100% Argan

Som ni vet har jag börjat med balsammetoden nu, ni hittar inlägget med det här. Jag har ju tidigare rekomenderat håroljan från proffs men då den inehåller siliconer så kan jag inte andvända den mer. Därför var jag inne i en Hälso kraft butik här om dan för att köpa arganolja istället. Argan är ett träd som har mandlar och det är från de man får oljan. Att andvända naturliga oljor är ett måste för att återfuta hårtoppar. På samma sätt som man smörjer torr hy måste man även fukta svaljet.
 

Efter tio timmars sömn

Go'morgon! Äntligen, ett riktigt entligen, är det helg och lov! Har haft en tuff vecka med förkyldning och lite sömn men har tagit mig till skolan trotts allt. Prick två igår eftermiddag när skolan slutade var det helt enkelt ren lycka att få ta bussen hem. Jag och mamma åt middag ihop och smaskade sen på glass framför tv men somnade redan vid tio. Vaknade sen upp helt utvilad halv nio imorse efter alltså 10,5 h sömn.
 
Så dagens planer då? Solen skinner verkligen idag så ska sminka mig och byta ut morgonrocken till lite kläder och gå ut.
Ha en otroligt fin lördag, kramen!
 

Vårkänslor i massor

Vaknade upp av ljuset från solen genom fönstret imorse och kunde bara inte låta bli att ha på mig mitt senaste köp! har spanat in dessa glajor länge på webben, så i helgen när jag sig de inne i H&M-butiken kunde jag bara inte låta bli! älskar att glaset är blått men att de fortfarande inte är helt spegelglas utan att man ser ögonen igenom.
 
kändes såå mycket som vår när jag tog mig till skolan och ögonen var täckta med solisar! Får hoppas att vinten håller sig borta för den här säsongen nu!
 

Pre yoga

heej på er, tisdag och jag sitter iklädd med slappkläder och packad tränningsväska för att strax ta mig till ett yogapass. Ser riktigt mycket fram emot de då jag bara kört träningsformen nån enstaka gång innan. Laddade upp med en färskostmacka med valnötter, passionfrukt och grönt te precis. Men har en stund till innan tuben går så ska passa på att få lite plugg gjort.
 
Hoppas ni mår bäst hjärtisar!

rosé guld

 Älskar min lilla kortplånbok i rosé guld! Fyndade från bikbok under 100 lappen. Så skönt att ha lite koll på värdesakerna istället för att låta allt ligga löst i väskan!

Lurarna som alltid är med mig

För två år sen stod dessa lurar högst upp på min önskelista och till min 14 års dag hittade jag de i ett paket. Jag överdriver inte när jag säger att jag andvänt de varje dag sen dess! 
Jag lyssnar konstant på musik eller podcast och ljudet från urbanears gör allt så mycket bättre. Önskar dock att jag valt en annan färg än vit, som är min absoluta favorit färg men idag, två år senare, skulle jag snarare säga att de är nån sketten begie hinna över dem.
 
Har ni några tips på bra podcast föresten mina favoriter är:
 
Fredagspodden med Hannah och Amanda 
Den Fantastiska Resan av Zara och Noel 
Bloggpod med Andrea och Mathilda 

Olivia is back!!!

Det har gått alllllldelles för lång tid sen jag uppdaterade. Jag har vart sjuk, haft fullt upp och kommit hem utan ork för något. Men nu är jag i toppform och riktigt taggad för att ta tag i min vardag lite mer med träningen, plugget och bloggen.
 
 
Vill att dagarna ska gå fortare för att varje dag se våren utvecklas och bli till underbara ljusa kvällar, gröna träd och blommande asfallt. Har vart på gymmet idag och är just nu en tröttis som bara längtar efter att få krypa ner under täcket och sova!
 
Jag hoppas ni mår fint, har saknat er så mycket :)

Det bästa för mitt hår

 
Vad är bättre än att sitta nybadad, ha nyrakade ben och blött hår i morgonrock för att blogga? 
Kom precis ur det varma vattnet och som varje gång, undrar jag varför jag inte badar oftare. Att sitta i ett nästan nedsläkt badrum med tända doftljus runt alldeles för mycket bubblor och en podd på är såå avslapnande och behövs en vanlig vardagskväll. 
 
Men Idag var sista gången jag andvände shampoo på länge, jag har nämlien haft "sista-tvätten" och ska nu börja med balsammetoden. Vet du inte vad det är kan du se ett klipp här, men i helhet är det att man slutar med shampoo eftersom det sliter på håret!
 
Var och köpte ett speciellt balsam till min blivande hårrutin, man kan nämligen inte andvända vilka produkter som helst utan bara vattenlösliga balsom, hårsprayer, värmeskydd etc.
 
Vem är med mig?

19 åringen!

Idag är det min systers 19 års dag och vill därför tillägna ett inlägg för min älskade förebild!
 
 Min nr 1 bästis har du vart sen vi va små men kommer även förbli för alltid, de finns nämligen ingen som jag hellre pratar med än dig.
jag hoppas du har haft en underbar dag för du är bäst.
 
Grattis ännu en gång Em♥