Q & A - Oliviii svarar #2

Q: Har du något jobb, i så fall vad?
A: Jag är barnvakt åt min underbara granne på fyra år ungefär 2-3 gånger i månaden.
 
Q: Planer i sommar? Ska du åka någonstans? Vart?
A: Jag och Isa ska åka till Brighton i tre veckor, något vi hypat sönder om i snart tre år, kommer bli så jäklans kul och kommer även åka några dagar till London för shopping. Kommer även sommarjobba, hänga i vår stuga i Dalarna, vårt landställe på Gräddö. Så taggad på looov!!!
 
 
Q: Måsten i garderoben?
A: Boootcut jeans är ett måste i min garderob, ett par (eller 10 par) sneakers som är sköna att gå i och söta kjolar att matcha med overknee boots, dessa plagg gör det enkelt att få ihop fina outfit.
 
Q: hur klär du dig oftast till vardag?
A: Till Vardags klär jag mig enkelt, jeans (Bootcut oftast), t-shirt, sneakers ni vet det vanliga men jag har nästa alltid vitt på mig( Äger nästa bara vita plagg...) och gör outfiten roligare med smycken som ringar halsband, diadem o.s.v.
 
Q: Kan du göra mer outfit-inlägg?
A: Mer outfit bilder kommer, särskilt nu t sommaren ;)
 
 
Q: Vad använder du för smink till vardags?
A: Jag är verkligen dålig på smink så använder bara conceler, bronzer, ögonbrynspenna och mascara till skolan.
 

Tack för alla era frågor, ni är underbara! Kramen

Q & A - Oliviii svarar

Heej, hade nästan glömt bort att jag påbörjat en frågestund. Men bara nästan. Det är därför dags att svara på era frågor som ni ställde i detta inlägg!

Q: Hej! Vad använder du för kamera, objektiv, stativ mm...super fina bilder! 
A: Heej på dig och tack sötis. Jag använder mig av Canon eos 700D kamera med objektivet Canon ef 50mm f/1.8 ii . Riktigt bra för dig som inte vill ha det avancerat men fortfarande ta proffsiga bilder.
 
Q: Vilket gymnasium & linje har du tänkt dig? 
A: Jag har sökt Sjölins Södermalm inriktning Ekonomi ekonomi.
 
Q: Vad är ditt drömjobb? 
A: Det skiftar vecka till vecka men drömen hade nog varit att få jobba som projektledare inom nån reklambyrå. Jag vill åtminstonde jobba på något kontor och gärna med ekonomi eller människor.
 
Q: Vilka anser du vara dina bästa vänner? 
A: Linn och Isa är mina bästa vänner. Jag vet alltid att de finns där för mig och jag skrattar alltid tills magen gör ont med de.
 
 
Q: Har du pojkvän/är du kär i någon? 
A: Ja jag har pojkvän, och ja, jag är kär i honom.
 
Q: Drömresemål?
A: Till bali kanske, eller varför inte Caribien. Finns det turkost vatten, prima shopping, en stekande sol och mängder med palmer så är Olivia nöjd! 
 
Q: Favoritaffärer?  
 A: Älskar Zara men även många av Gina Tricots collektioner :) Jag är ju som ni säkert vet galen i loppisar, bloppisar och outlets då jag kan fynda märkeskläder till toppenpriser.
 

Del 2 kommer upp imorgon (Söndag) klockan 15.00

Veckans första och sista skoldag

 Go'morgon mina vänner.
Förra fredagen var jag till vårdcentralen pga en otroligt ömmande och värkande hals och feber. Det visade sig att jag fått halsfluss och i över en veckas tid nu har jag varit sängliggandes och inte haft mycket mer ork än till att sova och kolla Netflix.
Men idag ska jag äntligen (har nu insett hur kul skolan är mot att vara ensam hemma och må dåligt) tillbaka till Skolis. 
 
¤ Dagens frukost bestod av mango smoothie, macka och kaffe ¤
 
Nu ska jag kynda mig till skolan och skriva grundskolans sista prov, önska mig lycka till!

Italienskt är alltid en bra idé

Jag är tillbakaaa! Tillbaks för att tipsa om min favorit resturang som ligger på Söder och har underbar meny med Italienska favoriter. Pizza till pasta, ni fattar upplägget, de classiska från landets kök.
Jag älskar pizza, något ni kanske inte visste, men det är bland det bästa jag vet. Men nu snackar vi inte om något kebbabpizza från någon hämtmat hörna utan det ska vara skaldjur, mozzarella, parma skinka eller ruccola. Och helst utan tomatsås, en blanco helt enkelt!
 
Resturangen heter Primo ciao ciao och har mysigaste inredningen. Var där senast på min födelsedag, känns som tusen år sen jag fyllde år visst, och blev en jättelyckad kväll.
 
Sugen på Italienskt, gå till Primo!

Det jag vill leva i

// Linne, Nelly.com // Kostymbyxor, Gina Tricot (Här) //
 
På bilderna ser ni mina nya favoritbrallor, för hur fina är de inte??? 
Vill bara slänga alla tighta jeans ur min garderob och fylla det tomma utrymmet med fler sådana här sköna men snygga byxor. Känns mycket mer uppklätt samtidigt som jag skulle föredra dessa framför mjukisar för så bekväma är de. Har sett liknande på affärer som Zara, Vera Moda, Cubus och sen från Gina Tricot där mina är ifrån.
 
Skulle vilja påstå att det är vårens hetaste plagg, något man annars bara sett på topp bloggarnas outfitbilder!

Återhämtning

Gud så längesen, känns som jag inte suttit framför ett blivande inlägg på åratal och jag är ledsen för det.
Grejen är den att jag vill att allt ska se så bra som möjligt ut och jag nöjer mig inte med halvfina bilder, då låter jag hellre bli att publicera något.
Sen är det så mycket nu och jag har behövt koppla bort mig från så mycket som möjligt nu under långhelgen och bara återhämta mig till det sista veckorna av grundskolan. 
 
Alla senaste dagar har i princip sett likadana ut, jag går upp äter frukost, smörjer in mig med solkräm och lägger mig i solen och läser ur nån bok. Inte särskilt spännande men jäklans skönt.
 
Jag hoppas ni mår underbart och att ni njuter lika mycket av vädret som jag, känns ju som sommar redan!