♡ Wednesday Inspiration♡

Kan ligga i timmar och bläddra bland we heart it bilder. Blir lika inspirerad och taggad varje gång så tänkte smitta av mig lite med all inspiration på er! 

♡ Autum 2k14 ♡

Jag har verkligen inte kollat igenom mitt fotoarkiv på evigheter så kände att det var dax att göra det och hittade fem bilder från förra hösten jag tänkte dela med mig av till er!
 
 En årstid full av pluggstress och mycket skolaarbete men som belönade sig i terminsslutet. 
 
 Bakade äppelchips som blev riktigt lyckade, ni hittar recept här! Måste verkligen göra om de i år!
 
 Jag och min fina vänn Siri promenerade på Djurgården och njöt av alla fina löv som fallit till marken. Ett höstminne som ligger mig varmt om hjärtat!
 
Blev en helg till Dalarna för tid med familjen, vad är bättre än att ha en fin dag i skogen som luktar underbart av svamp? 
 
Jag är verkligen ingen mästerkock eller bagare och de är få saker som jag klarar av att laga, men det blev faktist en hel del bakning förra hösten, bland annat supergoda cookies som jag och min storasyster knåda fram!

♡ The classic mocha skirt ♡

 
Mycket av 70-talets mode har kommit tillbaka i höst och såklart den klassiska mocka kjolen med knappar från midja och ner. Är så sugen på att klicka hem någon av de, särskilt den i mitten! Skulle bli sånna fina outfit tillsammans med vita toppar och boots. Vilken är er favorit?

♡ Gucci levererar höstkjolen ♡

Sökte runt på lite olika märken för att bli inspirerad på höstmode och hittade den här bilden från Guccis mode visning i Milano och dog för kjolen. Blev riktigt taggad på att köpa en liknande brun i mocka så
  har kollat runt i lite olika affärer för att hitta olika budget alternativ som det kommer upp ett inlägg med ikväll, håll utkik!

♡ Då far vi till Dalarna ♡

Go'morgon alla go'a!
Min väska är packad och jag står redo att åka till skolan tidigare än vanligt för att hinna med den inhyrda bussen som tar hela årskursen till Falun i Dalarna för en skolvecka med ämnen som bild, slöjd och hemkunskap (sånt vi inte har möjlighet att ha lektioner med i vanliga fall)!
Är faktist riktigt taggad och hoppas på att den här veckan kommer bli askul.
Bloggen kommer ju såklart vara igång som vanligt så, har planerat in en massa kul somm kommer upp i veckan så glöm inte att kika in.
 
Börja nu den här veckan riktigt bra, ta ett djupt andetag och le till människorna du möter! Glöm inte att ni är underbara, kram♡

♡ Sista timmarna ♡

Tänkte bara kika in en snabbis av veckans sista timmar med tre bilder från idag då vi vart i Nacka i en kosthall och promenerat längst med en strandpromenad.
Borde verkligen gå och lägga mig nu med det samma då nästa vecka kommer bli riktigt intensiv (Berättar vart jag ska imorgon), men har bara inte hunnit med att sitta framför min dator idag så behövde lite kortis med min älskling. 
Hoppas er helg varit jättemysig, kram♡

♡ Lördags morgon under täcket ♡

 Imorse fick jag äntligen sova ut och spendera morgonen på mitt favorit vis; Först en stor frukost och sen kröp jag tillbaks till varma sängen och kollade på repris av Hela Sverige Bakar. Har haft en fullspäckad vecka då jag bland annat pluggat mycket,  följde med min bästa vän när hon gjort ögonfransförlängning i Torsdags och blev såå fin och spenderat tid på gymmet så behöver en lugn förmiddag idag att bara mysa och läsa min senaste Solo tidning.
Tror det blir en lunch på stan lite senare idag med familjen och fönster shopping.
Lördagar är ju bara för underbara, inga måsten och ingen stress. Ha en super bra helg mina vänner♡

♡ Love the snake skin ♡

Ibland kan jag gå och förälska mig i saker och köpa allt som har de mönstrerna eller är i den färgen. Tror jag precis kommit in i sån period med ormskin.
Köpte det här linnet för ett tag sen och vill typ ha på mig det varje dag, har lust att unna mig en plånbok med samma mönster eller kanske en väska! Haha, nää måste faktist hålla igen med shopping till höstlovet nu, men i mina drömmar ser jag bara ormskinn ♡

♡ När man kommer in i pluggflowet ♡

Kom hem tidigt från en regnig orienteringsdag i stan med skolan. Så åt lite lunch och satte mig sen med plugg och har suttit här vid mitt skrivbord med näsan framför dataskärmen sen des med bara en kort paus för lite mellis som jag såklart inte kunde låta bli att fota eftersom det såg såå höstmysigt ut. Fick bli lite yoghurt med äppelbitar, kanel crunchy och te, väldigt onyttigt men mm så gott det va och jag kände mig värd det efter att ha sprungit runt på Kungsholmen som en blöt hund med karta och kompass.
 
Har haft ett sånt otroligt flow i min pluggning idag men börjar verkligen bli rastlös nu efter 4-5 timmar av att sitta still. Så ska försöka avrunda det jag håller på med och lägga skolan åt sidan för idag nu!
Hoppas ni mår underbart mina finisar, kram♡

♡ Små men inte mjuka ♡

Svängde förbi plantaget i helgen för att köpa en frukt plockare men fick även med oss två små kaktusar, en varsin till mig och Isa. Tycker verkligen de är såå söta, Isas ser verkligen ut som en sköldpadda medans min är en klassisk "taggboll". En perfekt liten detalj till mitt skrivbord att ta hand om!

♡ Måndags passet ♡

Måndagar behöver ju verkligen inte vara veckans hemska dag, för idag har det verkligen rullat på bra för mig. Jag och Linni har stannat kvar en stund i skolan för att få lite plugg gjort en nu bär det av till gymmet för ett sten hårt pass ihop. Tänkte köra styrkeövningar för både rumpa, mage och rygg. Så taggad, är så otroligt kul att få träna med min älskade pingla! 
 Bjuder på fyra bilder från mitt och Linns träningspass under veckan på Gotland, så härliga minnen♡

♡ I want to travel the world ♡

Från resor under 2014 och våren 2015♡
 
Något jag har älskat att göra i hela mitt liv är att få uppleva nya platser, framför allt ställen utanför Sverige.
Jag är lyckligt lottad som har en familj som tycker om att resa lika mycket som jag gör och igår kväll när jag försökte sova började jag tänka på saker jag skulle vilja göra i mitt liv.
Bland annat hoppa fallskärm, åka luftballong, segla längst med öar i till exempel Grekland eller Kroatien, åka safari och se vilda giraffer. Listan går att göra lång och även om de flesta punkterna kanske förblir drömmar så kommer jag ändå vilja uppleva så mycket som möjligt! Därför ska jag verkligen se till att börja spara pengar så fort jag fixar ett helgjobb för att kunna åka iväg en period när jag gått ut skolan. För vilka minnen, upplevelser, lärdommar skulle inte det ge. 
Jag hoppas verkligen jag kommer ta tag i det här när jag har åldern inne, för att upptäcka världen är något jag ser fram imot att göra!

♡ 4x cykel ♡

Samma stund som jag vaknade upp måndag morgon började jag räkna ner dagarna till fredag och framför allt helg. Skolstarten har inte varit någon lek för mig, jag med min prestationsångest har inte kunnat låta bli läxorna som legat i en stor hög. Klarar inte av att inte bocka av gjorda veckomål samtidigt som det aldrig finns något stopp på dem. Har helt enkelt glömt bort att leva och bara gjort alla måsten.
 
Så den här helgens mål är att skjuta bort alla tankar som handlar om skolan och bara må bra! 
 
Vaknade dock upp till en rinnande näsa, ont i bihålor och grå himmel. Känns som jag har varit den ända som sluppit förkyldning senaste tiden, men nu har den kommit på besök till mig också. Jag och mamma planerar att gå och se någon film på bio i alla fall, blir en myslördag helt enkelt! Men nu ska jag byta ut min pyjamas mot lite riktiga kläder och lägga på ett lager smink över min röda näsa! Vi hörs♡
 

♡ b a c k l i g h t ♡

Dagens: Bootcut, H&M // Linne, Bik Bok
 
Känns som ett par blå bootcut jeans är ett måste i allas garderob denna säsong. Är bara såå fint till sportiga sneakers, en enkel topp och för min del, alltid en massa smycken att piffa upp outfiten med. 
Med utsvängda jeans kommer du absolut följa hösttrenderna på topp!

♡ Välkommen till min höstgarderob ♡

Nu har alla sommariga blusar och korta klänningar blivit utbytta till lite varma tröjor och blåa jeans, höstmodet har antligen kommit upp i butikerna och jag bara älskar det! Kommer leva i begia tjocka tröjor, randigt och marinblått.

♡ Poetic rose ♡

Något jag verkligen ska skämma bort mina klor med i höst är nagellack, och inte vilka färger som helst utan mycket vinröda färger. Har verkligen gått och kärat ner mig i färgen på bilden (Är egentligen Linns nagellack, men blev bara tvungen att plåta prudukten), känns så classy och passar med vilken outfit som helst.
 
Så kör på vinröda naglar den här sesongen och jag kommer verkligen beundra dina händer!

♡ Ett tidigt löfte ♡

 Outfit: Tisha, Levi's // Jeans, Zara // Converse
 
Något jag bestämde mig i 1:an precis efter jag klippt en kort page var att jag skulle gå ut grundskolan med långt hår precis som alla de stora tjejer på min gamla skola. Jag fick ett ryck för två jular sen och klippte håret ganska kort vilket jag ångrade ganska regält! Nu har det faktist blivit långt igen och jag trivs verkligen med långt svall, men hoppas att det hinner växa ännu längre tills jag går har skolavslutning i 9.an.
 
Men nu till det jag ville komma till; Med långt hår kan man börja leka mycket mer med frisyren och jag har börjat sätta upp mitt hår mer och mer. I fredags körde jag till exempel på halva håret i en knutt. Lite roligare att variera sig istället för att låta håret alltid ligga platt längs med ryggen! 

♡ En sväng ut till landet ♡

En bild bomb från min helg på Gräddö som bara har varit såå mysig! Helt galet hur mycket det hunnit bli höst nu, många löv har bytt färg, vissa redan ramlat till marken och vinter äpplena börjat växa. Men höstkänslan har bara peppat mig och jag har blivit riktigt taggad på allt under bara de här två dagarna.
 
Vi har i alla fall cyklat, gått i skogen och letat svamp, haft en tjejkväll med ansiktsmask och haft Sex and the city maraton, plockat mängder av plommon och bara passat på att njuta utomhus innan höst ovädret tar över!
Nu tänkte jag ta en powerwalk och sen komma i säng tidigt så jag inte börjar nästa vecka trött!
Hoppas ni haft en otroligt bra helg, kram♡

♡ Let's go work out ♡

Tänkte bara kika in lite snabbt för att ladda över lite bilder till datorn, har precis fått i mig en bar och en skål med yogurt så ska bra byta om innan jag har ett gympass bokat. Riktigt taggad att få köra lite fredagsfys innan det blir regält med helgmys!

♡ Grillmiddagarna vi kommer sakna ♡

En av de underbara grejerna som följer med sommaren är ju utemiddagarna som består av grillat! Kommer verkligen sakna dessa kvällsstunder under hela vintern och längta hejdlöst till 2016 första grillning.
Har lust att hoppa in i de här två bilderna som jag tog i skärgården under Augusti för att njuta av laxen med guacamolen vi åt då igen.

♡ Kärleken finns mellan ränderna ♡

 
Jag har på den senaste tiden blivit riktigt knäsvag för allt som är randigt och sen innan älskat V-ringade tröjor så ni kan nog förstå romansen jag fick till den här tröjan! Det var absolut kärlek vid första ögonblicket så jag provade den men köpte den faktiskt inte fören några dagar efter då jag inte kunde motstå den randiga skönheten längre.
 
Passar verkligen till allt och jag vet att jag sagt det förr om plagg men den här, den här gången menar jag verkligen det, går att styla till såå mycket. Alla slags jeans nyanser, vita till svarta, svart tub kjol och boots eller spetsshorts och ballerinor (kanske inte nu under hösten men ni förstår min poäng).
 
Perfekta tröjan helt enkelt och ni kommer få se mig bära den flitigt nu i höst. Känns som det blev en lite väl lång text för en tröja men så får det bli idag, kram mina hjärtan!
 
Ni hittar den här 

♡ Two braids ♡

 Tisdag redan? Känns som det var igår vi fick helg och man åkte hem från skolan för att ha fredagsmys. Tiden går snabbt och skolan är ju verkligen igång på riktigt nu, vilket man märker tydligt på hur högt tempot är och hur mycket tid skolan tar när man även har läxor hemma.
 
 Men det är bara att kämpa på, de tre dagarna kvar innan helg kommer gå fort bara man tänker positivt! Med rätt inställning blir allt kul^^

♡ #tbt - Skärgården i sommras ♡

Varje sommar innan sommarlovet är slut brukar vi åka ut med vår båt till skärgården och bo i en liten fiskestuga utan el och utan kranvatten. Den här sommaren var det bara jag och My av oss systrar som packade båten full med packning med pappa och Anna och körde ut till havs. Hade dock riktigt otur med vädret under de tre dagarna vi var borta men fördrev tiden det regnade med skvallertidningar, bastubad och kortspel och när det var uppehåll från nederbörd tog vi den lilla ekan - som bor vid bryggan där - till små öar runt omkring oss, tog promenader längst bergsknallarna och la fiskenät. Så gjorde inte så mycket att solen inte ville visa sig!
Tycker det kan vara så skönt att komma ifrån stan ibland och vara utan dator, mobil osv. Sen bara älskar jag att vara nära havet, lukten av saltvatten gör mig så otroligt lycklig!

♡ Chill-Söndag ♡

Hej på er mina favoriter, hur mår ni? 
Jag mår bara fint, har gått runt här hemma hela dagen och haft en mysig chill-söndag. Regnet som fallit ner utanför fönstret konstant idag har inte direkt lockat mig att gå ut, utan gett mig en anledning att slöa i yogapants, en luvtröja och strunta i mitt fettiga hår. 
 
Igår däremot var jag igång och sprang, som jag nämde i förra inlägget, tjejmilen! Var såå pirrig men så fort startskottet gått och jag kommit ut i banan släppte nervositeten, kom in i min lilla bubbla och körde hela milen på 58 minuter och 44 sekunder. Kan ju inte vara mera nöjd med den siffran♡
Imorgon börjar en ny vecka som jag önskar er alla en underbar start till! Kram

♡ Nu kör vi tjejer ♡

Det är dags igen, ännu en gång ska jag utmana min kondition i tjejmilen. Jag är bara för taggad, vet inte vad det är för fjärilar som flyger lopp i min mage men blir sådär kittlig i hela kroppen varje gång jag påminner mig själv vad som händer idag! Sprang loppet även förra året och det var verkligen såå kul, folk fest med värdens girlpower. Hoppas på att få en bättre tid i år men mitt stora mål är ju bara att klara mig runt hela utan att gå som förra gången.
 
Nu kör vi, Tjejmilen 2015, önska mig lycka till♡

♡ The trench ♡

Dagens: Trenchcoat, Stradivarius // Tubkjol, Bikbok // Topp, lånad av Emelie // Boots, Spanien 
 
Även denna säsong följer den klassiska trenchcoaten med vilket jag bara älskar. Passar ju till allt men tycker extra mycket om att hänga det beiga plagget för att bryta av en helsvart outfit!

♡ Jag och Linn i ett nötskal ♡

Den här eftermiddagen har verkligen bara spenderats åt skrattanfall. Hade min bästis hem efter plugget så vi fixade lite smoothie till mellis och sen bara försvann tiden medans fnitter och garv ägt rum. Som vanligt när jag och Linn är med varandra då vi egentligen är för trötta för att hitta på något och därför ligger i soffan med tårar i ögonen, ont i mage och kinder efter allt skrattande och galnare än någonsin. 
Kände ändå att jag behövde ha riktigt roligt efter den här långa skolveckan, nu återstår ju bara en dag kvar innan vår älskade helg tar över från vardagen.
Har ni några planer för helgen än?

♡ Take me to paradise ♡

Just nu hade jag inte tackat nej till en sista minuten biljett för att komma tillbaka till värmen! Urk vad kallt det hunnit bli i Sverige, igår fick alla mina ljusa klänningar på galgarna i min garderob bytas ut mot stickade myströjor.
 
Men jag vill ju fortsätta gå i mina korta shorts och tunna blusar! Så om nån av er ska ut i värden och flyga till turkost vatten, palmer och vita sandstränder så paxar jag en plats i din resväska för jag vill till paradiset nu!

♡ S e p t e m b e r ♡

 Och samma stund som vi vände blad på kalendern kom även höstregnet tillbaka. Att man en helg kan sola sig svettig och två dar efter behöva dra på sig tighta jeans, tjock stickad tröja, svarta boots och som om det inte var nog där, även ha skinnjacka över det!
Känns som en väldigt stor outfit kontrast mot bikinin jag bar lördagen lång.

Men då var alltså hösten tillbaka och även om jag inte är något större fan av oväder var det ganska mysigt att komma hem byta ut de kläder regnet hade blött ner till ett par tofflor och pyjamas, koka lite te och bara mysa in sig i soffan framför lite youtube klipp! Hösten ger verkligen en anledning till att lata sig.

Jag får hoppas att sommarn inte tagit farväl än så vi får lite mer värme innan alla löven fallit ner. Har inte lust att säga hejdå till min favorit årstid än.
Har ni några planer för September?