♡ Vit och enkel ♡

 
 
Klänningen
Något som borde finnas i allas garderob är en vit somrig klänning som passar till vilken solig dag under sommarlovet som helst! Som går att klä upp med ballerina eller klakar, blomkrans och smycken eller att bara dra över bikinin på stranden. Den över kommer från Nelly och är ju bara för fin!

♡ Min hårolja ♡

 Något jag inte kan leva utan är hårolja. Mitt hår är väldigt tort och blir lätt stora tovor därför är det viktigt att återfukta mina toppar med en olja. Den jag brukar andvända kommer från Proffs och finns att köpa hos H&M för ungefär 60kr, den doftar otroligt gott, gör håret riktigt lent och glansigt. Rekommenderar alla att köpa!

♡ Beige trench ♡

Converse // Ted Baker väska //  Jeans från Zara // Trenchcoat från Gina Tricot
 
Fredag, du har varit efterlängtad hela veckan! När jag kom hem idag slängde jag mig i soffan med en kopp te och bara tog det lugnt. Om jag var trött? Haha jaa, jag var helt slut. Har varit en hektisk vecka som avslutades med ett kemi prov. Men nu ska jag bara njuta av helg, och det hoppas jag ni också ska, kramisar♡

♡ Tapas-Fredag ♡

Idag hade mamma köpt hem en massa olika gott att ha till middag. Det blev något tapas-liknande med oliver, ost, grönsaker, skinkor och mycket mer! Finns något godare?

♡ Inte många dagar kvar ♡

Nu är det verkligen inte många dar kvar i skolbänken! Om en och en halv vecka har vi skolavslutning och kan äntligen börja "leva på riktigt".
känns som man går till skolan som en zombie varje dag, alltid trött, alltid för mycket att göra och alltid för höga krav. 
 
Dagen innan min skolavslutning hängde jag med Isas klass, de fick sommarlov en dag innan. Vädret var fint och alla hade ett stort leende över hela ansiktet. Längtar ihjäl mig efter ledigheter nu!

♡ Espresso plugg ♡

På fredag väntar terminens sista prov så jag, Natali och Linn pluggade som vi alltid gör inför stora förhör på Espresso House idag för att fördjupa oss i kemi. Efter två timmars plugg så började skrattet flöda istället och skolan snack blev till fnitter och allt annat än kemi, haha. Var i alla fall en härlig onsdags eftermiddag ♥ ♥

♡ Fyra av fem ♡

 
Två fina bilder på Isa från helgen
 
Tisdags kvällar brukar oftast alltid vara likadana; plugg, sen middag och till sist för mycket tid framför datorn. Min fina Linni sov över hos mig i natt så vi åt frukost och cyklade sen klädda i träningskläder till Enskede IP. Hade Friidrottsdag vilket var kul men kalt i och med regnet. När jag kom hem gjorde jag mellis och satte mig i soffan för att plugg. Trött som jag var lyckades jag somna och när jag vakna hade jag sovit bort en timme, så typiskt mig!
 
Är fortfarande jättetrött och längtar till att få krypa ner under täcket. Nu kan jag i alla fall bocka av fyra av veckans fem mål; So-uppsatsen är inlämnad, vårruset sprunget, matteprov skrivet och friidrottsdagen avklarad. Nu återstår bara Kemiprovet på fredag.

♡ Fem kilometer ♡

Igår var det dags att springa loppet vi längtat till länge. Efter skolan åkte vi hem till mig för att fixa en pastasallad och byta om. Väll där blev det lite stressigt, vi missade uppvärmningen och slängde upp vår ryggsäck i skogen eftersom vi inte orkade stå i kö för att lämna in våra grejer. Men 19.05 stod vi på startlinjen och väntade på skottet skulle skjutas så vi kunde börja springa.
 
Loppet gick jättebra och jag är jättenöjd med min tid som slutade på 25 minuter och 41 sekunder. Jag är så stolt att vi alla klarade det så bra och var en sån härlig stämning över hela evenemanget.
Längtar redan till nästa år♡

♡ Victoria´s Secret ♡

För ett tag sen kom Linn hem från en tre veckor semester i USA och min älskade vän hade med sig den här underbar bikinitoppen med sig hem till mig. Har velat ha en bikini från Victoria´s Secret länge så jag tror ni kan förstå min lycka när jag öppnade paketet. Jag hade ju gästbloggat på hennes blogg medans hon var borta och toppen var som ett tack för hjälpen.

♡ Vår Ruset 2015 ♡

I fredags fick jag hem min nummerlapp jag kommer ha fastnålad på mitt linne imorgon kväll när jag tar mig igenom vårruset. Är så sjukt taggad på att få springa det 5 km långa loppet med mina bästa vänner. Har tränat och övat flera veckor ihop och imorgon är det äntligen dags. Blir lite smått nervös av att tänka på det, jag är en tävlingsmänniska och född med tävlingsnerverna så jag skulle absolut ljuga om jag påstod att jag inte har fjärilar i magen haha! Får hoppas att allt går bra, kram!

♡ Kläder, kläder, kläder ♡

Heej min hjärtan. För ungefär en timme sen låg alla mina kläder i högar på min säng för att bli utrensade men nu finns kvar bara ett berg med plagg jag tröttnat på kvar, resten är fint inlagt i min garderob. Imorgon planerar jag och Isa att ha en loppis, så nu har jag massor att sälja på den!
 
Hur fantastiskt är inte vädret just nu, funderar på att gå ut med en kopp kaffe i solen och plugga matte inför provet på måndag. Kommer vara mycket att göra i skolan nästa vecka så skulle vara skönt att få lite gjort redan idag. Kramisar ♡

♡ Skolavslutning p/1 ♡

1. Glamorous// 2. Glamorous// 3. Vila // 4. Sisters Point // 5. NLY Trend// 6. NLY Design
 
Nu är bara nån vecka kvar tills vi står utanför kyrkan och får våra betyg, kramar alla hejdå och välkomnar ett 10 veckors långt lov. Därför tänkte jag visa sex otroligt söta klänningar att ha på sig under skolavslutningen. Alla kostar under 400kr och finns hos Nelly.com. Kommer senare visa massa fina accessoarer att bära till samt skor osv.
So stay tuned♡

♡ Sometimes it's okey to just dream ♡

Vem längtar inte till sommaren nu? Vill kunna bada, och sola på klippor. Allt vad sommaren har att erbjuda vill jag uppleva nu på en gång. 
Önskar jag hade en tidsmaskin så jag kan spola fram till skolavslutningen och slippa all stress som är i skolan sista veckorna!

♡ Onsdag ♡

Kom precis hem från en otroligt bra eftermiddag hos Linn. Har Skrattat så mycket men fick även en hel del plugg klar. Har längtat efter att få krypa ner under täcket och läsa hela skoldagen så det är precis vad jag ska göra nu, hoppas er Onsdag varit jättebra, kram ♡

♡ 1 7 t h m a y ♡

I Söndags fyllde min älskade pappa år men i och med att han var i Afrika så har vi inte fått fira honom än, men hittade bilder på hans tårta från förra årets 17:de maj. Den var verkligen såå fin och minst lika god. Längtar tills på fredag då jag får krama om pappsen igen och gratta på riktigt!

♡ Mina +3 bloggar ♡

 
 
Jag läser sjukt många bloggar och är nog lite besatt av att alltid veta vad som händer i mina favorit bloggares liv. därför tänkte jag tipsa om mina topp tre stora bloggare som ni bara inte får missa. Först har vi Janni, nästan jämt på resande fot runt om i världen. Dessutom så bär hon jämt så underbart fina outfit!
 
Antar att vi alla känner till bloggarnas bloggare! Kenza driver ett eget företag, är modell och skriver på kenzas.se; där vi läser om hennes vardag, resor m.m. Grymt snygg och verkar stå med båda fötterna på jorden.
 
I Mollys blogg får vi även här följa med i vardagen där mycket träning, mode och inredning står i centrum. Hon är ledare till en egen uppstartad tränings grupp kallad Bikinifit. Blir alltid lika glad och inspirerad av att gå igenom hennes pastell nyanserade inlägg.
 
Vilka är era favoritbloggar, eller har ni någon egen blogg? kommentera jättegärna de under så jag kan kolla in dem! Kram♡

♡Strape dress♡

Sitter just nu med en kopp te och kämpar med att få upp ögonen gång på gån. För att inte somna! Den här måndagen har varit en av de bättre på länge. Klarade igenom dagen efter två koppar kaffe och åkte sen direkt till Kärrtorps IP med Linn och Natali för att springa två varv i slingan. 
 
Nä nu ska jag nog krypa ner under täcket och få lite sömn, go'natt sötisar!

♡Linni X3♡

Tre bilder jag tog för ett tag sen på min sjukt fina vän. Vad skulle jag göra utan dig Linni♡

Hur mår ni mina vänner? Långhelgen börjar gå mot sitt slut och skolan väntar imorgon. Är det inte otroligt att vi slutar och 3 och en halv vecka. Dock har jag inte riktigt de sommarkännslorna idag när jag kollar ut genom mitt fönster och ser gråa kalla regnmoln. Men snart sätts terminens betyg och därför är det dax att lägga i slut spurten och bli klar med allt. Hoppas ni är grymt taggad på att få sommarlov snart och därför kämpa på med skolan nån vecka till! Kramisar

♡ Tapeterna ♡

För två veckor sen stod jag och mamma i mitt rum och kämpade med att få upp en ny tapet på min fondvägg. Jag blev och är så himla nöjd, känns som det blivit ett helt nytt rum. Mycket finare och mognare än min förra vägg♡

♡Chokladbollar och efterskottsfirande♡

Några månader för sent men igår byte jag och Natali födelsedags presenter med varandra. Efter skolan gick vi hem till mig bakade chokladbollar, kokade kaffe och slog oss ner oss med vårt egna lilla "kalas".
Frossade i vår fika och skrattade en massa. Det var ett tag sen båda fyllde år men bättre för sent än aldrig.
Tack Natta för det fina paketet och sällskapet♡

♡Ice coffee♡

Känslan att vakna upp i morse utan väckarklockan och tid att passa var underbar. Låg och drog mig under täcket länge innan det blev dags för frukost med familjen. Bestämde mig att åka till gymmet eftersom mitt Friskis och Svettis kort legat oanvänt alldeles för länge. Föredrar att träna ute nu när det blivit varmare men passade bra att få bränna lite under tak idag när vädret inte var särskilt lockande.
Kom hem helt slut, åt lunch och drack en is kaffe! Nu sitter jag hemma med mamma och ska ha en myskväll framför nån bra film. Så skönt att få en långhelg nu när jag behöver ledigt som mest. Hoppas ni haft en bra kristi himmelsfärd dag, kraaam♡

♡inspo♡

Bilder i collaget tagna från We♡It
Blir så galet sugen på sommar av dessa bilder!

♡pink♡

 Sommaren står bakom hörnet och väntar på att få blomma ut men sålänge får vi njuta av den fantastiska månad vi är inne i just nu! Kvällarna är ljusa och luften har blivit så otroligt behagliga. 
För varje dag som går blir träden grönare och blommorna vanligare i rabaten.
Hur härlig är inte våren?

♡White, low♡

Beställde hem dessa Converse förra veckan och är såå nöjd. Har inga vita sneakers sen innan vilket är ett stort måste enligt mig att ha i sin garderob; ett par skor som passar till allt!
Får dock se hur länge jag kan hålla de kritvita, haha!
 
Vita, låga converse hittar ni att beställa här

♡Pannkaksmåndag♡

Hitta recept till underbart goda amerikanska pannkakor här 
 
Måndag igen då men veckan i skolan vi har framför oss är kort och kommer vara över på en sekund som tur är. Men såklart, måndagar är alltid måndagar och jag tänkte göra er lite bättre med att bjuda på ett recept med pannkakor. Dessa kommer garanterat att göra din dag såå mycket bättre, och godare!
 
Hoppas ni frossar i dessa amerikanare, kramisar!

♡Veckan som gått♡

 
Måndag - Tokpluggade tillsamans med en kompis inför svenska och SO debatt.
 
Tisdag - Var ute och sprang med Natta och Linn och mötte upp Emelie senare samma kväll och såg förhandsvisningen av Pitch Perfect.
 
Onsdag - Tog en lugn eftermiddag, pluggade dock ganska mycket.
 
Torsdag - Träffade två kompisar på Grönan och dansade till Veronica Maggios konsert!
 
Fredag - Var med Linn till stan en stund och sen med Isa och Alva, garva och hade riktigt kul.
 
Lördag - Umgicks med mina tre älskade systrar en heldag.
 
Söndag - Ikea besök med hela familjen.

♡Te och skolavslutningssnack♡

Jag har minst 100 andra liknande bilder i mitt arkiv men ändå tar jag nya nästan likadana te bilder hela tiden. Dricker minst en halv liter te per dag, blir ju närmare 4 liter i veckan och därför blir det ett vardagligt fotoobjekt. Att lite smaksatt varmt vatten kan vara så otroligt gott!
 
Nog om te, hur mår ni älsklingar? Jag är så otroligt taggad på sommar nu, räknade ut att det är exakt en månad tills jag får sommarlov, vart tog terminen vägen! Har lite smått panik över vad jag ska ha på mig dock, har inte hittat nån skolavslutningsklänning än och i vanliga fall brukar jag ha planerat en hel outfit till sista skoldagen i kyrkan första veckan av terminen, haha. Nån med tips på hemsidor där jag kan hitta fina klänningar?
 
Idag ska jag ta det luuungt och tyvärr plugga lite. Vädret lockar inte direkt att gå ut så kommer bli en skön inne söndag, kram♡

♡Älsklings tjejerna♡

Fredagar är alltid lika välbehövda, och efterlängtade. Igår var jag med dessa underbara tjejer. Alva skulle sova hos Isa så gick ut på kvällen med de, skrattade massor, sprang runt och var allmänt galna. Hade en jätterolig kväll som slutade med att jag somnade i soffan framför tv:n (standard).
 
Nu är det äntligen helg och ska börja denna Lördag med en spring tur. Kramisar♡

♡Snabb morgon♡

Go'morgon hjärtisar! Började just denna Torsdag med en kopp kaffe i sängen och mina favorit bloggar framför näsan i datorn. Solen är framme idag vilket passar perfekt då årskursen har temadag utomhus. Ska därför skynda mig på med kläder och sen ta bussen iväg. Vill önska er en jättebra dag, kram ♡

♡W e d n e s d a y♡

Blus Lindex // byxor H&M // Nikee 
 
Heej alla mina söta, hur är livet? Har fullt upp just nu och har svårt att hinna med allt jag vill göra. Mycket plugg, träning och tid med vänner.
 
Men såhär har jag sett ut idag, fast niken var utbyta mot gummistövlar imorse då Stockholms gator var blöta av regnet som föll från de mörka molnen. Men så blev det plötsligt blå himmel och solsken, härligt!
 
Tänkte fråga om ni har några önskeinlägg, är lite tom med idéer just nu och behöver lite inspiration från er! Komentera jättegjärna förslag, kraam

♡Flower♡

 

♡Flower girl♡

Jeans - Zara // tröja - Hampton republic by Kappahl

♡ Underbara vårkvällar ♡

Åhh vad jag älskar att det är ljust ute ända in på kvällen. Solen gör verkligen mycket med humöret och får mig alltid till mitt gladaste jag.
Denna söndagskväll passade vi på att tillaga en riktigt somrig middag bestående av grillat kött. Proppmätta gick jag och Emelie ut för att ta del av dagens sista stund i solen och såklart fota lite. Blir alltid så fint resultat på bilderna när man har ett fint ljus, men de kommer upp senare i veckan.
Hoppas ni fått njuta av dagens fantastiska väder, kram ♡

♡Ett 6 timmars projekt♡

 Heej, hur mår ni alla underbara?
Regnet har fallit ner i princip hela dagen och därför bestämde jag och mamma oss att ta tag i mitt rum och tapetsera om en av mina väggar. Tog hela 6 timmar att få upp rullarna, men jag är så nöjd! Kommer absolut att visa bilder hur resultatet blev när allt har kommit till sin plats.
Strax ska vi slå på Tv:n och ha myskväll med massa godis framför Gladiatorerna där min släkting kommer att tävla. Hoppas ni har haft och får en fortsatt mysig Lördag!

♡ #tbt 2014 ♡

 
Crop top - DM Retro // Kjol - H&M
Åhh vad jag saknar att få ägna dagar på vårt landställe i svensk sommar.