Pizza - Aldrig nej t det

Heej på er! Idag har vart en riktig slapp söndag till skillnad mot resten av mitt sommarlov. Jag är nu hemma och har fått njuta av min egna säng, vanliga rutiner osv och kommer få göra en hel vecka.
Jag och pappa bestämde oss för att luncha då han kom hem från vårt landställe över dagen, blev en Victoria vår favorit hos pizzerian Tomatis och en sallad. Italienskt går ju alltid hem! Nu ska jag ta cykeln till affären och handla, innan jag fastnar allt för mycket här i soffan.

Innanför murarna

Shorts, H&M // Tisha, Forever 21 // Bomber jackan, Bobbleroom (Rut & Circle) // Converse // Clutch väska, Lager 157 (The Blacklabel Collection 
 
Minns inte ens om jag har berättat att jag skulle iväg till Gotland eller inte, men nu är jag i alla fall hemma från en vecka på ön som bjudit på strålande väder och mycket beach-häng.
Känner mig nästa jetlagad då båten gick mitt i natten och sömnen inte varat mer än en timme i taget. Solen skiner som tur är här hemma också så nu ska jag byta till bikini och dra mig till stranden, kanske blir att jag tar igen den sömnlösa natten där! Kramen <3

Shopping sitter aldrig fel

Dags för ett till inlägg med bilder från Språkresan och idag från shoppingdagen i London. Blev en hektisk dag springades mellan butikerna på Oxford street och under de fem timmarna vi hade i Englands huvudstad fanns ingen tid för varken mat eller vila. Men shoppinggalen som jag är klagade jag inte ör en sekund.
Många hundralappar fattigare men flera plagg rikare :)

Jag är hemmaaa

Ett otroligt härligt gäng jag redan saknar :'(
 
Tre veckor bara flög förbi och jag är nu hemma - eller ja har varit på svensk mark i över 3 dygn - och det är nu jag faktiskt börjar ta imot alla intryck från resan i Brighton. Väskan är nästan helt uppackad, jag har sovit igen en massa tid och börjat gå igenom bilderna som tagits.
Har till och med hunnit vara på mitt landställe på Gräddö med la familia och igår kom jag och Emelie till mamma. Om några timmar, när våra väskor är packade åker vi till stugan i dalarna. 
 
Tror tyvärr inte att vi kommer ha någon internet uppkoppling, men får se om jag hinner fixa några tidsinställda inlägg, kram♥