5 DAGAR KVAR

Heej heej!!! Imoin är det julafton och om 5 dar stiker jag till thaland! Det ska bli super skönt att få sola och bada i 30 grader typ!!! Sitter och längtar ihjäl mig och min pakning är snart klar! Vi ska fötst va i Bangkok en natt och shoppa, på hotelet vi ska bo på finns det pool på taket. Nästa ställe vi ska till hetter Hua Hin och det sista stället heter Koh Payam på det stället ska vi stanna längst. Sen kanske vi är lite till på bangkok.
Vi ska vara där tre veckor med min mamma, Emelie, min bästis Moa, hennes brorsa, hennes mamma, hennes moster, och mosterns barn! Så vi blir 8 st!!! måste paka det sista nu sen ska jag till pappsen och klä granen!!

Kram från Olli <3


Koh Payam
bangkokhua hin


heej heej

Heej heej!!! Jag har inte hunnit skriva på läng men det finns knapt något att skriva om änndå!! Så ni har inte missat något!! Eller jo jag har typ klipt av halva håret men jag blev supper snygg tycker jag själv!!!Och idag fick vi ju gå på jul låv!!! <3 <3 <3 För imon är det dan före dopare dan tror jag, jag är inge bra på sådant där, men alla julklapar är inslagna och köpta (dom från mig alltså)  så de behöver jag inte bry mig om nu!!! Men i helgen var jag, syrran och mamma i sandviken (där mormor och morfar bor och mina kusiner) efter som inte vi ska fira jul tillsamans så hade vi mini jul, jag fick tre tröjer ett par legins, justin bieber påslakan (super snygg) och fler saker!!


god jul och gott nytt år!!! <3

p.s. Fixade rudolf näsan på picnik .com rekomenderar sidan
man kan fixa super mycket roliga bilder där
och det mästa är gratis!!!Kram Olli