag att kika in i lite affärer när jag ändå var i centrum, blev så otroligt shoppingsugen av att kolla runt bland alla nya höstkollektioner. Kliade rejält i fingrarna när jag höll upp flera fina polotröjot, varma kappor och långa halsdukar men har redan spenderat alldeless för mycket pengar på kläder den här sommaren så blev tvungen att låta bli att köpa något. 
 
Är helt trött i benen nu så ska dricka mitt te nu och fördriva tiden med att kolla youtube!

♡ Lyckad start på veckan ♡

D a g e n s
 
Åhh en sån bra dag, 25 grader och inte ett endaste moln på himlen under hela dan. Jag och Linni, som sov hos mig, drog till ett bad för att bara ligga och njuta av vädret och vips hade vi solat i flera timmar. Tiden går så läskigt fort när man bara ligger och fnissar, pratar om skit och blundar till riktigt nice musik. Så glad att Sverige bjuder på riktig sommar nu innan skolan drar igång.
 
Måndagar kan vara riktigt underbara de med.

♡ Frukost mys ♡

Just nu: Kaffe och frukost.
 
Dagens planer: Ta vara på dagens sol vid stranden!

♡ Morgon med Isa ♡

 Just nu saknar jag min älskade syster Isa, som är borta på konfaläger i tre veckor, såå mycket. Hann bara umgås en vecka på Gräddö innan hon drog iväg, men hade såå mysigt och otroligt kul. Vill spola tiden så min pingla kommer hem snabbare! Får njuta av dessa två bilder som togs en morgon på vårt landställe.

♡ Att smycka en enkel outfit med ♡

Har fått en ny favorit i mitt smyckesträd, nämligen dessa silvriga örhängen. Behövde bara ge en 20-lapp(!!!) på Bikbok så var de mina, ett galet bra kap då ordinarie pris var på 130 kr. Har sen innan mestadels bara små örhängen då stora får mig att känna mig så uppklädd, tror dock det kommer bli jättefint att bära de här med en enkel outfit och uppsatt hår.

♡ När solen börjat titta fram ♡

Blombilden tagen av Em ♡
 
Något jag glömt berätta var att jag var iväg till Dalarna nu i veckan med min familj. Åkte iväg en spontanare innan mammas börjar jobba igen, så fick tid att bara umgås, sola och bada för äntligen har solen börjat bjuda på sig och äta god mat.
 
Men nu är jag tillbaks på min gata och har hunnit haft en jättemysig dag med min bästis Linn vid en badplats. Har saknat henne galet mycket då vi inte setts sen början av sommarlovet. Åt picknik, lyssnade på poddar och pratade ikapp tiden ifrån varandra. Kom hem helt matt med ett leende på läpparna, hon gör mig alltid på gott humör.
Vad har ni gjort idag mina hjärtan?

♡ Grillkvällar på Gräddö ♡

Standard middagarna på Gräddö brukar bestå av grillat kött med bea (Familjens absoluta favoriträtt) och vad är inte sommaren utan middagar ute i solnedgångar som slutar med Smores - Består av två kex med grillad marshmallow och smällt choklad emellan, farligt gott - till efterrätt på bryggan. Dessa kvällsminnen kommer man leva på när höstmörkret smyger fram!

♡ Snapchat lately ♡

 
Olivia njuter galet i solen// Mat ute // En båttur
 
Soool // Jag och min pingla // I Göteborgs stad
 
En lång biltur // Jag o My // spegel-selfié 
 
Landet kläder // Linni i solnedgången // Strand-outfit
 
Lite blandade mobilbilder från sommarlovet, är jämt så dålig på att fota med min IPhone men senaste tiden har jag faktist knäppt av ovanligt mycket! 

♡ Bada i mörkret ♡

Jag har alltid älskat att bada och gör fortfarande, men att bada på kvällen kan nog vara ännu roligare än att när solen lyser. Jag och Linn passade på att ta ett kvällsdopp sista kvällen på Gotland och visst var det svallt men gud så kul det var. Man fick en lite kick av kylan och full av energi. Vi hoppade runt och skvätte vatten på varandra som två små barn. När vi kom hem igen satte vi oss med te och värmde oss under filtar, mys♡

♡ Nytt till fotoarkivet ♡

I morse när jag vakna upp hos pappa där jag inte sovit under hela sommaren, visste jag inte vilken årstid det var eller vad jag hade gjort de senaste månaderna! Jag var helt förvirrad, men som vanligt föll allt på plats efter bara nån sekund. Konstigt att faktiskt vakna upp i min egna säng igen!
Samtidigt som jag haft jättemysiga veckor borta så njuter jag otroligt att vara hemma igen och sitta vid min älskade dator! Har precis överfört över tusen bilder så vet inte vad jag ska börja med redigering och utrensning. Så var beträdda på en hel del inlägg med semesterbilder♡

♡ När man får lyxa till det ♡

Näst sista kvällen på gotland ville vi lyxa till middagen så vi valde att gå till en restaurang som låg nere vid stranden. Vi hade tränat och därefter gjort oss iordning så när vi fick ett bord var vi verkligen vrålhungriga. Beställde en varsin sallad och hade det otroligt mysigt.
 
Som ni ser på bilderna så kunde inte vädret ha erbjutit bättre så när maten var uppäten och notan betald skyndade vi upp till huset för att hämta datorn och filtar och återvände till stranden för att redigera bilder medans vi njöt av solnedgången. 
Kan inte minas när jag skrattade så mycket som den kvällen, hade så kul och garvade båda två tills vi grät♡

♡ A u g u s t i ♡

Redan Augusti?! Hur gick det till, känns som vi precis stod utanför kyrkan och fick sommarlov. Sista sommarmånaden, 8:de bladet i kalenden och tiden då jag faktist kommer påbörja mitt sista år av grundskolan. Min absoluta favorit månad har precis börjat och kommer bli helt underbar!