Plogade backen

just nu sitter jag helt utslagen i mina morföräldrars soffa efter en lång dag i backen på bräda. Var tyvärr otroligt isigt vilket gjorde svårt att koppla av medans man sicksackade ner för backen. Var snarare att jag plogade hela banan med snowboarden eftersom jag inte vågade svänga. 
Mysigt var det ändå men nu ska jag bara dega framför en film resten av kvällen med te!

O molly dress

Min fina klänning är från Odd Molly
 
Känns som det var ett bra tag sen jag gjorde ett outfitinlägg så passade på att ta lite foton på julafton.
Har nästan aldrig tillfälle att använda klänningen jag bär på bilderna då den är stickad och alldeles för varm för sommaren och känns lite väl uppklädd annars. Men under jul, ja då är den perfekt! 

2 4 d e c e m b e r

Goood Jul på er, eller ja god fortsättning kanske man säger när 24:e vart!
Har ni fått något fint, ätit gott och umgåtts mycket? Jag har haft en super mysig julhelg på mitt landställe en bit från Norrtälje, bara fått ta det lugnt och utfört traditionerna.
 
Vaknade upp och fick ett varsitt paket som innehöll morgonrock och tofflor och fick sedan risgrynsgröt. Sen var pepparkakshusbaket igång och Annas föräldrar kom. Julbordet var dukat med, ja de vanliga och vi åt tills vi stupa för då var Kalle-dags. Sen, alla samlades runt den klädde granen och paketen minskade ett efter ett.
Kvällen slutade med spel och lite mer mys framför brasan.

Sista minuten present

Den här enkla och gulliga julklappen ska min pappa få. Tycker det är så himla svårt att köpa presenter till killar så bestämde mig för att köpa lite olika ätbara paket. Burken kostade ca 15 kr på Ö&B och jag hittade julchoklad att fylla den med för en tia. Piffade upp burken med ett guldigt snörre och en liten etikett. Klaar, passar ju perfekt till en kompis eller släkting när du köpt upp pengarna på andra presenter.

#tbt En tropisk jul

Förra vintern så lämnade vi Sverige för att fira jul i Thailands paradis. Och nu känner jag att en resa till värmen hade suttit riktigt bra nu när mörkret krupit fram och tar upp dagarna.
Dock har jag inte varit såhär taggad på jul på länge och längtar som ett barn (vilket ni säkert märkt) till 24:e december.
 
Men tre veckor på olika öar i ett asiatiskt land var såå härligt, bara ligga på en strand, bada flera gånger om dagen, äta exotiskfrukt och bara ta det lugnt.

I can't even

 Tänkte dela med mig av några biler från sista dagen i New York idag. Känns dock som det var en evighet sen vi var där nu, men på samma gång kommer jag ihåg minut efter minut som om det vorre igår. 
Sista dagen var planen att bara hinna besöka så många butiker som möjligt och bränna de sista stålarna, något jag är riktigt bra på.
vi delade upp oss då alla ville in på så olika affärer. Jag och Em sprang därför runt bland Times Square, bokstavligen sprang!!!
hittade tillslut alla de affärer vi ville till, bland annat Victoria's Secret, Forever 21 och American Eagle.
Trotts stressen så kommer jag nog minnas den som en av de bästa shoppingdagarna evver!

Ett tomt rum

Äntligen har klocka blivit mycket och jag får sova. Är helt slut och behöver verkligen få lite sömn och samtidigt komma en dag närmre den 24:e!
Men just nu sitter jag faktist int vid mitt skrivbord där jag alltid bloggar ifrån annars utan bloggandet görs idag från sängen och det beror på att mitt skrivbord är borta... Jag la upp en annons på blocket och fick både mitt bord och spegeln såld idag.
Till jul kommer jag få ett nytt, vilket jag är jätteexalterad över och har suktat efter ett bra tag. Men utan bord känns mitt rum så tomt och opersonligt, mycket ett litet bord kan bidra med!

Hälsosammare val av mat

Vaknade av mig själv redan 7 imorse trotts att jag är ledig, så typiskt mig att inte sova ut när jag har chansen men fick istället en lugn morgon med många koppar kaffe innan jag drog mig till gymmet. Jag och pappa hade bestämt träff för lunch på stan så hittade ett ställe på Sveavägen med bara nyttiga rätter och hälsosamfika. Tog en extremt god sallad med bland annat kyckling och quinoa som passade perfekt efter ett gympass. Kan verkligen rekomendera stället, resturangen heter Reload och ligger precis utanför rådmansgatans tunnelbana på Sveavägen som sagt. 
Kommer verkligen besöka fler gånger framöver.

snuddar julen

Nu känns det som man bara kan sträcka sig fram och snudda lite på julafton. Endast tio dagar kvar ju!! Är ju som ett litet barn inför sånt här med mina nedräkningar, haha. Efter alla dessa julmarknader och de smått uttjatade julsånger har den rätta december känslan verkligen tagit mig. och igår snöade det ju till och med.
 
Igår på Lucia tog mormor med mig och mamma på Sandvikens julmarknad. Solen gjorde oss sällskap men trotts det så gjorde minusgraderna att man frös ganska mycket, men förutom kylan var det riktigt mysigt att kolla runt på hantverken som såldes och chokladhjul som rullade.
 
Tycker lucia är en sån otroligt mysig dag och den får en att verkligen inse hur snart det är juuuul!

What girls do at Sundays

Det första jag gjorde efter att jag stängde dörren efter mig och kom hem efter en helg i Sandviken vara att sätta på badvatten. 
Tror inte det går att avsluta en bra vecka på ett bättre slut än att krypa ner i ett varmt bubbelbad.
Tror faktist alla tjejer uppskattar en sådan sak lika mycket som jag! Eller vad säger ni, har jag rätt tjejer?

Den lilla perfekt

Något som jag tycker är ett måste nu under jultider, med julafton, nyår, glöggbjudningar etc, är en riktigt fin clutch. Oftast har inte kläningar elr kjolar fickor och att gå runt med en klumpig väska känns inte som något altenativ, så därför är en liten kuvertväska den perfekta storleken att ha mobil, nycklar, lite smink och ja de där "måsten" du alltid släppar runt på.
 
Min med ormskinn hittade jag på lager 157 för ett riktigt lågt pris för ett tag sen, men vet att nästan alla klädaffärer säljer liknande.

Varför jag lämnar Friskis & Svettis

Heej goisar! I ett år har jag tränat på Friskis och Svettis och jag har verkligen älskat allt med det gymmet men förra veckan så bytte jag faktist gym så nu mer är jag på Nordic Wellnes.
Anledningen till att jag bytte var att Linn gymmar där och jag började tröttna på att aldrig få träna ihop med någon annan.
Är verkligen så mycket roligare att köra stryrkeövningar fler och mycket effektivare då man sätter upp små mål  och peppar varandra till att hela tiden orka lite till!

Att klä min älskling

När det var black Friday och 30% på Glitter passade jag på att köpa det här skalet att pryda min älskade mobil. Har för mig att ordinarie pris var 100 kr, så fick den för bara 70. Tycker det är så sjukt sött, enkelt men ändå något extra!
 
Ni hittar det i Glitter butiken!

Ett friskare svall

Ledsen för den korniga kvalitén, fokuset ville ej samarbata med mig...
 
Igår, äntligen, fick jag frächa upp mitt hår hos frissan. Mitt hår hade vuxit och blivit riktit slittet så ville få upp volymen regält men samtidigt behålla längderna. Så nu är det mycket mer uppklippt vilket jag älskar och såklart mycket friskare.

6 h av julklappsshopping

Go'morgon alla underbara! 
Igår hade jag en såndär sjukt bra dag som man inte vill ska ta slut. Vaknade och började min fredag med en stor frukost, kunde ta hur lång tid osm helst på mig att vakna utan stress att hinna till skolan då vi var lediga.
Vid 11 tiden hade jag en tid bokad hos min frisör och färdigklippt åkte jag direkt till Mall of Scandinavia och mötte upp min pingla.
 
Efter närmare 6 timmars bra julklappsshopping och lunchpause på vapiano kom jag hem till hämtpizza. Vid 11 tiden slocknade jag och då hade vi även hunnit med lussebullsbak.
Samanfattningsvis hade jga en grym fredag med shopping, italiensmat (vilket är min favorit) och helt utan skolarbete.
 
Har inga större planer för idag, tänkte bara ta en soft lördag och bara ta allt som det kommer!

#tbt ön full av minnen

I sommras besökte jag Linns landställe men det var faktist inte första gången jag var där, sommaren innan så följde jag också med till deras hus på Gotland. Det var alltså 1, 5 år sen men vi ser ju otroligt små ut.
 
Bådas hår ser väldigt förändrat ut idag mor då, jag har tex inte lika blont (eller gult som det mer va) utan min naturliga hårfärg nu, det har även växt på längden och linns hår är mörkare nu och kortare än vad det var när bilderna togs.
 
Men jag tänkte inte göra en Thrownback på våra hår utan på den mysiga veckan på ön 2014.
Blir full av så finaminnen av att kolla igenom alla bilder därifrån, tror aldrig jag skrattat så mycket på en och samma vecka. 

För bara 3 dollar

Klantig som jag är så hade jag glömt min Mascara hemma när vi åkte till New York. Fick därför skynda in i närmsta drugstore och att köpa en ny, hittade då en från Elf dom bara kostde 3 dollar.
Hade verkligen inga höga förhoppningar då den var så otroligt billig men blev riktigt imponerad när jag testade den. Gjorde fransarna riktigt svarta, samtidigt som den särade ordentligt på dem. Penseln är liten vilket gör att det var enkelt att måla ända in från fransroterna. Resultatet blir väldigt naturligt, och passar perfekt att ha under vardagen.
Enda nackdelen är att det tar ganska lång tid att applicera men ändå såå värld priset!
 

We say hello to December

Hitta mitt We Heart It feed här
 
Kollade tillbaka i blogg arkivet och såg att jag 1:a december 2014 la ut lite we heart it bilder, så tyckte det passade bra även det här året men med lite annorlunda bilder från vad jag hade då.  
Jaa nu är det vinter på riktigt hörni! Var det förresten någon annan än jag som såg julkalendern imorse? Kommer aldrig bli för stor för att krypa under en filt varje december morgon och slå på barnkanalen klockan 7.15! Hade kockat mig själv en koppkaffe och hällt upp lite flingor i en skål för att få i mig samtidigt som programmet. Verkar dock tycka att årets kalender verkar lite seg, men får ge den en chans.
Nu är det bara 23 dagar kvar till jul...