Oxford baby

Idag blev det en dagstripp till Oxford, vilket är en galet mysig stad en bit från London.
Hade inte särskillt lång tid att upptäcka eller uppleva så fick bli lite shopping och mat på KFC där vi satt och pratade bort 2 timmar. De totala 6 timarna tur och retur på bussen blev även de en del av dagens aktivitet, trodde inte så lång tid på en buss kunde gå så fort! Mår otroligt glad av att vara bland alla fina människor här.
Imorgon är det måndag igen vilket betyder att vi ska tillbaks till skolan, men på kvällen blir det spökrunda!
Nattiiiii :)

Busy, busy, busy

Skjorta, Abecrombie & Fitch // Kjol, New Look // Väska, Zara // Kappa, Nelly
 
Det är en utmattad tjej som halvt ligger, halvt sitter i sängen och laddar över bilder till datorn just nu. Det finns inte riktigt någon tid att sova eller bara ta det lugnt här i Brighton. Men idag har vi vart på ett tivoli hela dagen så va ingen kvällsaktivitet, äntligen får man ta det lugnt en kväll och komma i säng tidigare än vanligt.
 
Men thorpe park som nöjesparen vi va på heter var riktigt kul. Hade uppåt 5-10 bergodalbanor med loppingar osv. Sånnt Olivia älskar!!!
 
Nu ska vi ta en kopp te och kanske äta lite godis. Go´natt vänner^^

Brighton, here we are!

Två heldagar har redan gått men på något sätt känns det som vi vart här flera veckor redan. Känns som vi varit vänner i evigheter med de man lärt känna under de senaste dygnen och vi har verkligen hunnit med mycket. Igår var alla nere vid stranden och grillade marshmallow. En riktigt bra första kväll och somnade gott med ett leende på läpparna! 

Rödgråten och lycklig

I mer än en vecka har jag nu haft sommarlov vilket har vart  u n d e r b a r t!
Hade en jättefin skolavslutning med sång och tal. Avslutade sen nian med tårar blandat med skratt medans alla fick säga hejdå till klasser, lärare och vänner.
 
Men nog om skolavslutning, för att Olivia är nämligen i Brighton och skriver detta!!!
Planet lyfte 7.55 i morse som jag och Isa åkte med resten av språkresegruppen och bor nu hos en värdfamilj. Har tre härliga veckor här att se fram emot och vill självklart dela med mig av så mycket bilder som möjligt medans jag är här. 
 
Hoppas ni alla mår hur bra som helst och njuter av sommarlovet, kram!
❤   ❤   ❤

Morgon lika lång som dag

Jag vill säga go'morgon men det känns hyfsat opassande då jag i chock ser att klockan redan hunnit bli halv sju (!) jag som fortfarande är i morgonmoodet.
 
Fick sova ut ordentligt imorse, men då jag inte är någon särskill långsovare var jag uppe vid 10 medans Linn som sov hos mig sov till halv ett. Åt då en sen frukost med bland annat honungsmelon och resten av dagen har bara spenderats som en lat dag ska ägnas, i myskläder och sittandes framför skärmar.
 
Min första sommarlovsdag blev alltså en ända lång morgon men vad gör det, jag har tio veckor till att njuta av.
Plus att jag haft det riktigt mysigt!

VI HAR GÅTT UT GRUNDSKOLIS

Heej allihop, har nyss vart i kyrkan och fått säga ett sista hejdå till min årskurs och lärare. Alltihop var så mycket skratt och tårar. Men nu är grundskolan och 9:an över så jag och Linn ska åka in till stan för att fira sommarlovets start med en lunch!

Classic blue

Skjorta, Abercrombie and Fitch // Shorts, Levis // Solisar, H&M
 
Igår bjöd verkligen Stockholm på ett fantastiskt soligt väder vilket spenderades med årskursen i flatenbadets utebassänger. Spelade volleyboll, solade och ja badade såklart. Efter några timmar åkte jag och Linni hem till mig, fotade lite och fick i oss en enkel lunch. Till kvällen byttes mina beachiga shorts från Levis mot ett par vita stilrenare par då jag och ett gäng kompisar tog oss till Djurgården och Gröna Lund för att kolla in gruppen Tjuvjakt som hade spelning. Hade sådär koll på deras låter men är alltid lika kul med konsert, visst?
En Tisdag som inte  kändes långt från sommarlov....

Hon tog studenten

 
Det har nu gått två dagar sen men jag kan fortfarande inte smälta det än. Min duktiga storasyster har gått ut gymnasiet!!!
Jag som lillasyster är så otroligt stolt över hennes prestation och det driv som finns inom henne. Topp betyg och redan dags att plugga vidare i höst.
 
Var först ut till Nacka Gymnasium för utspringet och blev senare motagning på bakgården med nästa hela släkten. Tog så galet mycket bilder så känns på något sätt fel att inte ha med alla för att dagen var så mycket mer än vad några få bilder kan visa. 
Men jag älskar dig så mycket Emelie och jag hoppas att du också tyckte att dagen blev lyckad. 

Hörde jag ett skål

Usch jag skäms för min dåliga uppdatering under hela maj och kommer därför ta igen de kommande veckorna med bilder från de senaste händelserna.

 
Det första jag vill dela med mig av är från min baldag som var i onsdags. Jag, Linn, Sofia S och Sofia X gjorde oss i ordning tillsammans. Började därför först med att gå till affären för att köpa lite snacks att ha medans vi sminkade oss. Detta mumsiga gjorde dock att vi fick en väldans brottom att sätta på oss klänningarna och ta oss till balen. Vad gör man inte för att mat ska se fin ut på bild.
 
♥ Var i alla fall jättegott alltihop, riktigt sommar-godis ♥