♡ Glödande het ♡

Solnedgångar har alltid fachinerat mig så otroligt mycket. På Gräddö satt jag och Linn nere på bryggan med choklad och musik för att bara kolla på medans solen närmade sig himlens slut och speglade sig i vattnet. Tänk att Himlen kan förändras så fort, från att vara turkos med vita små puffmåln till att bli rosa och därefter glödande orange. Såg tillslut ut som det brann uppe i målnen av de varma färgerna, så coolt!

♡ White'n'Grey ♡

Klänning - Gina Tricot //  Halsband - Guld fynd // Converse
 
Har helt glömt bort att visa den här outfiten som fotades när skolan fortfarande var igång. Så idag bjuder jag på bilder från den första riktiga sommardagen. Känns som det var igår, konstigt hur tiden går så fort!

♡ Gummi-ring ♡

Förra året när vi fick båt köpte vi även till en gummi-ring. Så när solen är framme är det hur skönt som hällst att leka lite i vågorn medans Bettan( Jaa båten heter bettan haha) åker fram och tillbaka. Havet skväller verkligen upp så man blir riktigt blöt och svalkad. Men det är så galet kul!

♡ Riktig sommarläsning ♡

Jag är en riktig bok-nörd, särskilt när det kommer till riktiga "tjej böker". För ett tag sen läste jag ut den här triologin som bara var fööör bra. Bökerna handlar om en bloggare som heter Elsa som älskar att shoppa, festa och skriva. Blev nästa ledsen när jag insåg att jag läst klart alla tre böker men tror jag kommer läsa hela serien igen. 
Ni hittar första delen av Sofi Fahrman här

♡ Love the stripes♡

 Klänning - Vera Moda // Espandrillos - H&M // Väska - Holly & White (by Lindex)

♡ Ett tillskott i garderoben ♡

Jag har alltid varit knäsvag för Odd Mollys fina kläder och det var inga undantag när jag var inne i deras butik under Göteborg vistelsen. Jag och mamma hittade en jättesöt kofta som vi inte kunde motstå så bestämde oss för att köpa den och dela på. Modellen är inte den klassiska utan en lång variant med dragkedja i mitten. Nöjdare kan man inte bli!

♡ En grillkväll med L ♡

 Sista kvällen på Gräddö tillsammans med Linn grillade pappa kött till middag och till efterrätt blev det såklart marshmallows! Det var en riktigt varm kväll som slutade med ett dopp i havet. En typisk Gräddö-dag helt enkelt!

♡ All white ♡

Vad tycker ni om mina nya skor, själv ällllskar jag dem. Påminer väldigt mycket om Timberlands men dessa kommer från Nelly och är till ett mycket bättre pris. Kommer bo i dessa till hösten, får dock se hur länge de håller sig vita....
 
Ni hittar de hääär

♡ Peach side babe ♡

 
Under sommaren har jag äntligen tid att ta hand om mina klor lite extra och framför allt måla dem, tycker nästan aldrig man hinner med det i vardan annars. Just nu täcker den här fina sommar färgen mina finger naglar, så snyggt nu när man fått lite färg av solen. Måste även tilllägga att hållbarheten är grym! Målade naglarna för tre dar sen men de är fortfarande lika fina som när jag drog på lacket.

♡ Just Do It ♡

 Mina och Linns kläder från Nike Pro
Har ni precis som jag ätit alldeles för mycket onyttigt och laggt undan träningen helt nu under ledigheter? Visst ska man njuta av lovet till max men träning kan även det vara riktigt kul och framför allt nyttigt. Här är mina bästa tips för att komma igång innan hösten:
 
Gratis träning
¤ Friskis & Svettis har just nu parkträning på lite olika ställen i Stocholm. Passen är så roliga och varför inte köra ihop med någon. Kolla upp här vilket ställe som ligger närmast dig!
¤ Jag vet att många inte tycker om att springa men varför inte prova en intervaller, T.ex springa det snabaste du kan 1 min vila 1 min x 10. Gryyyym träning.
¤ Varför inte planera en cirkelträning ihop med en vän. Skriv upp alla övningar du vill köra och bestäm hur många gånger ni ska köra varje övning, och glöm inte att sätta gång en riktigt bra spellista.
 
Pepp
¤ Ha färgglada träningskläder, att titta ner på en fin outfit får mig alltid att vilja köra ännu hårdare. Så klä dig som en karamell och ge er ut på en löpparrunda!
¤ Tänk inte på att du tränar, försök att berömma dig själv med kommentarer " Åhh vad du är duktig just nu", "Det här går jättebra". Att ha en pt inom sig får mig alltid att fortsätta.
 
Hoppas ni blivit lite peppade på att träna, det finns inga ursäkter till att inte göra det. Gör det med en kompis eller familjemedlem och sätt på musiken du inte kan sluta dansa till och kör!

♡ P e p l u m ♡

Topp från Bik Bok // Shorts från New Yorker // Guldfynd halsband
 
En av kvällarna i Göteborg var jag klädd så här, älskar min peplum topp som är köpt för jättelänge sen men helt glömt bort att jag ägt fören nu typ. Älskar när man hittar plagg längst in i sin garderob, det blir ju nästan som man köpt något nytt, visst!

♡ Life is better on the beach ♡


♡ Mot Gräddö ♡

Om nån timme så är det dax att stänga igen väskan igen och sätta sig i bilen mot mitt landställe. Ska äntligen få ha familjen samlad igen och bara få umgås. Ska bara packa det sista och sen är jag helt klar!
Kram, Olivia!

♡ En saknad vän ♡

Idag träffade jag upp min fina vän Siri i stan för lite fönster shopping, promenad och fika. Hade inte träffats på såå lång tid så behövde verkligen uppdatera varandra om de senaste händelserna, sommarlovet osv. Gick från Söder till StureGallerian och satte oss sedan på Espresso House uteservering med varsin varm dryck. Älskar stan under sommaren, sån härlig stämning och glada människor. Jättemysig förmiddag!

♡ Zara skirt ♡

Halsband & Tröja - Gina Tricot // Kjol - Zara

♡ Kussarna ♡

Idag träffade jag mina kusiner en stund innan vi åkte ifrån Sandviken. Junie har fyllt hela 8 år så hon fick sin födelsedags present och sen satt vi i deras växthus och fikade nybakad rabarberpaj. Tyvärr blev det bara en kortis tillsammans med mina kussar då jag och mamma behövde åka mot Stockholm innan rusningstrafiken och alla köer satte igång. 
 
Nu är vi hemma och jag sitter med en massa te i mjukiskläder och ska planera inlägg till er! Radion är på och har så mycket bilder att redigera men det är jag bara glad över. Älskar ju att blogga♡

♡ Ost och kex ♡

Efter tre nätter i stugan har vi nu kommit hem till mormor och morfar. Åt precis en lätt "middag" med ost och kex, melon, baguette och räkor, allt var otroligt gott men nu sitter vi mätta i soffan framför mormors favorit, Sommar med Ernst, på tv:n. 
Känner mig riktigt trött så tror att jag ska krypa ner i gästsängen strax med min bok till sällskap, Hoppas ni alla haft en jättebra torsdag. Kram, Olivia!

♡ Lazy shorts ♡

Shorts - Vera Moda // T-shirt - Lager 157
 
Fick med mig de här härliga shortse hem från Göteborg, Älskar färgen galet mycket och och så är de bara såå sköna. Perfekta att ha till stranden med bikinin under♡

♡ B l a c k ' n ' W h i t e♡

Såg att Linn hade gjort en bild på henne som jag tagit brevid båthuset svartvit, var så fint så kunde inte låta bli att göra likadant på dessa foton som togs vid samma tillfälle av henne. Mitt blöta hår avslöjar att jag kom direkt upp från ett dopp i det ganska kalla havet men vad är sommaren utan att bada? 
Har ni hunnit få er några simtag i havet i år än eller föredrar ni att bada i sjöar?

♡ Iväg igen ♡

Heej mina älsklingar, nu har jag och mamma lämnat hemmet igen för att åka till vår stuga i dalarna. Blev välkomna av solen precis när vi klev ur bilen och kvällen fortsatte erbjuda blå himmel. Har hunnit med att äta middag med efterrätt och spela kort. Riktigt mysigt att vara här igen och få umgås med mormor och morfar.
 
Föresten vad tycker ni om min ny header? Satt uppe igårkväll för att få till allt precis som jag vill ha det. Hade så mycket nyfottade bilder i arkivet så tyckte det var dags att uppgradera lite! Nästan alla bilder är tagna av bästa LinnKram, Olivia♡

♡ Sunset pt.2 ♡

1/7-15
 
Galet vad solen kan ge effekt och djup i bilder. Älskar att fota i solnedgången och framför allt med motljus.
Jag och Linn njöt av denna syn från en klippa medans solen närmade sig horisonten, kommer nog alltid minas kvällarna från Gräddö och speciellt den. Minnena innehåller så mycket skratt och värme att de får mig full av lycka när jag tänker på de! 

♡ Tillbaka i tryggheten ♡

Just nu sitter jag vid mitt saknade skrivbord i mitt egna rum. Har verkligen tröttnat på att blogga från olika soffor och sängar, så skönt att äntligen få skriva där på min vanliga plats. Vi kom till Stockholm i Fredags men kommer bara stanna nu över helgen innan vi åker iväg igen! Så skönt att få komma tillbaks till sin trygghet ett tag och bara få andas in hemma-luften. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga men som är sååå sant!
 
Idag har jag och mamma varit ner på stan där det vimlade med turister och stadsbor, solen sken så vi var inte ensama om att tycka att det var perfekt för en promenad längst med Drottninggatan. Var i alla fall jättemysigt men nu är jag galet trött i hela kroppen. Kvällen kommer skönt nog spenderas i soffan med massa choklad. Kram, Olivia♡

♡ Love U Mammii ♡

 Världens bästa mamma, så glad över att ha en som dig. Som jag kan prata om allt med och skratta tills magen krampar med, älskar dig mest av allt och kommer alltid göra♡

♡ Min bästa vän ♡

 Har bara varit borta en vecka från den här tjejen men saknar henne så mycket redan!
Jag måste ändå få säga att kvällarna på Gotland var bland det bästa ever! Efter vi haft en riktigt slapp Onsdag på ön bestämde vi oss att gå ner till stranden och njuta av den sista solen för dagen, blev en hel del bilder tagna och blir full av värme av att kolla tillbaka på dem♡

♡ Shoppingdag ♡

Kjol från Vila // Jeans jacka från Cheap Monday // Halsband från Brandy Melville
 
Heej mina hjärtan, hoppas ni alla mår toppen! Jag sitter just nu med mina mjukisar i sängen och redigerar bilder, ja ni hör ju hur najs det låter. Är helt slut i benen efter en dag i Göteborgs centrum, har gått runt i mängder av butiker med bara en fikapaus på Espresso House. Så njuter verkligen av att vila nu.
 
Imorgon ska vi tyvärr packa ihop våra saker igen och åka hem, känns så tråkigt att lämna denna underbara stad men samtidigt har vi hunnit allt vi velat så är ganska skönt att komma tillbaks till Stockholm!

♡ Live for the details♡

Odd Molly blus // Kappa från Gina Tricot // Väska och ringar - H&M // Skor från Thailand

♡ En utflykt till Saltholmen ♡

Idag bestämde vi oss för att åka på en utflykt till havet trotts att blåsten var stark och himlen täckt med moln. Men när vi kom fram till Saltholmen sprack det som tur var upp och det blev en fin förmiddag så vi fick njuta av i skärgården. Nu ligger vi inne på vårt rum igen men ska snart göra oss i ordning för att åka till stan och käka, älskar verkligen Göteborg. Så fint med gamla hus och härligt folk!

♡ Perfect white dress♡

Klänning - Gina Tricot // Klocka - Aldo // Väska - Primark
En sen kväll på Gotland gick jag klädd så här till ett resturangbesök. Hur sör är inte kvänningen? Perfekt längd, fina detaljer och passar till vilken sommardag som helst!

♡ Efter två underbara veckor ♡

Jag måste börja med att att ge er ett stort förlåt för den dåliga uppdateringen, sommarlovet är ju i full gång och jag har nästa tagit lite lov från min dator också då jag inte haft orken eller tiden att lägga på att ge er bra inlägg och därför struntat i det helt.
 
Jag har tillbringat de två senaste veckorna med min bästa kompis Linn vilket har varit galet kul. Först var vi en vecka på Gotland och därefter åkte vi till Gräddö där jag har landställe ihop. Kändes riktigt jobbigt att säga hejdå i Fredags när vi vart med varandra konstant och nu inte kommer ses på flera veckor men får njuta av minnena tills dess. 
 
Nu har jag med mamma och Em precis kommit till mysiga Göteborg för en vecka med sol och bad i skärgården och shopping i staden här. Som tur var finns internet där vi bor så nu kan ni börja vänja er med daglig uppdatering igen.
Har maassoorr med bilder från de senaste dagarna som jag verkligen längtar till att gå igenom och visa er men så länge bjuder jag på tre på mig i solnedgången. Kram, Olivia♡