♡Palma 2015♡

Gran Canaria bilder från höstlovet 2014
 
Nu är det inte långt kvar tills vi lämnar Sverige för en weekend i Palma på Mallis. Åker från torsdag till söndag under påsklovet så om 9 dar sitter jag, pappa och Emelie på planet mot den spanska ön.
Längtar så till sol och värme, visst går det mot varmare tider här också men jag vill ha sommar temperatur och bära tunna kläder. Har planerat outfit till resan i veckor nu och kan inte bli mer taggad.

♡MAC♡

I Lördags köpte jag min första produkt från Mac och är såå nöjd. Blev ett puder som jag velat ha länge men aldrig tagit steget och köpt. Mitt intresse för smink har växt bara det senaste halvåret, tycker det är så kul att leka med olika paleter i ansiktet och testa nya metoder! Är redan sugen på att köpa något nytt från Mac♡
 

♡Firande och söndagsmys♡

En lite gruppbild på la familia! Er älskar jag så otroligt mycket♡
 
En sådan grå söndag det vart, har inte ens lämnat lägenheten på hela dagen. Men regnet har inte förstört denna dag, har varit med familjen och tagit det lugnt, städat och sen firat min bonusmamma Anna som fyller år i morgon. Blev därför tårta på eftermiddag och god middag bestående av kött och potatisgratäng.
 
Förstår inte vart den här helgen tog vägen, skulle gjärna vilja spola tillbaka tiden och uppleva allt igen.

♡Shopping♡

Vaknade upp hemma hos Natali igår och blev en lugn morgon med god frukost. Pappa hämtade mig ganska tidigt så vi åkte hem en snabbis innan det bar av mot city. Åt lunch på Espresso House och såklart var vi inne i en massa butiker. 
 
Gick ut och sprang när vi kommet hem efter flera timmar i affärerna. Solen hade precis gått ner och joggade medans himlen förvandlades till en rosa nyans, hur härligt som helst.
Avslutade den fartfyllda dagen med en lugn kväll med familjen framför en film och massa godis. 
 
Fick med mig så mycket fynd och känns jättebra att man förberätt till en uppgraderad vårgarderoben.

♡Light blue♡

Tröja - Cubus // Jeans från Zara // Örhänge - H&M // Skor från Nelly.com

♡Let's Dance♡

Till skillnad från vilken fredag som helst blev jag bjuden att få följa med Natali på Lest's dance! Det blev så annorlunda att få se något i verkligheten som annars bara visas på tv:n hemma. Var i alla fall jättekul att få se deltgarna framföra sina nummer live och många var ju så duktiga.
Nu är jag hemma hos Natta och ska sova över, ska lägga oss under varsitt täcke och kolla på film. Dock är vi båda riktigt trötta så får se om hur längr vi håller oss vakna! Natti♡

♡T o r s d a g♡

Slutade tidigare idag eftersom hela årskursen besökte ABBA museet, så åkte hem och satte mig för att läst  SOLO bredvid mina lurvtroll som var på goshumör. Finns ju inge bättre än att klia mina små katter i nacken, läsa artiklar om vårmodet och dricka te i lugn och ro. Så blev en riktigt mysig eftermiddag.
 
Nu tänkte jag göra klart en uppsats och sen ta ännu en lugnkväll med familjen. Har mycket planerat i helgen så känns skönt att inte ha något speciellt att göra innan.
Kan ni gissa vad jag ska göra imorgon? Såå taggad men berättar mer då, kram.

♡Without color♡

Kjol från H&M // Stickad från Vera Moda // Örhängen från Lindex
 

♡inspooo♡

Go'morgon fina ni! Sitter just nu med nykokt kaffe och 2014:s alla sommar plågor i högtalarna. Har 10 minuter sovmorgon idag ,haha alltid något, så sitter och degar lite just nu. Känner mig på bästa möjliga humör och ska bli så kul idag!
Ovan ser ni mina senaste hjärtar bilder på WE♡IT.  För mer insporation så kan ni följa mitt konto där @olivialinneas
hoppas er dag blir underbar, kram!

♡vissa dagar är som de e♡

 Vissa dagar är verkligen kassa, bara en i mängden av andra dåliga onsdagar. Gråa och utan energi.
 
Vill vara tillbaka i solen, springa rakt mot ett turkost hav och slänga mig i vågorna. gå med bikini dagarna långa och inte ha någon stress över skolan och annat i den vanliga vardagen. 
 
Nu ska jag ta en pluggfri lugn kväll och sen drunkna in i min bok innan jag kryper ner under mitt varma täcke för att sova! 
Hoppas er dag varit bra trotts min sega, kram!

♡ z a r a♡

Blir alltid lika nöjd över mina köp från favvo affären, denna gång blev det ett par vita jeans!

♡Two birthday present♡

Förra helgen fick jag tre super fina presenter av Linn där två av dem innehöll sminkprudukter.
Det första är ett läppstift från Sleek i färgen 775 Liqueur och är precis den nyans jag velat haa så länge. I det andra paketet låg ett jättefint rosa rouge från The Balm. Är så tacksam över dessa två och kommer andvända flitigt!

♡ S a t u r d a y' s ♡

Odd Molly kofta // Byxa från New Yoker // Zara Skinnjacka // Halsduk från Bik Bok // Blus och halsband från H&M 
 
Min gårdag var riktigt mysig, blev lite mor och dotter tid på stan med lunch och shopping. I julklapp fick min älskade mamma en lunchdejt och biobesök med mig så vi passade på att ta det igår, dock skött vi upp bio eftersom vi inte hittade en film som passade. Åt på Jensen's och kollade runt i flera butiker där vårmodet kommit upp i skylltfönsterna.
 
 
När vi kom hem värkte vaderna efter allt promenerande så vi slängde oss i soffan med godis framför tv:n.
Vad hittade ni på igår?

♡H&M - Spring♡

 
Tre fina outfit som kommer passa perfekt till sen vår eller tidig sommar. Tycker alla tre är väldigt enkla att klä upp när man ska ut eller klä ner till ett mindre speciellt tillfälle beroende på vilka skor och övriga accocearer man bär till. Höga klackar gör vilken outfit som helst plötsligt lite finare och bekväma sneakers får looken att se mycket mer avslappnad ut. Måste verkligen införskaffa mig ett bar vita sneakers till denna säsong, så inne och så fint! Vilken outfit hade ni velat bära, och vad föredrar ni klackade eller platta skor?
 

♡Nike Free 5.0♡

Har ett tag varit ute efter ett par gym skor som är lagom stöttdämpning men samtidig smidiga till när man går på gympass och igår hittade jag de perfekta.
Inte nog med att de är såå fina, skorna sitter som gjorda för mina fötter, haha. Är riktigt nöjd med de färgglada skönheterna och är mer taggad än någonsin att dra till gymmet!

♡Dagens - Light beige♡

Lång kofta från Gina Tricot // Halsband och tröja från H&M // Väska (Mammas) från MQ
 
Den här outfiten bar jag på min födelsedag (förra fredagen) och är så kär i min kofta, den kommer ni få se fler outfits med, särsilt nu i vår. Älskar att ha ljusa kläder när solen skiner, de gör sig som bäst då och ser så fint ut♡

♡14/3, en lördag med min älskling♡

Skrev förut att jag skulle berätta vad som hänt i helgen men det har inte blivit av så tänkte därför göra det nu!
 
Lördagen den 14/3 mötte jag upp Linn i stan på eftermiddagen. Solen låg på men hade inte lång stund kvar att skina innan den skulle försvinna vid horisonten, så vi började med att ta outfitbilder på varandra. 
Efter en stunds plåtning började vi gå till centralen och kollade in i flera butiker och hann förälska oss i mycket fint under fönster-shoppingen. När vi blev hungriga och gick till Friday's i kungsan där vi fick ett bord. 
 
Beställde in en förrätt att dela på och därefter en varsin stor tallrik med deras underbara mat. Satt och prata om allt mellan himel och jord och skrattade av några garvattacker. Fastän vi redan va väldigt mätta gick vi inte därifrån innan efterrätt ätits. Då båda fyllt år den veckan bytte vi presenter och blev såå tacksam för det jag fick.
 
När notan var betald åkte vi hem till henne, badade i bubbelpoolen hennes mormor och morfar har och gick och la oss sent efter en så lyckad dag.♡

♡Pannkaksmellis♡

Efter en halvdålig skoldag finns det inget bättre än att komma hem, steka pannkor och ät dem med en massa smarigt på! Har redan hunnit sluka allihop på bilderna och nu står plugg på shemat i några timmar. Har solens strålar på min rygg som värmer och känner mig så glad över att det är fredag imorgon så känns inte helt jobbigt i alla fall. Kram♡

♡18/3-15♡

Lilla(stora*) sötnöten fångades på bild idag♡
 
Kan inte påstå att min skoldag varit särsilt bra idag. Men när jag kom hem vände det tvärt och fick en super mysig eftermiddag. Idag behövde jag verkligen en paus från pluggandet så Isa mötte upp mig vid gymmet för lite träning och träffade därefter upp resten av familjen på söder för att äta ute på en italiensk resturang. Primo, som stället hette, serverade den godaste pizzan jag ättit och var bara föörr fint inrätt, blev kär i all prydnader. Där måste vi verkligen äta igen.
 
 
Mätt och belåten sitter jag nu och bloggar i sängen, kämpar med att hålla mig vaken.
Bäst att sova så jag orkar med en morgondag!

♡Canon eos 700D♡

 Den senaste månaden har varit så konstig, har känt mig naken utan min älskade kamera eftersom den blev snodd. Men igår så köpte jag en ny liten bäbis med objektiv. Fyrverkerier avlossas inuti mig och nerverna jublar, är så himla glad och exalterad på att få fota en massa fina bilder nu.
 
Fick bli en Canon eos 700D och eftersom man inte kunde köpa själva kamera huset för sig själv fick vi även standardobjektiv men eftersom jag och min syster blev kär i bilderna som vi tog med vårat gamla Canon ef 50mm f/1.8 ii objektiv köpte vi ett sånt också.
 
Nu jäklar ska det fotas^^
 

♡Glad, trotts stress♡

Två bilder fotade med Linns Cannon eos 600D
 
Heeej mina älsklingar, idag har en så sjukt rolig sak hänt, men kommer berätta om det i ett inlägg i morgon. 
Som jag skrev tidigare denna tisdag så var Linn här och pluggade tillsamans med mig. Så otroligt glad att jag har henne, hon gör det så mycket roligare att göra skoljobb än om man är själv. 
 
Har alltså suttit med en uppsatts hela eftermiddag vilket känns lite segt eftersom den fortfarande inte är klar men jag ska skriva vidare nu, sätta på mina hörlurar och nynna med till mina favorit låtar under tiden, så det blir lite roligare att arbeta! 
 
Music on, world off. Just me and the playlist.

♡Tisdags plugg♡

Just nu: Grovplugg med Linn hemma hos mig. Självklart har vi fixat mellis och kaffe med skumad mjölk. Inte helt fel att sitta i solen från fönstret och få nytta gjort med världens bästa tjej!

♡tre snapshots från förra veckan♡

Alltid lika mysigt att dra på sig mjukisar efter ett hårt gympass!
 
Presenterna jag och Linn bytte, väldigt sött♡
 
Em och mamma väckte mig med tårta och sång fredag morgon, 13:de mars. Min födelsedags morgon hade inte kunnat bli bättre.

♡gårdagens - grey dress♡

Klänning från Gina Tricot // Skinnjacka från Zara // Väska från Lantadli Paris // Halsband från Ur & Penn // Fusk päls? 
 
Då är det slutet för den här veckan och snart början för en ny. Har haft en så himla grym vecka trots en massa stress och lite för mycket plugg. Men höjdpugnten blev absolut helgen. Tänkte berätta mer om den i imorgon eftersom klockan hunnit bli så mycket. Sålänge får ni bild på outfiten jag bar igår, hur fin är inte klänningen?? Helt förälskad i den
 
Jag hoppas er vecka har varit underbar och att ni fått njuta massor av den sol som hållet oss sällskap veckan lång, kram!

♡Blond och fräknig♡

 
Fräknarna avslöjar att solen hade kysst mina kinder och saltvattnet hade fått mitt hår att lägga sig lite hur som helst. Glad och fin som man är när tiden visar sommar.
 
Jag var så sjukt blond och jag saknar det såå, ända in till botten kläddes hårstråna med den ljusa nyansen. Men färgningen hade gjort topparna alldeless för slitna och jag ville inte lägga i mer gift i de skadade stråna. Därför har jag sen i sommras bara mitt hår få växa ut i sin egna färg. I nuläget har jag fått en ganska lång utväxt men jag känner inte för att börja förstöra det med färgmedel igen.
 
Jag vill få långt och friskt hår, men det kräver tid och ompyssling. Har ni några bra tips för att få fint hår?

♡I'm the birthday girl♡

En glad Olivia i Thailand, saknar!
Yeey, idag är det min 15:års dag. Måste börja med att tacka för gratulation från vänner, släkt och familj. De betyder jättemycket att få läsa små grattis-sms och bli grattad. Har gått runt med en bra känsla i hela kroppen från morgon till kväll. 
 
Dagen började med sång och tårta på sängen från mamma och min syster. De hade kokat kaffe, fixat mysigt med ljus och så gav de lite presenter! Jag är ju som ett litet barn så fort jag får någoting som är inslaget, finns inget bättre haha. 
 
När jag kom till skolan 5 minuter sen, ställde sig klassen upp och sjöng för mig, snacka om att jag blev förvånad haha. Plugget rullade på och va som vanligt med lite för mycket att göra, men efter åkte jag in till stan med två av mina älsklingar. Vi köpte isglass som vi åt med solen i ögonen och kollade även runt lite i butiker.
 
Hemma igen stod mamma och baka mitt favorit bröd och lagade mat som jag önskat, en av mina favoriträtter, hemma-tappas. På bordet stod bland annat olika oster, grönsaker, skinkor och prickig korv när det var matdax.
Tre trötta tjejer hamnade sen i soffan framför tv:n och myste.
 
Blev en sån lyckad dag och är evigt tacksam till alla som fyllde den med glädje, nu är jag ett år äldre och kommer somna sött för första gången som femton år♡

♡Världens underbaraste Linn♡

 
Idag fyller universums finaste människa år. Min underbaraste Linnii. För ett år sen kände jag knappt henne men idag är hon en av de jag älskar mest av allt och kommer alltid vara.
Du är solsken i allt regn och jag vet inte hur det senaste året gått om inte du hade funnits där. Jag kommer alltid ställa upp för dig och precis så som du gjort för mig. Grattis på födelsedagen mitt hjärta♡

♡Lager på lager♡

En riktigt fin trend i vår är det här med två lager. Gärna en fin, tunn tröja med detaljer och en över med lite djupare ringning så man ser en bit av de understa tyget.
Valde att bära en V-ringad tisha under en stickad här om dagen. Tycker med blev en lite roligare outfit än bara plaggen för sig, dessutom behövs inget halsband. Man tar gamla plagg och hittar en ny kombination av kläderna, hur bra?
 
Vilken trend i år tycker ni bäst om?

♡Glömma bort att andas♡

Bilder fotade med Linns kamera! 
Det är kanske lite väl mycket just nu. Är uppe i högvarv och har saker jag måste göra hela tiden. Känner inte riktigt igen mig själv, stressen har fått mig ur balans och jag hinner inte längre med att göra alla de där rutinerna som är så viktiga i vanliga fall. Som att hålla mina naglar fina eller ta en lugn eftermiddag med en kompis. Det finns inte på kartan att jag skulle få tid med det i nuläget. Känns som om jag inte ens hinner andas ut ordentligt.
 
Idag så följde Linn och Natali med hem till mig för att hårdplugga inför morgondagens svåra prov i NO. För att hämta energi efter en lång skoldag fick det bli mellis först innan bökerna åkte upp. Fixade kaffe, te, varm choklad, mackor och nått till allas smak. I två timmars tid satt vi sen och rabla begrepp.
 
Min kväll har även den bestått av skoljobb, men nu skriker min kropp efter sömn. Behöver vila så jag är redo för en ny dag imorgon innehålllande av nya möjligheter. Kram mina fina♡

♡känslor♡

Galna Isa i skärgården sommaren 2014
Glädje, skratt, tårar, lycka, stress! Just nu vet jag inte riktigt vart jag står. Det bästa är nog bara att leva utan för mycket tankar!
go'natt

♡Djurgårds besök♡

Herregud vilket fint väder Stockholm haft idag. Strålande sol och 15 grader i skuggan!
Söndagen började med ett besök på Liljevalchs vårutstälning som följde med en brunch på djurgården. Brunchen serverades på ett ställe som hette Villa Godthem där buffén bestod av för mycket gott. Allt från minihamburgare, bacon med ägg till Crème brûlée och plättar med sylt.
För att smälta all mat man fått i sig blev det en promenad innan vi åkte hem. 
 
Hela min kropp har varit full av glädje hela dagen, svårt att inte va det när solen smittar av sig av vårvärmen. Jag är bara sprallig över allt just nu. Till skillnad från att känna den vanliga ångesten söndagarna brukar ha att erbjuda är jag taggad på en skolvecka med mycket att göra.
Jag hoppas ni också är det och kan peppa varandra genom prov och plugg, kram!
 En mobilbild Emelie tog på brunchen idag

♡I rörelse♡

Fyra sommar bilder, En på vardera syster i familjen. 
Ljuset, bakrunden, allt hänger ihop och ger bilderna en så stark känsla, nått händer och jag bara älskar det.
 
 
Vad mer finns att säga om bildrna än att jag verkligen längtar till att få fota fler härliga bilder i rörelse på Gräddö. Kommer bli en så jäkla bra sommar 2015, känner det i hela kroppen.

♡De senaste från min iphone♡

Jag och Natta lyxade till med pannkakor till mellis i torsdags!
Selfieee med finaste Linnii // Mitt hår idag med en roset från forever 21
En lat morgon under sportlovet med frkost på sängen^^
Fick hem en reklamtidning från VS i tisdags, men blev sååå glad haha. självklart fick mitt te även va med på bilden♡

♡Dagens - pastel pink♡

Blus och boyfriend jeans från Gina tricot // Skinnjacka från Zara // Sjal från SIX // Halsband från Ur & Penn // Solisar från BikBok

♡Vår i hela luften♡

Åhh vad jag älskar dessa två tjejer!
 
I flera dagar har jag känts lite halv, så konstigt att inte alltid ha kameran med mig eller inte haft möjlighet att fota när jag velat. Men idag var Linn så gullig att ta med kameran så vi kunde fota i vackert motljus. Har saknat att fotografera med dessa tjejer så eftersom det var ett tag sen vi va alla tre. 
 
Efter lite plåtning följde Natta med mig hem, vi stekte pannkakor som vi åt till mellis medans en massa snack gick emellan. Älskar eftermiddagar som denna, så mycket posetiv energi och glada miner. 
Nu är det dags för middag med familjen, kram så länge♡

♡Wish List♡

 
Hatt // Halsband // BH // Trosor // Kappa // Trench coat // Pyjamasshorts
 
Nu är det bara några dagar innan jag fyller år och har därför stressat fram en önskelista på allt jag skulle vilja ha. Nästan alla kläder är från H&M och så önskar jag mig photoshop pogram till min dator, pengar och nya tapeter till mitt rum hos mamma. Känns som jag har missat nått men så brukar det va när man gör saker i sista sekund, haha. Kram på er

♡Stripes♡

Tröja från Race Marine (endast 99 kr!!)
 
Randigt går aldrig ur mode!
Jag har gått och förälskat mig i allt som har svarta och vita ränder, så klassiskt, stilrent och allmänt frächt. Har uppåt 6 tröjer med ränder nu haha, men får aldrig nog.
För att piffa upp det enkla plagget föredrar jag att ha ett stort och gjärna färglatt halsband. Jag bar den här outfiten under sportlovet, så skön och fin.

♡En sen kväll på phi phi♡

-30/12-14; Näst sista dagen på året, en dag fylld med bad och kväll ute på upptäcksfärd vid hamnen. Marknadena stod uppe och värmen från den varma dagen hängde kvar trots att solen gått ner vid horrisonten. Känns som det vara så nyligen, samtidigt så långt bort.
Jag saknar alla kvällarna i paradiset så otroligt mycket. Restaurangmaten, shopping i små strandbutiker och den stjärnklara himlen som blir i en helt annan vinkel på andra sidan jorden. Underbara minnen♡

♡Hello March♡

Mars, redan?? 
Kan inte fatta att det redan gått två månader av det här året, men nu är det alltså dags att plocka undan vinterkängorna och de allra tjockaste tröjorna och välkomna våren. Vi blädrar blad i våra årsböcker till kapitel tre av tolv sida 60 av 365. 
 
Är så himla taggad på en ny årstid, vi börjar ju gå mot ljusare och varma tider vilket är underbart. Kommer kunna börja andvända sneakers och skinnjacka, kappor och t-shirts. Börja cykla och ta joggingturer i kärrtorps löppar spår. Fota (när jag fixat en ny kamera vill säga) i vårsolen och ja listan är lång.
 
Har ni några planer för våren 2015?

♡Pepp lappar♡

Tre bilder fotade från min Iphone

Heej på er, ny månad idag och jag tror vi alla behöver bli lite peppade just nu. Visst är det lättare sagt än gjort att vara glad, inte stressad och må bra. Jag har känt mig lite nere de senaste dagarna i skolan men nu vill jag komma tillbaka efter lovet med ett stort leende på läpparna.
 
Därför har jag gjort en massa lappar i färgglada färger som jag skrivit nått posetivt på varje pappersbit. Efter mycket ritande och dekoration sitter jag med 30 lappar i en lite burk och för att varje morgon ta upp ett litet pepp som ska göra mig lite mer motiverad.
 
Visst kan det kännas lite töntigt att skriva komplimanger till sig själv, men det gör en sån skillnad. Du ska tycka att DU är bäst, vacker och underbar, för det är du. Jag hittade flera fina meningar på We♡It och även några från instagram. 
 
Ett stort tips för att förstärka självförtroendet♡