♡En dag inne♡

 
Blöta och slaskiga dagar som dessa är det bara mer än ok att sitta i soffan med sin bästa kompis och kolla film. Linn kom hem till mig vid tolv, vi gjorde direkt varsin varm dryck och fixade mackor. Sen satt vi framför filmen Bröllopsduellen med sällskap av lilla Vanilla.

♡Inspiration från veckan♡

Jag är inne på We ♡ It dagligen för att leta inspiration till en kreativare vardag. Dessa är några få jag snappat upp från veckan. Blir faktist på bättre humör av att se insperation som denna varje dag och mycket mer motiverad till allt.
 

♡4327 bilder♡

Håller på att gå igenom alla 4327 bilder från Thailand. Känns så längesen vi va där men faktum är att vi bara kom hem för lite mindre än tre veckor sen(!!!). Saknar alla stränder, värmen, det turkosa havet och ledigheten i paradiset bara allmänt, såå himla mycket. Hade inte sagt nej till att åka tillbaks nu på en gång!

♡Pink Rose Blouse♡

New in - Pink Rose Blouse (Ni hittar den i en annan färg här)

♡Design och header♡

Det är nästan att jag vill bryta ihop och gömma mig under täcket i min säng. Jag håller på att bli tokig på alla dessa kodmallar man måste ändra när man fixar ny design eller header. Jag har gjort det här så många gånger innan så förstår inte varför inget går som jag vill den här gången.
 
Dessutom känner jag mig inte helt kry, mitt huvud känns tugnt och kroppen är öm. Hoppas verkligen inte det är något, har varken tid eller lust att vara sjuk.
Ska krypa upp i mammas knä och kolla tv nu, precis som jag gjorde när jag var liten så jag kan glömma all stress och smärta.

♡Oriflame Sweden♡

Jag har börjat andvända dessa tre prudukter från Oriflame, två läppbalsam och en handkräm. De är verkligen jättebra mot min torra hy och perfekta nu på vintern för att återfukta. Får inte glöma att berätta hur gott de luktar. 
Prisvära och bra♡

♡Mot gymmet♡

    
 Två bilder från igår.
 
Var ute och sprang ute första gången för i år igår. Hade nästan glömt bort vilken skillnad det är mot löpbandet på gymmen, så mycket skönare i friska luften.
 
Snön har hindrat mig tillräckligt länge från min joggning så igår fick det vara nog. Längtar tills det blir lite varmare så man slipper klä på sig så många lager.
 
Nu är jag påväg till gymmet, ska köra ett ben och stretch pass! Kramisaaar

♡Too early to start the day♡

Klockan närmar sig ett på dagen men jag strosar fortfarande runt i mina myskläder.
Idag ska jag göra massa nytta, städa, plugga, träna och så vill jag fixa med bilder. Får så vad jag hinner med, men nu ska jag bara ta det lugnt ett litet tag till

♡Amerikanska pannkakor♡

Lyxade på och gjorde pannkakor till frukost denna söndags morgon. De är ju bara för goda och perfekt att ha syrliga bär till de söta plättarna! Recept här

♡Snabb sminkning♡

Mascaror från Santhilea // Bronzer från Elisabeth Arden
 
Go'morgon hjärtan, idag är en sån dag jag inte orkar sminka sig fullt ut. Valde att därför bara måla fransarna och skugga kindbenen. Prudukterna över är guldvärda och stora favoriter imin neccersär. Rekomenderar starkt. 

♡Snow everywere♡

Idag med två av mina bästa kompisar, Linn och Natali
 
Vilka mer har haft stor fredagslängtan den här veckan? Äntligen är det helg och vi får ha några lugna dagar innan det börjar om och längtan är igång igen. Efter solan var jag ute i vinterlandet med finisarna ovan, snön har överaskat oss med flera decimerer på marken, riktigt mysigt.
Åt precis tapas med mamma och nu ska vi slänga oss i soffan och mysa framför tv:n med choklad.
Trevlig helg mina vänner!

♡In front of the sun♡

 
Två ovisade bilder på min fina vän Linn. Det är ju ganska oftast hon som tar mina outfitbilder och jag fotar såklart henne sammtidigt. Tycker ljuset i dessa bilder är magiskt, motljuset ger ett sånt djup i bilden. Önskar att solen alltid kunde ligga på varje dag.

♡Väsk- och klädförvaring♡

En liten intitt i min garderob hos pappa. Har rensat ut massor av plagg och även gamla väskor så nu är det bara sånt jag tycker om kvar. Det blev så tomt, finns absolut plats för lite vårmode till senare. 
 
Känns som man ser ett mönster i färgskalan, haha. Äger bara rosa, beigea och vita tröjor typ. Men vad gör det sålänge man trivs i dem.

♡A big breath♡

Dagen har varit så blandad med känslor; ena stunden med massa skratt men så plötsligt går allt ner och känns hopplöst. Vet inte riktigt vart jag ligger i humöret just nu men tänker inte ta reda på det. Ska sjunka in i min bok och varva ner, ta några djupa andetag och sen sova. 

♡White Gold Beige♡

Topp från Gina Tricot (Ni hittar den här) // Byxor från H&M // Klocka från Ur & Penn // Ring från marknad

♡Tea break♡

Älskar att dricka te direkt efter skolan, känns alltid så mycket bättre att sätta sig med skoljobb efter en kopp av den varma drycken. Nu ska jag starta med en engelska uppsatts, puss på er♡

♡Boyfriend jeans♡

Längtar tills tempraturen blir varmare och knoppar i alla möjliga färger slår ut för då ska jag matcha våren med dessa fina jeans. Perfekta att bära med en ljus jacka och sneakers.

♡Träning denna vecka♡

 
Måndag - styrka med fokus på ben och stretch
 
Onsdag - Kondition och magövningar
 
Fredag - Grupp pass, Jympa medel
 
Söndag - Lång streching på morgonen

♡Söndag kväll♡

Är helgen redan slut? Den bara for iväg.
Vaknade upp i på en madrass bredvid Elsas säng, sov över hos min saknade vän. Stannade under ett täcket en ganska lång stund innan det blev frukost. Blev en lugn morgon men åkte hem ganska tidigt då skolböckerna väntade hemma. Har fått massa gjort och är grymt taggad på en ny vecka nu när man ligger bra till i ämnerna.
 
Har precis bestämt kläder till hela nästa veckan så nu är det dags att avsluta vecka 3 med sömn, go'natt!

♡Frukost♡

Ett fruktfat fanns som vanligt på morgonens frukostbord. Dagens bestod av bannan, blod appelsin, rusin och kokos!

♡Våren ger oss en förhandsvisning♡

Låt inte bilderna lura dig för mycket, vädret liknade en fin vårdag men kylan bet oss i kinderna. Stan var fullpropat med folk som helg shoppade, vi va där för att köpa godis på vårt favorit ställe, lakris roten. Gick sedan till ett fik. Varma chailattar fick värma upp oss medans kycklingmackor gjorde oss mätta.
Riktigt mysigt att få spendera tid med familjen!

♡Helgen är än ung♡

Att veta att man ska vara ledig två dagar kan göra en så gott, visst!
 
Kom hem och drog direkt på mig sockor, min oversize tröja och slog på kaffekockaren. Satte mig sen med kaffet i soffan och betade av flera avsnitt av Gossip Girl. Älskar verkligen mina slöa fredags eftermiddagar, så behövliga efter en vecka med träning, skola och tidiga mornar. Vad brukar ni göra under helgens första timmar?

♡Black and white details♡

// Ringar från H&M //

♡Sleep time♡

 Heej mina finisar, finns det något bättre än att få sova efter en skoldag och ett hårt träningspass? Är helt slut i hela kroppen och mina ögon skriker efter sömn, ska bli så skönt att få ligga inlindad under täcket i min varma säng. 
Hoppas ni alla har haft en bra onsdag. Sov gott♡

♡Ni vet den känslan♡

Lycka utan anledning är den bästa lyckan. Tänk att så lite kan göra mig full av skratt. Kommer absolut att somna med ett leende på läpparna utan nån som helst aning varför.
 
Dessa fyller mina dagar:
Blue - Beyoncé
Shelter - Birdy
Latch Acoustic - Sam Smith

♡måndags inspiration♡

Första dagen i skolan väntar och lite insperation skadar aldrig en måndags morgon.

♡5 saker...♡

...Jag tycker om:
•Resa.
•Min familj, vänner och mina katter.
•Listor.
•Maltesers
•Fota.
 
...jag inte tycker om:
•Skrynkliga kläder.
•Stökigt rum.
•När saker går sönder.
•Småkryp.
•Slitet hår.

♡Sista timmen i Thailand♡

...spenderades på Starbucks som fanns på flygplatsen. Fikade ett varsit bakverk och kaffe innan den 12 timmars långa flygresan. Tycker ändå resan gick ganska fort. Fördrev tiden med filmtittande och såg bland annat If I Stay och oj så jag grät, sååå fin(se den!!)

♡Natalis dag♡

Idag fyller en av mina närmaste vänner år. Jag kommer så väl ihåg första gången vi sågs, det var första dagen i 6:an och vi satt vid samma bord. Idag, två och ett halvt år senare kan jag berätta allt för dig och vi har alltid så kul ihop. Jag hoppas att din 15 års dag varit riktigt bra och saknar dig finaste Natta. 
 
Älskar diiig♡

♡Home, sweet home♡

I natt kom vi tillbaks till Enskede och fick somna söt i min egna säng. Kändes jobbigt att lämna härliga Thailand men samtidigt ganska skönt att var tillbaks, borta bra men hemma bäst som man brukar säga.
 
Kom lämpligt hem till snö, vilket är riktigt kul, hoppas den ligger kvar ett tag bara. Tog en promenad med familjen i den nyfallna snön och gick sen in i värmen för fika. Har städat i mitt rum resten av dagen, rensat garderoben, ritat och bytt plats på saker. En lugn och jättemysig lördag.

♡Min andra halva♡

Tycker om dig så galet mycket Em♡

♡2014 - Okt, Nov, Dec♡

Löven föll ner och man kände Höst i hela luften. Jag träffade sötaste Siri på Djurgården och fick ett litet bak ryck(bakade skones, kakor m.m) Va en dag till Gräddö med AH. Bloppis med mina tjejer och sedan gav vi oss iväg till Gran Canaria.
Såklart en massa plugg men börja fota ovanligt mycket och började förstå hur Mycket bloggen betyder för mig.
Dagen räknades ner till både jul och Thailand. Fick se snö vilket va hur kul som helst. Firade tre olika mini jular och sen åkte vi iväg, och är än kvar i Thailand!

♡T o d a y' s♡

 
Crop top från H&M // Spets shorts från marknad // Hårband från Forever21 

♡Shop until U drop♡

 
Shopping är inget intresse eller hobby! Nej, det är kärlek, romantik, love at first sight.
 
Har spenreat heldag i stan, 10 timmar. Var så inne i min värld bland siden och spets att jag behövde påmina mig själv om att andas. Har fortfarande fjärilar i magen. Visst har jag blivit några(många *host*) sedlar fattigare men mycket fina prylar rikare^^

♡2014 - Jul, Agu, Sep♡

Månaden va toppen, verkligen! Först till Göteborg, sen Borlänge, Gräddö där en ny båt köpts och tillsist skärgården.
Isa grattades på vårt landställe och efter månader fick jag träffa efterlängtade vänner. Va även på en ny släktings dop vilket var jättemysigt.
Skolan hade börjat på Allvar och det betyde ju plugg, men han avsluta sommaren med bad och plåtningar i varm sol. Riktiga minnen från denna månad.

♡Chillin' in the pool♡

 
Innan vi lämnade krabi hann vi hänga vid poolen hela förmiddagen. Måste passa på när man har ett sånt fint poolområde, och även en bassäng som sträker sig ca 100 meter(!!). 
 
Nu har vi kommit fram till ett stjärnklart Bangkok, imorgon taggar vi på massa shopping! Natti natti sötiasar♡

♡Lazy Morning♡

Idag lämnar vi det här fina hotellet. Resan börjar snart närma sig sitt slut (fast inte riktigt än) så nästa stopp är det sista. Vi ska nämligen ta flyget till huvudstaden Bangkok. Just nu känner jag för att stanna i sängen men vill samtidigt upp och njuta av detta ställe innan det är för sent, blir nog att fortsätta sova bredvid poolen!

♡2014 - Apr, Maj, jun♡

I Kungsträdgården hade de fina körsbärsträden blommat ut. Vi va på Gräddö där en nytt badrum var fixat. Va me fina vänner som stöttade mig i skolan och i det som var svårt.
Min älskade pappa fyllde 45 som såklart firades med tårta. Blev en massa fotoshots med mina bästisar i maj solen. Får inte glömma årets bästa köp, min mobil!
Månaden började med en weekend till London vilket var såå kul. Fick senare sommarlov och midsommar med familjen. Avslutade sommarens första månad med en undebar vecka på Gotland med Linn.

♡Träning och poolhäng♡

Klockan börjar bli mycket här och Olivia är så trött just nu. Har igentligen inte gjort något så ansträngande; Låg vid poolen hela dan. Men drog med mig Em och mamma till gymmet efter att ha legat still alldeles för länge. Har faktist lagt träningen åt sidan under tiden här men kände att jag behövde ta tag i det igen.
 
Hoppas att ni har det bra, skulle vara jättekul om ni komentera vad ni gjort♡

♡2014 - Jan, Feb, Mar♡

Vintern var i full gång, mycket tid spenderades såklart i skidbacken.
Tycker feberuari månad var riktigt jobbig, problem bland vänner men började lära känna Linn vilket gjorde mina dagar och fick mig att må bättre.
våren slog ut i alla gårdar, blommor och solen kom tillbaka. Upplevde även min 14:de födelsedag som firades med en brunch tillsammans med Filippa. Jag var inte den ända som firades utan även Mariam med massa andra härliga brudar.

♡Söndag♡

 
Gårdagen var riktigt hemsk då vi hade drabats av matförgiftning och jag kunde inte resa mig under hela dagen eftersom jag tappade kontrollen. Idag känndes betydligt bättre och vi har varit på stranden, därefter åkt långtailbåt till ett nytt ställe med ett sånt fint hotell. Nu blir det lite utforskning av staden, kram♡

♡Outfit - Yellow lace shorts♡

 
Shorts från Zara // Croptop från H&M // Tygkasse från Forever 21 // Rinagar från Gina Tricot, H&M & Marknad

♡Ännu en dag på stranden♡

 
Dagen spenderades som alla andra dagar, på stranden. Var så sjukt varmt idag därför blev det lite extra mycket tid i havet än vanligt. Kylde ner mig med två cappuccina shakes, har blivit besatt av dem. Så underbart goda och så billiga då de bara kostar runt 10 svenska kronor(!!). 
 
Har inte en blekaste anning hur många vilda apor jag sett idag, de finns överallt och är alldeles för söta.
Önskar man kunde ta med ett gäng hem!

♡Good Morning Sunshine♡

 
För er är det långt in i natten men för mig har en ny dag påbörjats med sol sken och frukost. Önskar er en bra Fredag, kram♡

♡Tre nätter på phi phi♡

 
Heej mina fina och förlåt för att inget dök upp på bloggen igår, hela dagen var späckad med massa olika saker.
Idag åkte vi ifrånparadisön Phi Phi island efter tre nätter och är nu på halvön Railay Beach, som är minst lika vacker. Ovan ser ni bilder från dagarna på ön vi nu lämnat, hade sån tur med vädret och låg mest i vattnet för att svalka oss från den gassande solen!