#tbt Visby over a day

Tänkte börja med en ny kategori här på bloggen som jag kallar throwback thursday eller tbt. Eftersom jag älskar att gå igenom mitt arkiv passar det perfekt att få dela med mig av mina minnen till er. Därför kommer det komma ett tbt-inlägg upp varje torsdag framöver. Kommer bli jättekul att få kolla tillbaks på gamla händelser som ligger mig varmt om hjärtat!
 
Tänkte kicka igång mina de här torsdags inläggen med lite sommar känslor, jag älskar alla årstider otroligt mycket och visst är hösten mysig, men Juli, Juni och Augusti är riktigt saknade.
De här varma bilderna över kommer från Vistelsen på Gotland tillsammans med min bästis, då en av dagarna spenderades i Visby. Den staden är full med så mycket kärlek, allt är så litet och gulligt men jag älskar det. Varenda hörn ar fullt med växande rosor, de små gränderna lutar och husen går i alla möjliga pastell toner. Ett måste när man besöker staden är att gå förbi glassmagasinet och välja mellan alla (180 olika) goda smaker, jag lovar dig att de har din favorit!

New York Wanties

Den shopping tokige som jag är har jag såklart sparat ihop lite pengar för att bräna i New York, men helt ärligt har jag ingen större aning på vad jag vill köpa. Men lär nog inte bli något större problem för mig att hitta saker jag vill ha. Skulle verkligen behöva ett par nya jeans, gärna bootcut eftersom jag trivs bäst i det och min smink väska skulle behöva fyllas på, mjukis kläder kan man ju inte ha för mycket av och så skulle jag verkligen vilja ha en brun, ganska stor väska. 
Klippte i alla fall ihop ett litet collage med saker som jag kommer hålla ögonen lite extra öppna för, får se vad som får följa med i resväskan hem!

Croissant och Cappuccino

Go'morgon gossisar, eller snarare go'eftermiddag för er del!
Sitter just nu på ett frukostställe mitt i Manhattan. Dagens planer går mot södra delen av ön och så kommer det nog bli en och annan affär på vägen ditt.
Ska dricka upp min cappuccino och sen tar vi tunnelbanan, första dagen av NYC har precis påbörjats.

Bara några få minuter kvar

På flygplatsen från tidigare resor i år till Thailand och Spanien
 
(Detta är ett tidsinställt inlägg)
Är det bara jag eller är flygplatser bland det bästa som finns? Jag bara älskar känslan att springa runt i taxfreen och se glada människor som ska ut i värden. Förmodligen sittar jag just nu på ett av Arlandas alla caféer och får i mig lite frukost medans jag spännt räknar ner de få minutrarna till att få sätta mig på planet mot New York.
Jag har ju drömt att få åka dit i så många år och att jag nu kommer på besöka staden känns som ren fantasi, förstår inte att det faktist händer nu! Men först återstår bara en lång resa på ett plan.
Vi hörs från USA

Not without my mazing jar

När jag kom hem nu på eftermiddagen gjorde jag en god mellis och hällde upp isvatten i min mazing jar som packbränsle. Nu är min väska helt färdig packad och jag är helt slut. Ja, som ni säkert vet är jag inte personen som gör allt i god tid. Nej, sån är inte jag, jag skjuter fram saker till sista sekund. Även så denna gång, bara några timmar innan vi åker har jag nu stressat ihop olika outfits, strukit och vikt fint ner i min rosa resväska. Men nu kan jag bara slappna av, Go'nattis!

♡ T R E ♡

3 saker jag ser fram emot
 
→ New York
→ Advent dagarna räknas redan ner
 
→ Vara ledig från skolan (höstlov!!!!)
 
3 saker jag inte gillar
→ Ångest
→ Kyla
→ Blod
 
 3 saker jag gillar
→ Kläder
→ Löpning
→ Solnedgångar 
 
3 saker jag vill
→ Flytta utomlands i ett år
→ Hoppa falskärm
→ Flyga luftballong
 
3 saker jag borde
→ Rensa ut mitt rum
→ Göra något med mitt hår 
→Börja göra mina Spanska läxor
 
3 saker jag kan
→ Springa långt
→ Vara positiv
→ Gå ner i spagat
 
3 saker jag inte kan
→ Spela fotboll
→ Laga mat
→ Göra saker i god tid
 
 3 saker jag blir lugn av
→ Min familj
→ En myskväll med vänner
→ kramar
3 saker jag pratar om ofta
→ Planer
→ Mat
→Mode
 
3 saker jag önskar mig
→ Pengar
→ Sy maskin
→ Nya springskor
 
 
3 saker jag blir stressad av
→ Skolan
→ Gymnasieval
→ Pengar
 
3 saker jag ska göra i helgen
→ Uppleva New York
→ Bruncha
→ Slösa pengar
 
 
3 saker jag gjort den senaste veckan
→ Pluggat
→ Pluggat
→ Pluggat
 

Vad Urban Deli erbjöd

Det har nästan gått en vecka sen jag och familjen var på resturangbesöket hos Urban Deli, men har ju faktist inte hunnit ge er några vardagsinlägg sen dess så tänkte berätta om kvällen nu.
My som precis hade fyllt år fick bestäma resturang, jag själv hade aldrig vart där förr men maten smakade långt över mina förväntningar. Beställde in en förrätt att dela på med olika köttstrimlor och till huvudrätt tog jag en flankstek som ni bara måste beställa om ni besöker stället, bland den godaste köttbiten jag smakat. 
Tycker matstället var riktigt mysigt och kommer absolut att vilja besöka igen!

Mina 3 favorit övningar för rumpa

 Bulgarian Squats
 
Kissande Hunden
 
 Donkey Kick

G Morning sunny Sunday

Hoppas ni alla drömt super sött, och vaknat upp utvilade för veckans härligaste dag. Mina söndagar ser nästan alltid likadana ut, mysiga, lata och slappa! Jag ska idag få lite plugg gjort, ta en lååång promenad och börja packa inför min resa. 
Vad har ni för söndagsplaner, kanske en långfrukost och bara sänghäng?
Oavsett hur ni kommer spendera er söndag önskar jag er en riktigt mysig dag, för det är vi alla värda! Kramen

♡ Lugnet efter stormen ♡

Varje torsdag är lika härlig att lämna skolan på eftermiddagen eftersom jag vet att jag inte behöver plugga när jag kommer hem! Veckans prov är nu skrivna och som vanligt är det en stor tygnd från axlarna som släppt, och jag är så otroligt stolt att jag ändå orkat plugga hela eftermiddagarna veckan lång. Känner mig därför värd att bara ha en bra kväll.
Har precis fått i mig mellis, myst med min fyrbenta älskling och kollat Paradise Hotel men ska strax ta mig till gymmet och sen möta upp familjen på Urban Deli för middag.
 
Önskar er alla en jättemysig kväll, kram

♡ Espresso house plugg-kunder ♡

Klockan är just nu bara nio men jag är så otroligt trött så känns som hon snarare är närmare 12 tiden. Har haft ett stort prov idag och åkte sen direkt till Espresso House med Linni för att plugga till nästa prov som är redan på torsdag, inte så överdrivet konstigt att jag är utmattad efter en hel dag enbart av plugg. Jag och Linn brukar alltid gå till vårt favorit fik innan stora prov för att repetera, förhöra och hjälpa varandra med allt man måste veta innan och det är lika mysigt varje gång.
Beställde en galet god bagel och en iskaffe, min absoluta favorit dryck!
 
Men nu ska jag ge mina naglar lite lack då de inte fått kärlek på alldeles för lång tid och sen krypa ner under täcket och slagga. Hoppas ni mår bra, kram!

♡ My own little fur ball ♡

Bara älskar min nya nyckel ring från Glitter. Har länge velat ha något som piffar upp min nyckel klippa så när jag hittade den här lilla pälsbollen tvekade jag inte en sekund på att köpa den. Sjukt fin och gör det också mycket lättare att hitta nyckarna när de ligger löst i väskan.
Hittade en liknande från Gina Tricot här!

♡ The city who never sleeps ♡

Om mindre än två veckor åker jag till staden jag så länge velat besöka. New York kommer gästas av mig och min familj under en hel vecka. Har sett farm imot den här resan sjukt mycket och förstår inte hur lite tid det faktist är kvar! Kommer shoppa, fika, äta mängder av mat och såklart besöka alla turist ställen. Har nån av er varit där? Vorre jättekul att få tips om ställen jag inte får missa, så ös på med förslag!

♡ Baby Blue ♡

Dagens: Skorta och Byxa, H&M // Väska, Berska // Boots, Nelly.com
 
Har lagt ner hela min eftermiddag till att plugga och kan äntligen lägga skolan åt sidan och bara ha en mys kväll. Ska fira My som fyllt år i veckan med god middag och presenter. Trevlig helg mina vänner♡

♡ Onsdag - Dagens... ♡

Dagens mående: Det är en riktigt trött Olivia som sitter med datorn i knät idag. Läggdags tidigt för min del!
 
Dagens humör: Jag mår faktiskt såå bra. Sitter och lyssnar på Sam Smith och bara myser. Har fått en del nytta gjord idag också vilket känns som en stor lättnad.
 
Dagens borde: Oj, det finns mycket att göra i skolan men just nu har jag absolut inga måsten mer för idag!
 
Dagens frisyr: Helt ofixat, haha. Bara utsläppt längst med axlarna.
 
Dagens smink: Jag är riktigt tråkig när det kommer till smink och använder samma "look" varje dag.
 
Dagens klädsel: Har myst runt i yoga pants, en svart basic tisha och en varm stickad kofta i olika grå nyanser.
 
Dagens materiella "vill ha": Den listan går att göra lång! Men just nu vill jag verkligen ha en brun enkel väska♡
 
Dagens fundering: Hur jag ska hinna med allt i skolan just nu!!!? Har såå mycket inlämningar och prov innan höstlovet. Känns som jag inte gör annat än att plugga nu förtiden! 
 

♡ Vad är hösten utan västar ♡

Kläderna: Sneakers, Nike // Bootcut pants, Soc // Stikad polo, Gina Tricot // Väst, Primark
 
Jag bara älskar västar i alla olika former och material. Äger nog uppåt 10 stycken även om jag nog bara andvänder runt tre av dem. Men på hösten packas alla upp ur kartonger och hängs in i garderoben för att andvändas. Tycker det blir så mysiga outfits när man ser en härlig tjock tröja under det armlösa plaggat. Man måste ju passa på att andvända det innan de blir för klat och vinterjackan åker fram.

♡ Helgen hos mormor och morfar ♡

Nu är jag tillbaka efter en skolvecka i Falun och helg hemma hos min mormor och morfar. Har haft en grymt bra vecka som jag kommer minnas länge.
 
Hade tyvärr ingen kamera med till Falun men från helgen har jag ett gäng bilder att dela. Som vanligt efter en helg hos mina morföräldrar har det blivit massor med mat som inte går att låta bli att plåta. Blev även lite promenader i skogen och slutade helgen med lite klättring på klätterväggar. Hade glömt bort hur jobbigt det är att klättra, trotts att jag tog hjälp av selen runt min midja har jag träningsvärk i hela ryggen efter aktiviteten.
 
Men idag har jag haft en ledig dag då jag bara pluggat, så skönt att få bli klar med uppgifter, älskar att få bocka av punkter från veckomålen. Men nu är det dags att bara göra klart det sista sen måste jag packa min väska och åka till Linn innan klockan hinner bli för mycket. Ska sova där och bara ta det lugnt!
Hoppas er helg och vecka va bra och att den nya blir lika grym, kram♡

♡ Vi saknar värmen ♡

 Thailand i vintras
Jag tjatar ju ganska ofta på att jag vill till värme, och tänkte dra ännu ett sånt inlägg idag. Just nu vill jag inget hellre än att spendera dag in och dag ut i en solstol med en havsutsikt att kisa ut på och jobba på en bränna. De tre veckorna som återstår innan höstlovet kommer bli riktigt stressiga och bestå enbart av eftermiddagar kvar i skolan för att hinna klart med massor av uppsattser, redovisningar och prov!
 
Skulle behöva en lite pausning av tiden för en weekend till värmen att ladda upp för skolan och prestations ångesten.
 
Nån som har lust att hänga med på en sol-trip?

♡ Prinsessa över kap - Nytt överkast ♡

För några veckor sen strösade jag, min syster och mamma runt på en loppmarknad redo på att hitta fynd. Jag älskar loppisar och ser inte en enda nackdel med att shoppa loss på begagnade kläder och prylar och en av mina bättre egenskaper är att jag är mästare på att pruta och hitta alla dedär billiga guldkornen som bara ligger och väntade på att bli köpta. 
När vi nu gick, mamma, Em och jag mellan borden och fick fler och fler påsar i händerna får jag syn på ett överkast. Lyckades få ner det till 175kr men vet att jag inte hade fått det för under 500 spänn vid nypris så var överlycklig. Är ett lapptäcke med olika blommiga tyg som är inramat av en spetskant, kan nog inte bli mer Olivia över det.
 
Nu pryder den här skönheten min säng varje dag och gör mitt rum såå fint♡

♡ Enkelt = Chict ♡

Var ett bra tag sen jag köpte det här halsbandet, tror närmare två år, från Ur & Penn men måste säga att det blivit en stark favorit att hänga runt halsen.
Har länge varit mer för stora pampiga smycken men föredrar enkla numera. Tycker det är så fint att ha enkla outfits med enkla detaljer tillsammans med enkla accessoarer. Allt det enkla blir sådär lagomt chict, älskar det!
Sen är jag knäsvag för allt V-ringat och vad passar inte bättre till det än att pryda rigningen med ett smycke♡

♡ In sweden we say "fika" ♡

Vad är inte en helg utan bullar, kakor med kaffe eller te?
I lördags köpte vi hem lite olika gosaker att dela på för att njuta av tillsammans med en cappuccino. Vattnas i munen bara av att se dessa mumsbitar igen. 

♡ Vineyard peach ♡

Jag har verkligen jättesvårt att hitta dofter jag älskar, men någon jag verkligen inte kan ta näsan ifrån är min body shop mist som luktar persika. Den är fräch, söt och fruktig på samma gång och passar såå mig perfekt. Påminer mig verkligen om sommar så i höst när luften luktar regn och skog kommer jag att dofta på den och tänka på massa fina sommarminnen! Tänk att man kan bevara en årstid i en liten glasflaska och spruta ut lite i taget från den.