Åker snowboard♥

Haha jätte tråkig och dålig video...


Det jag köpte i valbo♥♥


Lite mer julklappar♥♥♥


Julafton igår^^

Åhh hej alla älskade läsare (inte så många dock) har ni haft en bra jul? Det har i alla fall jag haft! <3 Lite bilder från gårdagen nedan, nästan alla bilder blev mörka så jag har försökt rediskera lite så dom ser ljusare ut!:
 
 

Julklappar♥♥


Julklapps tips!

Har du glömt att köpa julklapp till någon? Jag har en lösning! (Haha jag låter som en på reklam!) Första jullovsdagen (i fredags) var Filippa hemma hos mig. Vi gjorde smörkolla som vi skulle ge folk i julklapp! Sökte på smörkola och tog icas recept, typ det högst upp vid resultats listan! Sedan rullade vi in alla kolor i papper och plastade in dom med snöre! Blev ganska snygga julklappar och rekomenderar att ni ska pröva receptet! Så himmla goda!!!!!!!!!^^
 
 
 
 
 
 

4:de advent igår<3

Nu har alla advent varit och återstår endast en dag till julafton! Hur sjukt? Gud vad jag längtat, men jag gillar att längta, då vet man att något roligt kommer hända.
Igår var jag i alla fall i stan med My, skulle igentligen gymma ihop men mys kort strulade så vi gick omkring vid ringen istället:) Senare samma dag bakade vi jul godis oxå, blev jättegott haha!
 
Hoppas ni hade en härlig sista advent!
Puss^^
 

inspiration♥

 
 

hyper typ<3

Så otroligt tröt just nu. Vill gå och lägga mig men orkar inte, haha. Vet att jag e otroligt lat^^ Har varit helt hyper till och från idag. Helt galen och cp en secund och nästa vanliga lilla Olivia. haha, sån e jag! Gud vad intressant för er... Nää har ingeting att skriva om faktist, Måste bar atipsa om serien Elsas värld så sjukt bra. Ni hittar alla avsnitt på tv3, satt och kolla på alla avsnitt nyss. Vill se fler kan knapt vänta tills imorn då två nya avsnitt kommer ut! Ska väll orka resa mig och gå och lägga mig nu!
 
Gonatt alla sötisar<3
 
 
Lite bildbrist.. Bilder från i sommras me världens sötaste, min lille kusse^^

Studie dahh^^

Sjukt skönt att få ta det lugnt idag, plugga hemma och kunna blogg mitt på dan!<3 Satt precis och drack lite oboy, hehe får igentligen inte dricka det på vardagar, men får una mig det när man är hemma själv. Nu är den tuvärr slut och Olivia vill ha mer!
 
Vi har studiedag p.g.a lärarna som ska rätta och sätta betyg. sen är det bara tre dagar som består av 7:ans hösttermin. Den här terminen har gått för fort nästan lite för fort haha!^^ Jag vet inte om jag tycker det är sjönt eller jobbigt att vara hemma själv. Ena stunden är det jätteskönt. Få lysna på hög musik på radion. Nästa sekund funderar jag på att ringa någon kompis! Nu måste jag börja på matten...Får se vad jag ska göra i eftermiddag!<3
Håret e kaos men orkar inte borsta det haha<3

Fredagens outfit<3

Tröja från bikbok/ Tightsen och Jackan kommer i från HM/ Halsband-Ur&Penn<3

~Granen står så grön och gran i stugan~

 

Bilder från i fredags^^


Vänner

I fredags var mina kompisar hos mig. Vi fotade massa, öppnade julklappar och hade jättemysiigt. På kvällen sov dom även hos mig!^^
 

Gymma

Ska snart åka till gymmet, ska försöka och tränna ganska mycket den här veckan. Tyvärr måste jag plugga en massa också. Men tre gångers träning går nog lätt att klämma in!
 

Värdens vackraste stjärna!

Elsa är som min lilla stjärna, lika fin~Världens vackraste~ , lika stark och kan värkligen lysa upp vad som helst, som mig. Hon är min bästaste kompis värkligen!
 
Idag är det söndag 2:a advent. Jag och Elsa har nästan varit med varandra hela helgen. I går var jag hemma hos Elsa, vi klädde upp oss, smikade sedan fotade vi massa. Båda två gillar att fota och modella. På kvällen kom hon till mig, då var Isa (min bonus syster som är lika gammal) och några kompisar till henne med. Prata massor, flamsa och hade jättemys. På kvällen skulle hon sova hos mig och Isas kompis Anna-Hanna sov även hon över. Allt slutade med att vi somnade i Isas lilla rum alla fyra.
Idag var samma gäng på en julmarknad köpte lite julklappar till andra bara! Jaa otroligt bra helg.
 
Bilder vi tog i Lördags^^

gitarr uppvisning

Nu ska jag snart åka till min gitarr för en sista gång, är gitarr uppvissning idag och efter det kommer jag sluta! Tycker det är så sjukt svår och alla i min grupp är jätte duktiga medans jag är helt efterbliven och aldrig fattar hur man ska ha fingrarna! gahhh. önska mig lycka till^^
Bjuder totalt på den här bilden haha♥ 

lovly snow<3

Åhh gud så härligt, jaa alla som bor i stockholm( vet inte om det snöat någon annan stans oxå men...) kan väll inte missat att det är snö ute! Jag och mina kompisar satt och suckade när det bara regnade ute och inte snöa. Två sekunder efter, bokstavligen, snöar det ute inte så mycket men våran fotbollsplan blev vit! Så mysigt med snö, och hett sjukt att det bara är 19 dagar kvar till jul, får panik! Haha vad ska jag ge alla i julklapp???
Bjuder på lite bilder från idag!