Mitt sista inlägg

Heej på er, detta blir mitt sista inlägg på Ollisbilder. I fem år har jag bloggat på blogg.se och känner att det är dags att prova på något nytt, min blogg kommer därför att flyttas till http://nouw.com/juvelia/. Vem vet kanske kommer jag byta tillbaks till blogg.se men just nu vill jag göra ett försök hos blogg portalen nouw. 
Hoppas vi ses där!
Kod för att importera min blogg till Nouw: 9491341755 

Det här med ordning

Jag är en extremt ordningssam person och samtidigt galet kaotisk. Mina kläder hänger alltid stryckt på en galje eller vikt i garderoben men vissa perioder ligger alla i högar på golvet och att hita en outfit från röran är näst intill O.M.Ö.J.L.I.G.T! 
Samma sak gäller även mitt smink och prudukter. Blev helt tokig på alla prylar så rev ut allt för rensa ut och snygga till. Resultatet ser ni på bilderna ovan. Äntligen kan jag sminka mig normalt på mornarna och inte bli svettig av att bara leta upp en skugga i hundra år.
Får se hur länge jag lyckas hålla mig till ordningen bara...

First day in schooolis

Och så har jag gått min första dag på gymnasiet utan skada. De ynka 1,5 h i nya plugget kanske inte är något att utgå från men jag är trotts allt sjukt nöjd med mitt val av linje osv. Härliga lärare, personer i klassen och jättefina lokaler. Men mer om det någon annan dag!
 
Har just fått i mig lite lunch hemma, äggmackor o smoothie, mumsiii. Tänkte fördriva min tid på kläddsidor nu och drömma mig bort lite trots att kontot bara består av 29 kr... Längtar ihjäl efter lönen som jag slitit för i fyra veckor.
 
Något annat jag är taggad på är att få träffa världens bästa tjej o kötta på gymmet ikväll, finns ingen annan jag behöver träffa mer än just Linn idag. Saknar henne massor!!!

Turn me on

Den här låten har gått på repeat hela sommaren 2016. Får mig att minas så många mysiga höjdpungter bland annat dagen då jag åkte förbi Linn över en heldag på Gotland och fotade en hel del. Den ön är det närmaste magiska stället i hela norden och kommer alltid ha en förkärlek till platsen.
 
Men sommaren börjar övergå till höst nu, förlåt att jag är så realistisk men jag börjar trotts allt skolan om två dagar och vissa har redan haft sin första dag i plugget, men för min del är det inte så sorligt trotts att inget slår juni till August årstiden. Alla bilder jag tagit, alla nya fina människor jag fått lära känna och nya erfarenheter. Summan av kadimumman är att jag haft en så pass grym sommar att jag känner mig färdig på strandlivet.
 
Men oroa er inte, bloggen har stått stilla i princip hela sommaren så har massa material att publicera här på bloggen så än går vi inte helt in på hösten.