♡Min dag♡

 
Mina älsklingar, hur är livet? Idag började dagen som många andra, träning och frukost buffé, redan där märker ni ju hur jag mår. Dagen har varit toppen och spenderat dagens soliga timmar på Amadores, en strand lite längre bort. Tog även 40 minuters relax masage vilket aldrig sitter fel.
 
Nu ska jag och mina systrar ut och äta. Kram♡

♡En plats av sand♡

 
Igår var vädret inte på topp så vi bestämde oss att åka på en utflyckt till sanddynorna. Är så otroligt häftigt med de enorma högarna med sand längs det öppna havet. Stället heter Mas Palomas och all sand har blåst ditt från sahara, riktigt najs!

♡Varför så långt borta♡

Just nu saknar jag tre tjejer så mycket att min mage gör ont. Är sjukt jobbig när man är ifrån folk man älskar som man annars träffar varje dag. Hade velat krama mina bästisar nu, skulle verkligen behövt de. 

Älskar er massor!^^

♡Pannkaks break♡

Har hängt vid poolen hela förmiddagen och bara chillat. Idag ville vi variera oss lite från tidigare luncher så istället för att äta på resturang som vi tidigare gjort, köpte pappa och Anna indgridienser som behövdes till en pannkakssmet. Vi har kök på rummet så pappa stekta pannkakor. Vi satt sedan inne och njöt av pannkakerna. Ska snart bege mig till poolen igen och bada. Livet leker 

♡Lite så vi e♡

 
Lite bilder från förra veckan, jag och Isa är alltid lika flumiga när vi är med varandra!

♡Dag 4 - havet levererar♡

morgonens frukost, man får ju passa på med gosaker;)
 
Hela dagen spenderades vid havet. Sol och bad säger man aldrig nej till.
 
väl tillbaks vid hotellet placerade vi oss i bubbelpoolen. Nu ska vi ut och äta, kram!

♡Yesterdays outfit - jeans skirt♡

Kjol från New Yorker

♡En chocklad bomb♡

Sitter på balkongen med detta! Hur najs? Köpte godis på vägen hem från stranden och ska plugga och mumsa i mina favoritgodisar. Lite hemskt att plugga på semesterns lördag men skulle egentligen göra det igår när wifi:et strula så det får bli nu! Puss♡

♡Så bra som en morgon kan bli♡

 
 
bilder från gårdagens morgon♡
 
Äntligen har jag fått tillgång till wifi. Både igår och idag började morgonen med en springtur med Isa igår och själv idag. Till frukost har vi buffé varje dag vilket är ju grymt. Morgonarna kan inte vara bättre än så!

♡Ett sent♡


Heej på er! Äntligen har ni fått höst lov, visst! Har själv haft en toppen dag med massssssa sol. Hotellets wi-fi strular men kamera bilder kommer upp imon. Gonatt, dröm sött!

♡Dag 1♡

  
 
Heej mina vänner! Första dagen här i Gran Canaria är snart över och oj vad det har varit en härlig dag. Inte ett måln har synts på himlen och temperaturen har legat runt 30 grader. Började dagen vid poolen och gick till stranden på eftermiddagen. Kameran dog när vi kom fram till havet så blev inte så många bilder idag. Nu har jag dushat och ska snart till en resturang.
 

♡Äntligen här♡

 
 
 
 

♡Nu lämnar vi Sverige♡


Alldeles snart så går vi på planet till Gran Canaria. Är 28 grader där nu så ska bli så skönt!! Fast först har jag en 6 timmars flygresa framför mig:(

Hejdå Sverige!

♡Du har väll inte glömt att fråga?♡

Heej mina hjärtan! Tycker ni ska fylla på med lite fler frågor i min frågestund som jag ska svara på i Gran Canaria! Ni hittar frågestunden häääär! Det går bra att ställa frågor i detta innläg också. Frågorna kommer troligtvis svaras i en video.  Kram♡
 
 I morgon är jag här igen, taggad till max:)

♡Ett behövligt bad♡

Igår var tanken egentligen att jag skulle plugga på kvällen, men jag var helt enkelt för trött för att få in fakta och få nånting gjort, så det var ingen ide att bara sitta och kolla på bökerna. Jag bestämde mig istället att ta ett varmt skumbad. Där jag bor, har jag bott i ca 5 år, men jag har bara badat i badkaret en gång innan, ganska sjukt ändå, haha. Konstaterade att jag måste börja andvända badkaret mer när jag satt i vattnet. Hade tänt ljus och hällt i lite för mycket skum. All stress ramlade av och idag är jag utvillad för att plugga stenhårt.
 
 

♡När det billiga blir billigare♡

H&M har så sjukt mycket fint från rean just nu, och det är så billigt!!! Är helt förälskad i både den puderrosa- och den indiinsporerade klänningen. Skorna är för balla och den gråa kjolen går knappt att hitta ord för. Allt är helt undebart fint, dock är ju allt sommar plagg och anledningen till rea:n. Tycker i alla fall du ska gå in på H&M:s hemsida och klicka dig in på SALE dam.

♡Längtar så♡

(Insperations bilder från weit och insta)
 
Nu är det bara tre små dagar kvar tills dagarna är fulla med sol och bad, tills jag är klädd i bikini på dagarna och i fina sommar outfits på eftermiddaga och tills jag äter mig mätt på glass och exotisk frukter.
 
Jag behöver verkligen en time out från Sverige just nu. Har pluggat både igår och idag och mitt huvud känns typ överfullt med information, ändå känns det som inget fastnat av det jag lärt in. Den korta veckan som jag har framför mig lär bli tuff, men det får jag lov att stå ut! 
 
Stora kramar till er!

♡GC packning - Plagg♡

 
 All packning till Gran Canaria är nu framlaggd på min säng. Dock är det på tok för mycket kläder och allt är inte ens i närheten att få plats i min resväska. En stor rensning av allt får helt enkelt göras imorgon. Vill ju ha med hela garderoben :(

♡Daniel Paris♡


Hittade nyss den här bilden på Daniel Paris blogg, han var jättegullig och jag verkligen avgudar honom! Massa kärlek till honom

♡Köande med undebara personer♡

Heej älsklingar, hur mår ni? Jag är en riktig tröttis just nu, anledningen är att jag gick upp halv sex(!) i morse för att möta upp mina fina vänner utanför Nordic Light Hotel klockan 7 och köa till ett gäng bloggares bloppis. Bland annat världens sötaste Sarah Tjulander som vi fotades med i en av bilderna över, Chloe Shuterman och Daniel Paris med fler. Att köa i 5 timmar var så himla värt, vi stod först och fick med oss rejäla kap hem.
 
Tack tjejer, för idag♡

♡Sis, I love U♡

Isa älskar alla mina pussar jag ger henne!
Denna bild ligger mig varmt om hjärtat, mina mungipor åker upp varje gång jag ser den och bildas till ett småskratt. Jag är så tacksam, inte alla har så bra relation med sina syskon som jag har. Mina bästa vänner bor jag vägg i vägg med, två av dem är inte biologiska som ni kanske vet men för mig har de blivit det under den 7 års tid vi kännt varandra. Emelie, Isa och My jag älskar er tusentals varv runt jorden:)

♡H&M - Brevlådan levererar♡

Min lycka är alltid lika stor varje gång jag hittar en H&M katalog i brevlådan. H&M är en butik jag inte kunnat leva utan, priserna är alltid bra och samtigt finns det så mycket fint

♡För att regnet faller ner♡

Denna dag har inte varit den bästa, känns som om ett regnmåln funnits över mig och droppat ner på mig hela dagen. Jag har inte varit ledsen eller så men skolan har tagit över och Olivia är väldigt stressad med allt som ska bli klart innan höstlov äger rum. Min eftermiddagen har ägnats med skoljobb.
Nu längtar jag till helg och ännu mer till Gran Canaria som vi åker till om en vecka. Hoppas verkligen eran onsdag varit bättre än min. Kram
  
Det är i köket jag spenderar de flästa pluggdagar, vart pluggar ni bäst?
 

♡Oliviabjurstroms - Instagram♡

Mitt Instagram feed. In på Oliviabjurstroms och gör den vita knappen grön:)


♡En katt, två bilder♡

Min lilla älskling som bara vill mysa hela tiden. Att ligga ch kela är inget jag säger nej till men hon blir så till sig att hon vill ha mer och mer. Min vit, bruna ruffs vill även vara med i allt, när jag som nu ska plugga lägger hon sig platt på papperen jag skriver på, ni fattar ju hur irriterande. Samtidigt som hon är så söt vill man ju inte skälla ut den lille(Store är väll det som passar bäst in, haha) som bara vill vara med i pluggandet. 
Hon har nu nöjds sig med att liga i fönstret och kolla på mig i stället, gullungen♡

♡Kvarg♡

I torsdags fick man gratis Kvarg i tc, Jag hade faktist aldrig smakat det innan men mm vad gott det va. Jag föredrog drickkvargen före orginariet. Rekomenderar dessa innan en träning, som mellis eller till en frukost. Mättar direkt:)

♡Unnar mig en pause♡

Heej älsklingar, idag har jag haft lyxen att slippa gå till skolan. Vi hade hemstudiedag vilket betyder att man inte riktigt kan shita i allt och kolla på serier hela dagen men att slippa ta sig till den kubformade tegel klumpen är ju alltid en lättnad.
Jag har kämpat som ett djur för att få en massa gjort. Panniken jag fick i morse när jag insåg hur mycket jag hade att göra. Igår hade jag väll tänkt ta en chilldag, plugga nån timme och sova resten. Planen dog direkt när alla böker åkte fram. Unnar mig själv en pause just nu med kaffe och macka samt lite bloggning men snart är jag igång igen med nästa ämne. 
Igår hade vi gäster i och med att My fyllt år, vi bjöd på fika, tårta och kokosbolln bild på hallon tårtan får därför ta en plats i detta inlägg
 

♡GC packning - Bikinisar♡

Överdelar: Understa - H&M// mittersta - To die for// Översta - GC Marknad
Underdelar: Understa - To die for// Virkad - JC// Bommig - H&M// Översta -  GC Marknad
 
Jag älskar att packa till nånting man längtat efter, för då vet man att det börjar närma sig. Idag har jag plockat fram mina bikinisar, Har ju ett gäng. Vissa har blivit lite soblekta medans andra är nått jag tröttnat på. Får se vilka som får följa med till Gran Canaria.  

♡Ett ställe att garva på♡

 
AH fick följa med till Isas och mitt landställe på Gräddö igår över dagen. Hade jättekul, vi paddlade, Spelade spel, köpte Pizza och åt oss tjocka på goda kokos bollar. 
Ett dussin garv täckte dagen också. Älskar Gräddö, fast det va sista gången för i år nu. Längtar redan tills nästa sommar♡

♡Firande♡

Igår så firade vi My på kvällen, blev sushi prisenter och Anna hade vart i paris så hon hade släpat med sig macarons, till dem drack vi alcoholfri cider. My fick presenter och på kvällen blev det film♡

♡Allt det du undrar över♡

Tänkte ha en frågestund nu som kommer svaras på när jag är i Gran Canaria. Ös på med frågor, kommer antagligen svara i en video men om inte tillräckligt många frågor finns kommer de svaras i text. En massa frågetecken vill jag nu se i kommentarsfälltet! Kram♡

♡Hur gick det med armhävningarna?♡

Heej Gosisar! I förra veckan var jag med i Ida Wargs Push ups callenge. Även er utmanade jag om att vara med. Men jag har helt glömt bort och berätta om allt!
 
På måndagen började jag, jag klarade 4 armhävningar åt gången sen ramlade jag ihop. Torsdagens resultat blev 10 st på rad!
Redan dagen därpå klarade jag 15 av det jobbiga på ett löpande band.
Veckans sista dag klarade jag callengen i och med att 200 armhävningar utförts olika tillfällen under veckodagarna.
 
Jag är riktigt imponerad av hur enkelt det är att träna upp musklerna, från att klara av 4 stycken till fem gånger så mycket, känner mig väldigt stolt av utförandet.
 
var nån av er med, klarade ni det?
Nu ska Olivia pumsa, natti natti♡

♡Black and White♡


♡Seg Olivia♡

Heej mina älsklingar, Nu har vi redan klarat av vecka 41:s måndag och tisdag 2014. Känns som jag fortfarande är kvar i föregående veckas dagar, haha.
Både igår och idag har jag kommit hem utslagen, dragit på mig mys kläder och kokat te. Lagt mig i soffan med mamma som är sjuk och läst. Skolan tar på ens krafter och inte minst när man stannar kvar i skolbänken för att ta igen, som jag gjort. Snart får jag sova, måste bar plugga liiite till. Det klarar du Olivia♡

♡Wine-Red♡

Nail-polish: ORLY moonlit madness. 135 kr
Lip Gloss: Björk & Berries Raspberry Blossom. 120 kr
Två absoluta favorit prudukter just nu, Är så himla fint med vinrött på hösten, visst! Nagelacket är så himla bra, håller länge på naglarna och enkel att applicera.  Läppglanset luktar så gott att jag skulle kunna äta upp hela innehållet, även perfekt att ha en fin glans samtidigt som det hjälper mot torra läppar. 5/5 på båda ♡

♡Mys 16 års dag♡

Små har alla vart
Snyggo
Små och trötta!
Pannkakisar
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min älsklings 16 års dag, hurra hurra! För ca 7 år sen fick jag två bonussystrar som idag är mina bästa vänner, en av dem heter My och hennes födelse dag håller hus idag. Har så mycket minnen, så mycket fint och så mycket garv med dig Mysan! Ses på fredag vännen:)


♡Kakor med tranbär och vit choklad♡

 
Dessa godingar fick vara med på min brunch igår. väldigt enkla och goda att göra!

♡With my balloons♡

 
Jacka - H&M// Jeans - Crocker// T-shirt - MQ// Skjorta - Hollister// Hallsband - Ur & Penn// Armband - Marknad

♡Red trees, Pink balloons♡

 
 
Igår så träffade jag min efterlängtade vän Siri som jag inte träffat på alldeles för lång tid. Vi var på djurgården, promenerade, fikade bullar och mycket fotografering blev det:) Vi hittade även jättesöta ballonger som vi tog med oss men sen gav bort, haha. Var hur mysigt som hällst! Fler bilder kommer upp senare. Kram♡

♡Söndagsbrunch♡

 
På vårt Brunch bord:
♥ Juice                              
 Te  med mjölk                
♥ Yogurt med sirap i botten
♥ Skones och pålägg         
♥ Hembakta kakor             
     ♥ Frukt och Choklad               
   

♡Snabb inlägg♡


Heej älsklingar! Är påväg till Heron City med Natta för att träffa Linn o Linn. Imorgon kommer bilder från idag så håll ut, ha en bra lördagskväll!

♡It's October 3rd♡

Heej på er, äntligen är skolveckan över och vi går över till en välbehövd helg. Jag och Natta var och fotade efter skolan idag. Är så härligt nu när en massa löv falit ner och bytt nyans. Vad ska ni göra i helgen?

♡Dagens - Black dress♡

 
 
Klänning från H&M

♡Höst=Basic♡

Bilder från den senaste H&M katalogen♡
Tycker att man aldrig kan ha för mycket basic plagg, nej basic är som gjord för att bäras på hösten. En av hösten absolut måste är ju riktigt mysiga tjocktröjor och blev kär i dessa fina polotröjor på bilderna ovan, så fint med ett maffigt halsband precis under kragen till! Tycker färgerna är så himla fina också, har märkt att mycket pasteller äger rum denna höst vilket passar mig perfekt. Vilken färg tycker ni va finast på polotröjorna?

♡Hård plugg på Espresso House♡

Jag har de absolut finaste bästisarna↑
Efter skolan tog vi oss till stan och plasera oss på Espresso House för en dag att träna till vårt stora musikprov som står på morgondagens schema. Lärde mig verkligen en hel del av att plugga dem timarna där.  Ska gå igenom allt nu en gång till sen är det bra att vara utvilad till provet. Gonatt mina finisar♡

♡Dagens outfit - bling earrings♡

 
 
Jeans - H&M// Tröja - Race Marine// Örhängen - Lindex

♡Slitna toppar bort♡

Hej älsklingar, ska alldeles strax gå till min frisör för att få bli av med mina trassliga och slitna topparna. Har inte klippt mig sen i våras så mitt hår behöver verkligen toppas. Jag har ju tidigare sagt att jag vill ha långt hår, vilket jag fortfarande håller mig till. Men det är inte fint att ha ett långt oskött hår då föredrar jag långa vägar lite axellängder och frächt hår. så därför får det nog bli en bit så lite volym tränger sig fram längst ner. Får hoppas att det blir bra! Puss♡
Kände för att slänga in lite sommriga bilder :)