♡Pretty hurts♡

"My aspiration in life, would be to be happy"   -BEYONCÉ KNOWLES 

♡dax för gymmet♡

Tycker alltid det känns lite roligare att gymma i färgglada träningskläder. Är just nu påväg till gymmet med dessa två plagg nerpackad i min gymbag. Linnet är från Nike och toppen beställd från Newbody. 
 
Så taggad att röra på mig♡

♡En sista dag i Sandviken♡

Det har redan blivit torsdag och snart är det dax att packa ihop väskorna och ta bussen tillbaks till Stockholm. Min sista dag hos mormor och morfar har varit lugn och utan planer. Mormor jobbar så jag och morfar tog en promenad till centrum. Väl tillbaks slog vi på kaffebryggaren och tog fram fika som vi åt medans skidor på tv:n höll igång. 
 
Om nån timme går bussen och därefter följer tre timmars resa hem. Har laddat upp med podcaster och musik som jag ska lyssna på, tycker faktst det ska bli mysigt på färden hemåt. 
 
Hoppas ni får en bra torsdag vänner♡

♡Spanska minnen♡

Saknar mina tre härliga systrar♡
 
Höstlovet spenderades i underbara Gran Canaria och åhh så härligt det var, sol och bad, skratt och kärlek.
 
Är så grymt avis på Linn som är i varma Spanien nu, hur najs hade inte det vara att slippa slask och kyla här i Sverige? Byta ut alla tjocka kläder mot slitna jeansshorts med tunna blusar eller mönstade korta klänningar.
 
Hade lätt velat åka ditt, ta några veckor ledigt från verkligheten. Drömande suck*

♡Lediga dagar♡

Äntligen fick jag komma till gymmet efter dagar med godis varje dag. Haha, jag är en sån gottegris. Blir så lätt att det blir mycket onyttigt när man är hos min m och m. Samtidigt får man ju massor vardagsmotion, snowboardåkning, promenader och joggingturer.
 
Blev kvar bland träningsmaskinerna i två timmar men åkte sen hem och somnade. Kan inte påpeka att resten av dagen blev så aktiv, har legat under en filt i soffan och både tittat på tv och läst. 
 
Maxar mina lediga dagar med min lathet, man har ju annars aldrig tid med sånt♡

♡Jewel♡

Igår var jag på ett litet event med edblad hemma hos en jättegullig tjej som driver en butik med olika märken. Man kunde beställa edblads kommande kollektion men även köpa smycken i tidigare modeller. Jag har sen länge gått och suktat efter dessa små söta örhängen, men igår fick de tillslut följa med mig hem. I och med att min födelsedag är snart fick det bli en förtidig födelsedags present från mina morföräldrar. Kommer absolut att bära de massor, passar till allt!

♡Ute i backen♡

Jag har åkt svarta backar med skidor på redan från tre års ålder och började med bräda när jag skulle fylla sju. En van åkare alltså. Jag älskar fart men ibland går det kanske lite väl fort.
 
Var till kungsbärget idag för att åka, gick bra till en början men ramlade efter några åk på svanskotan när det var lite för hög fart. blev lite tårar men sen var jag ute igen trots att det gjorde väldigt ont i ryggslutet.
 
Kom hem kall och hade en lugn eftermiddag. Så himla skönt att vara ledig.

♡Äntligen♡

Mer än ett halv år har jag försökt förstå mig på alla dessa kodmallar i bloggen. Jag har inte förstått hur jag behövt göra och inte fått så som jag ville ha min design. Igår förstod jag att jag gjort fel hela tiden jag försökt byta. Nu har jag en ny header, och har även fixat till lite små detaljer. 
 
Bilden på mig är fotad av finaste Linn men nu när jag lärt mig hur man byter hoppas jag på att uppdatera headern lite oftare än en gång per år!

♡Solen i fokus♡

Idag skiner fina solen och speglar sig i snö och is. Himmlen är helt blå och vädret är som gjort för promenader utomhus.
Vi tog bilen till högbo, ett fint frilufsområde här i sandviken, för en långpromenad runt sjön. Medans vi gick hölls en längdskids tävling i spåret och hamnade även vid mål för att kolla på de tävlande. Riktigt härlig söndags aktivitet.
 
Syns solen hos er också?

♡Semmelfika♡

På eftermiddagen var jag och mamma bjudna på fika hos kusinerna. De hade bakat semmel bröd några dar innan så när vi kom började Junie att fylle brödet med grädden och mandelmassa medans Elias kokade kaffe. Sen tyckte nog de att grädden var godare än själva semmlan, haha. Var iallafall jättegott tycker jag och riktigt mysigt att umgås med mina två små favoriter, morbror och moster.

♡Med is under fötterna♡

 
Lördag idag och har redan hunnit med en del.
Vaknade klockan 8 och gav mig ut på en joggingtur innan frukosten blev framdukad. Känndes skönt att få springa av mig innan jag kom hem och kunde vila lite i soffan. 
Jag har länge velat tapetsera om i mitt rum så mamma tog med mig till en färgaffär på förmiddagen, hittade massor med fina och kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha så vi gick ut tomhänta och mötte upp mina kusiner för lite skridskoåkning.
 
 Sitter nu hemma men ska snart träffa kusinerna igen hemma hos dem för lite fika.

♡Älskade syster♡

Idag lämnade min syster oss och sitter nu på bussen upp till en skidort i alperna ditt hon ska med en massa vänner. Jag kan inte säga annat att jag är grymt avundsjuk på att hon ska få prova på vad skidbackarna har att erbjuda där men kommer såklart sakna henne de 10 dagar hon är borta. 
 
Hoppas du får en jättekul vecka Em, älskar dig massor med det vet du nog redan♡

♡Jag välkomnar lovet♡

 Tre bilder från dagen förra veckan i Romme med skolan♡
Kom precis hem från skolan och har nu ett behövligt sportlov. Nu är proven jag pluggat till så länge överstökade vilket känns som om något släpte från mina axlar och jag kan börja andas igen.
Ska bara packa ihop lite grejer innan jag och mamma åker till m och m. Hoppas på fina dar i kungsbärget och mysiga stunder med mina morföräldrar. Vad ska ni göra under lovet?

♡Olivias lilla bebis♡

Fyra bilder från favorit arkivet. Tagna av Canon EOS 500D
Idag hände det där som absolut inte får hända, Olivias älskade kamera blev idag snodd. Min lilla lilla bebis som jag älskat så himmla mycket. Hur kan nån ha hjärta att sno saker hej vilt?
 
Jag, Natta och Linn satt på Esspresso house här i stockholm, jag hade min systemkamera i dens väska precis intill mig. Bredvid oss slår en man ner sig och börjar stirra på oss medans vi sitter och pluggar med fika. En stund senare reser mannen sig upp och går väldigt snabbt iväg med något i famnen. Jag upptäcker direkt att min kamera är borta och skyndar efter, men det var försent.
 
Det känns så dumt att man inte kan lita på folk längre. Måste man sitta och kramphålla sina värdesaker och granska varenda en som sätter sig bredvid sig för att inte bli bestulen? Är det verkligen så det ska vara?
 
Vi har i alla fall anmält stölden nu och hoppas på att vi kan få någon slags försäkring.

♡Alla dessa lata mornar♡

Kan inte tänka mig något bättre än dagar med lång sovmorgon. De där mornarna när man har tid och göra allt man vill, Fixa en lite lyxigare frukost, läsa, eller göra iordning sig extra länge.
 
Idag har jag hemstudiedag och tyckte det passade bra med lite blandade morgon bilder från senaste tiden. Vaknade tidigt idag trotts att ingen veckaklocka va på, kunde därför ligga och dra mig länge innan det blev frukost. Medans frukosten slank in läste jag igenom senaste Elle och är nu redo för att ta itu med skolböckerna. Önsar er alla en underbar onsdag, kramisar♡

♡Fettisdagen♡

Har ni fått i er någon semla än? Idag är det ju semlans dag vilket är typ den bästa tisdagen på hela året enligt mig. Jag är ett riktigt stort fan av de gräddiga bakelserna men har inte ätit än ända i år (än). Dessa skönheter jag plåtade ligger just nu i kylskåpet och väntar på att bli ätna. Vi beställer alltid semlor på ett bageri precis utanför vårt hus och de smakar alltid lika fantastiska. Hoppas ni får en mysig kväll och glöm inte att frossa i semlor, kram♡

♡Sparkly ombre nails♡

Igår fick jag tid att fixa mina naglarna igen. Började med att göra ett tunt lager med en ljusrosa genomskinlig lack och duttade sen ditt det glittriga lagret längst upp på nageln. Avslutade med ett överlack så att det håller sig kvar. Känndes lite kul att göra någotjag annars inte brukar ha, gillar att hålla naglarna enkla med bara en färg men ibland måste man exprimentera lite.

♡Måndagsmorgon♡

Go'morgon hjärtan! En ny vecka har precis börjat och det känns lite segt att behöva gå till skolan när jag mycket hellre vill ligga i min säng hela dagen. Men med rätt inställning kommer veckan gå bra.
 
Ville bara visa lite bilder från min vardags morgon. Jag bestämmer hela veckans outfit på söndagar så idag bär jag ljusa jeans med en matchande väska, en vit enkel långärmad och mitt roséfärgade halsband. Så skönt att ha kläderna planerade så man slipper tänka på det en tidig måndagsmorgon.
Till frukost skar jag upp kiwi och banan som jag sen blandade ihop med gröt. Såå himla gott och nyttigt.
 
Hoppas ni haft en bra morgon, nu ska jag skynda mig till skolan♡

♡Kärlekens dag♡

 
Go'morgon mina älsklingar och hoppas ni hade en riktigt bra alla hjärtans dag igår. Jag va med min bästa vän Linn hela förmiddagen. Efter vi haft en lång sovmorgon fixade vi oss och gick sedan ut för lite fotografering. 
 
När Linn gått var jag med min familj och hade en lugn kväll på en indisk resturang, med riktigt god mat.
Fick en riktigt bra dag och umgicks med personer jag har varmt om hjärtat. 
 
Glöm inte att ge kärlek till varandra året om, oavsett vilken dag det är. Kram♡

♡Love in the air♡

Blus från DM retro // Skinnjacka från H&M 

♡En fredagskväll fylld med garv♡

Ätligen har helgen börjat och jag inviger dessa lediga dagar med sällskap av min favorit tjej. Vi har garvat hela kvällen, ätit snacks och nu är det god tid att krypa ner i varsing säng och snacka.
Hoppas er fredag varit bra, Go'natt!

♡Solljus inom mig♡

 
Heej mina finisar, hur mår ni? Jag mår faktist toppen, har varit ledig idag så fick sova ut ordentligt innan jag gick upp och åt frukost. Har fått så mycket gjort idag, storstädat, varit och slängt grovsoppor och nu är jag mitt uppe i skolgrejer och läxor. Det kanske inte låter så himla kul dag, men jag tycker verkligen om att få saker gjorda och känns därför så bra just nu. 
 
Nu ska jag börja med en svenska uppsatts och lyssna på bra musik. Stora kramar

♡Kamera objektiv♡

Canon EF 50 mm f/1.8 ll
 
Ni kanske har märkt att bilderna jag publecerat efter min Thailands resa inte levererats till bästa kvalité. Fotona har varit korniga och lite oskarpa eftersom jag andvänt ett annat objektiv till kameran.
 
Det vanliga objektivet behövde åka in på lagning och andvänder därför ett som är så väldigt känslig mot ljus och inte lika bra. Felet på det bästa objektivet gick tyvärr inte att laga. Så nu får jag stå ut med halvdålig kvaité tills jag får pengar eller kan önska mig kamera objektivet på bilden i present.
 
Ser fram imot att få börja ta fina bilder i vår och sommar igen! 

♡Se upp i backen♡

Solen sken hela dagen genom tunt dis och reflekterades i den vita snön vi åkte på.
Har haft en sjukt bra dag i backen med skolan idag. Först buss i tre timmar då jag passade på att sova lite till och sen äta frukost jag packat ner till redan. Sedan resten av dagen på snowboarden.
 
Jag kan inte riktigt påstå att skidåkningen började så bra. Linn och jag hamnade i en svart backe som vi inte kom ifrån, vi ramlade men efter flera försök ner klarade vi oss till en enklare nerfart. Efter det höll vi oss till de enklare slingorna. Romme överaskade mig riktigt positiv och bjöd på många bra backar samt mysiga matställen. 
 
Blev en helt fantastisk upplevelse i Romme med mycket skratt med mina vänner, längtar till att få göra om det.

♡Mot Romme alpin♡

Jag har längtat såå himla mycket till att få åka till Romme med skolan och imorgon kommer klockan väcka mig tidigt då dagen faktiskt är inne. Bussarna åker 6.15 på morgonen och kommer sedan hem samma dag på kvällen.
Mina skidkläder är framlagda, snowboaren är nerbackad i fodralet och veckarklockan är ställd. Nu ska jag försöka komma i säng så jag orkar åka hela morgondagen. Go'natt sötisar♡

♡Måndag eftermiddag♡

Fotade med min iphone
Jag kom ganska nyligen hem från skolan och har kokat te som jag nu ska dricka medana jag får läxorna gjorda. Dags att börja öva inför två prov samt två redovisningar! Önska mig lycka till.
Kram

♡Alla Hjärtans dag presenter♡

På lördag är det alla hjärtans dag som ni säkert vet och därför tycker jag ni ska ge lite extra mycket kärlek till personer ni älskar. Det kan vara till den man är kär i, familj eller bästa vän.
 
Min mamma fyllde ju presis år, då hon fick det på bilderna av mig. Tycker det även skulle passa perfekt som gåvor att ge på valentine's day. 
 
Det första är en necessär och ett halsband, båda från H&M och sen har vi en grej jag gjort själv. Jag har skrivit 11 saker jag älskar med min mamma och sedan bundit ihop med ett sidenband. Gratis att göra och uppskattas otroligt mycket. 
 
Hoppas ni fick lite ideer på vad ni kan ge bort på kälekens dag. Kram!

♡Snapshots♡

Lite blanade bilder från helgen. 
 
Helgen lider mot sitt slut och så även veckan. Startade dagen på bästa sätt med frukost och gick därefter ut och sprang i söndagssolen. Har sedan fått lite nytta gjort, så som plugg och städning, precis det som hör hemma på slappa helger. 
 
Ser verkligen fram emot nästa vecka då jag har mycket inplanerat och fullbokade dagar. Dessutom går jag bara tre vanliga skoladagar så tror tiden kommer flyga iväg. 
 
Hoppas ni haft en super bra och ledig söndag. Kram♡

♡Drömmer mig bort♡

Vineter är otroligt mysig och snön är jättefin men om jag skulle få välja föredrar jag värmen långt före kylan. Börjar tröttna på mina varma kläder och att gå runt och frysa slipper jag mer än gjärna. Turkost vatten, en skinande sol och shopping i en annan stad är just vad jag dagdrömmer om när Sverige blir lite för grått. 
 
Härliga bilde från Gran Canaria under hösten 2014

♡Mammi♡

Idag fyller min fina mamma år och började därför dagen med sång och frukost på hennes säng. Drog en sväng till Farsta centrum och har bara haft en lugn lördag än så länge. Ikväll fortsätter firandet med middag och sällskap av momo och mofa, tårta och presenter. 
 
Älskar dig mest av allt mamma och jag hoppas du blir nöjd med din dag.

♡x2 Bangkok♡

 Åhh vad jag saknar alla lediga dagar på andra sidan jorden
 
Vart tog dagen vägen? Haft en lugn och skön eftermiddag men så puff så var det läggdags. Bara en skoldag återstår bara innan helg, vilket känns sååå bra. 
hoppas ni haft en bra torsdag vänner, go'natt!

♡ W e d n e s d a y ♡

 
Yoga pants från Victoria´s Secrets // Stickad tröja och hatt från H&M // Väska från Accessorize
 
Linn knäppte av dagens outfit på mig idag efter en lång skoldag. Åkte sen hem och stekte bananpankakor till mellis innan träningskläderna åkte på. körde ett pass på gymmet som var sjjuuukt jobbigt och hela min kropp gör redan ont. Nu har jag myst in mig i min pjamas och ska snart drukna in i min bok innna det är dags för sömn. Kram på er sötisar♡

♡Citron vatten♡

Det absolut bästa man kan dricka för magen är citron vatten. Det hjälper magen få igång ämnesomsättningen och matsmältningen. Perfekt att börja varje morgon med eller efter träningen. Sammtidigt är det så himla gott och frächt. Godast blir det med is i också.

♡ 2 2 m a y ♡

Det här var inte igår. Tror aldrig jag kommer glömma den här dagen; Tempraturen var förvånansvärt varm för datumet kalenden visade och skolan började närma sig sitt slut. Jag var med min bästa vän hela dagen, gjorde allt jag älskar, fotade, bakade, skrattade mm.
Allt var perfekt helt enkelt!
 
När jag idag kollar ut genom fönstret känns allt tvärt om. Graderna ligger på minus, snön gör mig blöt och skolan har inte ens kommit halvvägs in i terminen.
Har gått runt trött hela dagen i skolan men till min räddning i världens mysigaste tröja. Håller på att sprika av längtan till våren nu. 

♡Purple nails♡

 
Idag fick mina klor bli lite ompysslade. Har klippt, filat och målat mina naglar så nu är de fina igen.
Valde att ha en ljuslila färg och toppade med ett glittricklack på ringfingrarna. Enkla och gulliga nagalar, kan det bli bättre?

♡Breakfast before the gym♡

Heej mina vänner och go'morgon!
Idag har jag turen att få vara ledig från skolan, så började morgonen med med att göra iordning frukost som jag sen åt i min säng. Går nu runt i lägenheten klädd i morgonrock och väntar på att maten ska smällta innan jag åker till gymmet. 
 
Önskar er alla en bra dag, kram♡

♡18 års lunch♡

En lunch beståeende av min bonusmamma berömda potatissoppa med bröd på sidan om. Självklart fanns en tårta på bordet när det var dags för efterrätt. Kladdiga chokladtårtor med hallon är nog det godaste som finns. 

♡Liten blir stor♡

Em, min älskade syster, fyller 18 år idag! Helt sjut att hon nu mera är "vuxen". Haft ett litet kalas för henne med familj på förmiddagen. Vi bjöd på god lunch, choklad tårta och så massa presenter för hennes del.
Nu är jag helt propmätt av maten och har myst ner mig i sängen för uppdatering till er. Ser fram imot en lugn kväll utan skolarbete, med sällskap av födelsedagsbarnet och resten av familjen.