♡ Tillbaka på landet ♡

Åhh vad jag har saknat landstället på Gräddö, har inte varit här på hela året då vi har renoverat hela nedervåningen, men nu är jag tillbaks. Jag och pappa hämtade upp Linn imorse och sen åkte vi direkt hit. Har hunnit med att bada, sjölägga vår båt Bettan och åkt en tur. Nu ska vi mysa ner oss framför en film med vindruvor, hoppas ni alla mår toppen, kram♡

♡ The floral skirt ♡

Crop top från Pull & Bear // kjol från H&M
 
Nu är jag tillbaks i Stockholm efter en underbar vecka på Gotland men bara för en natt. Imorgon åker jag, pappa och Linn till Gräddö så har precis packat om i resväskan och ska alldeless strax sova, bjuder på en outfit från veckan så länge, kram!

♡ Till mitt rum ♡

Lite nya inrednings saker jag köpte i Tisdags här på Gotland, en tekanna med en matchande kopp och en söt liten burk. Kär i de alla tre

♡ Middsommar outfiten ♡

Klänning från Odd Molly // Converse // Kofta från Vera Moda // Klocka från ALDO

♡ När dagen startar med pannkakor ♡

Gomorgon på er alla, eller morgon och morgon klockan är redan strax före tre men för mig och Linnsan som vakna vid 12 idag har dagen precis börjat. Ställde mig och stekte pannkakor medans Linn gjorde i ordning varsin smoothie som vi åt till frukost, galet gott. Idag ska vi ta en riktigt chilldag och pyssla lite, kram

♡ En dag i ön:s huvudstad ♡

Imorse väkte klockan oss tidigt för att hinna åka till affären och köpa lunch som vi skulle ha med under dagen innan vi åkte in till Visby.
Vi gick runt i flera affären och blev positivt överraskade hur mycket bra rea det var överallt. Fick hem en hel del kap och blir varm i hjärtat av att tänka på allt jag köpt, haha sjukt vad shopping kan få en att känna.
 
När pengarna höll på att ta slut gick vi ner till hamnen för att äta glass och fota. Blev ännu en underbar dag, hoppas ni alla mår bra, kram

♡ Sjöman ♡

 Tröja - Race Marine // Shorts - New Yorker // Väska - Primark // Halsband - Guldfynd // Klocka - Regal (Linns)

♡ t u e s d a y ♡

Heej mina vänner, dag två här på gotland började med en lång och härlig sovmorgon som följde med en stor frukost. När vi hade fixat oss åkte vi iväg med Linns moppebil mot affären som låg byn bredvid. Stannade till på flera små loppisar på vägen. Väll hemma blev det ett hårt träningspass och nu sitter vi i soffan och myser. Är helt slut så ska strax sova. Hoppas ni haft en bra dag, kram.
 

♡ Destination Gotland ♡

Äntligen har jag kommit ut till denna vackra ö och min älskling. Har hunnit med en hel del idag och som tur var har solen varit framme. Är så otroligt taggad på allt vi planerat att hitta på här, men nu skriker kroppen efter sömn så ska krypa under täcket och blunda. Natti<3

♡ En sommrighögtid ♡

Midsommar är nog en av de bästa dagarna på året, det är sommar, man får äta gott och umgås. Och det var precis det jag gjorde på min midsommarafton i år, vi tog det lugnt, myste inomhus ihop och spelade kort. Då vädret inte erbjöd på sol och värme så blev det en innedag, men det var jättebra ändå.
 
Vad gjorde ni under midsommar?

♡ Fiskbensflätan ♡

Idag var mitt hår alldeles för smutsigt och rufsigt för att ha utsläppt så gjorde en sned fiskbensfläta för att få upp det. Nu under sommaren vill jag vänja håret att inte tvätta det så ofta då jag har en torr hårtyp och vill undvika att torka ut hårstråna ännu mer med schampo. Kommer därför att göra fler frisyrer framöver när mitt hår bara ligger platt och fett runt mitt huvud.

♡ Med blommor i håret ♡

Glad midsommar på er allesammans, är just nu i dalarna där vi har en stuga. Vädret har tyvärr inte bjudit på någon värst sommar värme, men det har varit mysigt ändå. kommer hem imorgon så bjuder på mer uppdatering då, massor av kramar♡

♡ Odd M dress ♡

I fredags fick jag med den här skönheten hem från Design Only. Har velat ha den ett tag nu så passade på när den hade 30% rea. Perfekt att ha imorgon på midsommar♡

♡ Brunch ♡

 I torsdags fixade jag, Isa och Linn ihop en stor brunch. Dagen innan hade vi gått runt i fruktavdelninfen och plockat på oss allt vi behövde, sötsaker, bär, yogurt, ja allt möjligt.

Vi sov ut länge torsdag morgon innan vi gick upp och ställde oss i köket för att fixa i ordning all mat. Blev verkligen lyckat och en så bra start på sommarlovet som det kunde bli!

♡ Kvällsdopp ♡

Efter att ha kört ett träningspass ihop cyklade jag och Linn till Flatenbadet igår för att ta ett kvällsdopp. Vattnet var kalt men på samma gång riktigt skönt, man fick som en liten kick av den kylande sjön.
 
Så härligt att det är ljust fast klockan är 10, tror verkligen inte det finns något härligare än sommarkvällar som är fyllda med skratt och glädje.

♡ Lunchdejt ♡

Linn sov över hos mig i natt så när vi vakna i morse åt vi frukost ute, fixade oss och åkte in till stan runt 12 tiden. Sprang runt i alla möjliga affärer och tillslut hittade vi det vi letade efter. Trötta och hungriga gick vi till Espresso House och beställde en varsin kyckling macka som vi åt på uteserveringen samtidigt som vi gjorde en packlista inför Gotland. Så taggade båda två, tiden går så otroligt fort, redan nästa vecka är vi där tillsammans. Längtar ihjäl mig!!

♡ A late summer night ♡

Efter min skolavslutning så åkte jag, Linn och Isa till Haninge. Vi alla skulle sova hos Linni, kvällen började med grillade hamburgare och därefter gick vi ner till sjön iklädda i badkläder. Himlen färgade av alla sina rosa nyanser i det stilla vattnet och det var verkligen jättefint. Tog ett dopp i det kalla men sprang sen upp till bubbelpoolen som var ganska mycket varmare och behagligare. Låg och prata långt in på natten, skrattade som galningar alla tre och sov sedan ut länge dagen där på.
 
Dessa två tjejer är guld värda, mår alltid som bäst när jag är med dem. Älskar er såå mycket

♡ Sommarlov på riktigt ♡

Idag är nog första dagen jag inser att jag har sommarlov. Guud så skönt det var att sova ut i morse, inga planer för dagen och solen sken. Satte på mig bikini och drog en snodd genom håret, frukosten åt jag ute från solsängen och där ägnade jag även resten av förmiddagen med musik och en bok. Vill passa på att få lite färg när vädret tillåter det, man vet aldrig när man får se solen igen. Aldeless nyss ordnade jag en vattenmelonsalad till lunch, vilket var såå gott.
 
Vet inte riktigt vart dagen leder till men ska bara ta det lugnt, kram

♡ Emma dress ♡

//Emma dress från DM retro här//
 
Efter att inte ha hittat någon klänning att ha på skolavslutningen fick jag låna den här söta av Linn. Älskar hur den faller vid axlarna och passade perfekt att bära med vita, låga converse så det inte blev för uppklätt.

♡ Till sommargarderoben ♡

 I torsdags så var jag och Isa en sväng förbi Farsta centrum för att bara titta in i några få affärer. Men jag borde veta i det här lagret att jag inte kan att vara i ett shoppingcentrum utan att köpa något! Kom hem med en klänning från Gina Tricot som var på halva priset, en hatt som även den var på rea och en blommig kjol från H&M. Min sommargarderob behövde verkligen få något nytt och fint så passade bra när butikerna var fyllda med plagg på extra pris!

♡ Morgonkaffe ♡

Go'morron på er, kan knappt fatta att sommarlovet har börjat. Att vara ledig är ju bara för underbart och kan vi bara ta en sekund att kolla ut genom fönstret! Vädret!! Så varmt och helt blå himmel. Började morgonen med Isa och en varsin kopp kaffe, jag föredrar drycken varm med skummad mjölk medans min syster vill ha det kalt med is. Ska träffa kompisar idag och njuta av sommaren, kram♡

♡ senaste mobilbilderna x6 ♡

En selfie // Påväg att träffa Linn// macarons
 
jag och Linn badade // min frukost // Brunch jag, Isa och Linn ordnade

♡ Litet sminkkit ♡

För nån vecka sen hittade jag det här gamla resekittet med smink som jag köpte på någon flygplats för längesen. Har legat på en hylla och hade helt glömt bort att jag hade det fören här om dagen. Perfekt att ha med sig nu på sommaren när man reser en massa och härligt med glada, klarafärger i så man kan göra fina sommarsminkningar.

♡ När pappa inte orkar laga mat ♡

Alla mina systrar är borta idag och min bonus mamma jobbade över så det var bara jag och pappa som skulle äta middag hemma så därför tog vi oss friheten att köpa hem sushi som vi åt ute medans solen gick ner. Självklart hade vi varm soppa och grönt te till maten som alltid. Tycker japanskmat är såå gott, en stor favorit.

♡ Sovmorgon ♡

Nu är jag inne i sista veckan av åttan och därför har vi inga skoldagar med plugg kvar utan bara aktiviteter som fotbollsturneringar och bad. Det är slut på tidiga mornar för terminen, istället får vi sova ut och slippa stressa till skolan.
 
Idag började jag 10 så hann med en springtur och därefter en lång frukost med kaffe och frukt. Älskar att ta det lugnt på mornar och är därför så otroligt taggad på sommarlovet då jag får sega hur mycket jag vill innan jag börjar dagen.

♡ Skumbad och tjejsnack ♡

Hela skolan var på Eriksdals utebad idag men tyvärr var vädret kalt och gråt så det blev ingen badning för mig. När vi slutade var vi kalla och trötta så jag och Linn åkte hem och kröp under en filt framför tv:n. Fick sedan idén att bada i mitt badkar så ordnade upp ett skumbad, satte på oss badkläder och snackade tjejsnack tills fingrarna hade blivit till russin. Var nyss ute på en långpromenad och ska strax bädda upp en extra säng i mitt rum så Linn kan sova över. En riktig myskväll med min Linni♡

♡ Macarons ♡

När Söndags-vädret inte är på topp finns det inget bättre än att bara ta en lugn dag medans tiden försvinner. Idag har jag inte gjort något alls för att vara ärlig mer än att baka Macarons tillsammans med Isa. Blev riktigt lyckade faktiskt, väääldigt goda och fina. Hoppas ni haft en riktigt mysig helg och ett bra avslut på första sommarveckan. Kram♡

♡ M i n t ♡

Shorts - Lindex // Plazer - Vila

♡ Picknickdejt ♡

Idag hade vi turen att vara lediga så jag och Linn bestämde oss för en picknick-dejt ute i solen. Möttes vid lunchtid utanför pizzerian och beställde Greta Garbo sen satte vi oss utanför mig på en filt och delade på pizzan. När maten var slut, la vi oss ner och sola flera timmar. Så otroligt härligt väder det vart idag, blå himmel och varm temperatur. Sommaren är bara för underbar!

♡ Försommar, när den är som bäst ♡

Idag lyser solen på alla Stockholms hustak och gator. I Mälaren gnistrade vattnet och stan var fylld med sommarklädda människor. Kan det var den första riktiga sommardagen idag?

Stannade en stund i skolan för att bli klar med det sista inför sommarlovet och därefter åkte jag och Linn innanför tullarna. Gick runt och njöt av värmen och fotade outfitbilder. Efter att  ha tappat bort tiden helt medans vi tagit mängder av bilder gick vi och köpte varsin glass för att fira att helgen börjat då vi är lediga imorgon. Var så skönt att bara få sätta sig ner, prata och skratta med min bästavän, kommer förmodligen få världens största kindmuskler efter allt garv haha.
 
 Hoppas solen skinit hos er också, kram♡

♡ Lace bra ♡

 
Något som jag tycker är såå fint är bygellösa BH:ar. Har sett så många fina bilder på We ♡ It på söta soft bras. Äger själv flera stycket och så fort jag kommer hem från skolan åker min vanliga bh av medans min bygellösa sätts på, haha. Så sköna och så snygga, kan det bli bättre? 

♡ Väntan in i det sista ♡

Nu känns dagarna kvar i skolan bara som tid som måste fyllas ut för att vi ska ha något att göra bara för att. Prov, inlämningar, förhör, allt är klart och alla elever väntar på lovet som närmar sig med jättesteg.
 
Vill ha en sommar med soliga och långa dagar. Längtar till att kunna lägga tid på bloggen igen, inlägg där bilderna är nytagna och texter som innehåller något intressant. Vill blogga för att jag har något att blogga om inte bara för att jag "måste" uppdatera. Men snart så finisar ska jag satsa på kvalitets inlägg.

♡ London 2014 ♡

För ungefär ett år sen kom jag hem från e sjukt bra weekend i London. Det var första gången jag var i den stora huvudstaden av England och blev helt kär i platsen! Vill absolut tillbaka snart och shoppa på de underbara shoppinggatorna, promenera bland allt som London har att erbjuda.
Kan verkligen inte förstå hur snabbt tiden gått. 12 månader sen jag åkte London eye? Vaa haha känns så nyrligen. Ser dock väldigt liten ut, har mognat en hel del sen förra sommaren.