To get your dream body!

I vår ska jag springa Vårruset igen, sprang det förra året också så är så sjukt taggad för att slå mitt tidigare resultat. Vårruset är ett lopp för tjejer på fem kilometer. Har bestämt mig för att bli lite mer hälsosam och inte äta så mycket onyttigt och börja träna mer. Tycker vårruset är det perfekta målet att träna för men också för att värkligen må bra och känna sig snygg. Min drömkropp är ganska vältränad, där man ser magrutor och magmuskler.
 
Har inte kunnat träna under denna vecka pågrund av två saker, har skavsår på båda fötterna så kan inte gå i några andra skor än mina sjöna sneakers. Den andra anledningen är att jag varit sjuk, ont i huvudet och varit så trött, så har mest leggat hemma och vilat upp mig, i Falun ditt vi ska nästa vecka har jag och några kompisar bestämt att träna och vara duktiga haha så ska bli jättekul.
 
Här kommer några få insporation bilder till att träna!<3
 

Kusinerna^^

Åhh just nu sitter jag och saknar mina två kusiner som bor i sandviken, haha vet inte varför brukar längta efter dom men inte så jag verkligen vill va med dem på pricken. Hittar alltid på så galna grejor ihop och brukar alltid ha så kul, jag får liksom bli ett litet barn igen när jag är med dom!
 
Junie och Elias heter dem och är dem två sötaste syskonen i världen! På en av bilderna har Elias klätt ut sig till tjej och fånar sig lite, haha han brukar göra det när han är med oss tjejer, är riktigt modigt ändå tycker jag, låta mig sminka honom och ha klänning på sig, annars är han aldrig feminin!
 
 
 
 
 

Mina topp 5 kjolar!♡

Tänkte vissa min 5 favorit kjolar i o ordning, Vet inte vad jag ska blogga om, och eftersom jag verkligen älskar att ha kjol så kan jag vissa mina fovvo kjolar, hoppas ni tycker om inlägget fast det är lite random och komentera gjärna om ni vill ha fler inlägg där jag vissar favorit plagg!^^

 
 
 
Den här underbara kjolen köpte jag från HM rean för bara 200kr i vintras, är så sjukt nöjd över den, passar till en enkel ljus topp och lite guliga smycken! Kommer andvända sjukt mycket i sommar!
 
Nästa kjol fick jag i julklapp av min mormor. Kjolen kommer från Bik bok kostar 249kr och tycker den passar till det mesta och de flesta tillfällen!^^
 
Älskar verkligen den här kjolen från HM:s Divided perfekt utomlands och på sommaren, passar den ett vanligt vitt linne eller en rosa eller varmfärgad tröja med något snyggt halsband! Ingen aningom priset.
 
 man kan aldrig få nog av svarta kjolar dom passar till allt till någon fin blus till en sjön collagetröja, kjolen kommer från Choies köpte den på bloppisen från Andrea köpte 40 kr men kostar 200 kr annars.
 
Sista kjolen kommer från HM den med, köpte den för ett tag sen för 149kr. Passar perfect till fest. Det är en tubkjol inuti och sedan är det kort där fram och lång
 
 

♡Sommar!♡

 
    
 
 
 
 
Ni har säkert sett alla dessa bilder förr men jag älskar dem. Dom får mig att längta ännu mertill sommaren, Finns ingebättre än sommar och värme, bli lite brun (även om jag typ aldrig blir brun) få fräknar samt blondare hår! Bilderna är från sommaren 2013, hoppas sommaren 2014 blir minst lika bra!^^ 

hemma idag!

Åkte hem från skolan idag, kände mig helt färdig. Hade mycket huvudvärk och kändes som jag skulle somna vilken sekund som hällst. Så när jag kom hem bytte jag till mys kläder och la mig i soffan och vila, kolla film var typ det ända jag orkade så fick bli så!
 
Ska försöka mig på att plugga snart behövs verkligen även om jag igentligen inte har någon energi för det!
Senasre bilden från instagram #oldpic

♡Vår känslor♡

 

dö trött!

Ska gå och lägga mig snart, är så otroligt trött efter helgen. Så idag vill jag vara tidig i säng. Plugg har min dag båstått av till största del. tränade en kortis med lite styrka här hemma, ville ut och springa men har två stora skavsår på föterna så kan inte riktigt göra det på ett tag.
 
Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska till Falun med skolan, längtar så jag spriker. Uppe i Falun ska vi ha slöjd, bild och hemkunskap eftersom det är ämnen vi inte har möjlighet att ha i skolan. Typ alla mina favoritämnen! ^^
Gonatt alla sötisarrr
 
Älskar dem här fina bilderna på Filippa som jag tog på brunchen!

♡Helgen!♡

I lördags var jag först med Oscar, sen på kvällen åkte jag till min kompis Mariam där jag och 4 andra tjejer skulle sova över, Mariam fyller år i dag så vi firade henne där! Hon fick ett jättestort paket av alla oss, tror ni aldrig sett något finare inskaget paket, ahaha<3 Skrattade sjukt mycket och var jättemysigt där.
 
Söndagen alltså idag, har jag spenderat en stund på bowling, Mariam hade bjudit oss som sov över och några fler till bowling i tele2 arena. Mamma hämtade mig där sen och så åkte vi till stan där vi skulle se musikalen Priscilla, var jättebra verkligen. Älskade deras kläder, helt galna, en kläning gjord av flipflop och en annan med 3D humlor.
 
Nu är Olivia helt slut och ska gå och lägga mig! Sov gott alla sötisar<3
 
 
Bilder från Linns blogg
 
 
 
 

inte så sugen...

Har haft en jättemysig helg, gjort massa saker och skrattat otroligt mycket. Men idag är den ju Söndag och imorgon Mondag då skolan börjar igen, är verkligen inte sugen att gå till skolan, ligger lite efter i skolan och veckan kommer nästan bara bestå av plugg, gud så kul vecka du har framför dig Olivia!:(
 
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra vecka^^
 

Dagens outfit

 
Dagens outfit: Jacka - Bikbok, Tröja - Bondelid, Skärp - gammalt, Byxor - H&M, Skor - Converse
 
Hejsan! Var ute med Emelie och fotade lite outfitbilder, resultatet ser ni ovan. Lägger in fler bilder sen. Puss o kram

♡mina runda♡

Älskar mina nya runda solisar, så coola^^
(bild från helgen)

♡13:de Mars♡

Heej vänner! Blev väckt i morse med sång och tårta av Emelie och mamma, fyller ju fjortis idag. Va så mysigt, älskar att fylla år, få vara dagens "mitt pungt" och få massa grattis av folk, fick även mina presenter då. Den största presenten visste jag redan vad det var, att få åka en weekend till London, fick även lite annat jag är jätteglaa för! Dagen har varit jättebra och hoppas även eran varit det^^
Puss
 

Odd Molly klänning

 
 
den här underbara klänningen bar jag igår på min och Filippas brunch, är väldigt kär i den!

Söndags brunch!

Igår hade jag och Filippa en brunch då vi fick presenter av våra kompisar eftersom jag snart fyller år och hon fyllt, åt så otroligt mycket mat, tyvärr fotade jag nästan inget men några bilder blev det. Var jättekul blev så himla nöjs med Brunchen<3
 
Honung i botten, yogurt och sedan crunchy.                                     Frukt^^
Cookiees<3
 

Prisenter 1+ bloppis haul♡


bloppis...♡

Heej älskade ni, och gomorgon! Just nu sitter jag och Linn i kö utanför några bloggerskors bloppis! Vaknade innan 6 hos Linn eftersom jag sov där och åkte in till stan nästan direct. Kl 7 var vi framme och här har vi suttit en timme nu, längst fram!!!!!! Ska bli jättekul, bara 4 timmar till haha♡ Men ha en jättebra dag puss!
 
 

Helt tom...men ändå inte!

Oj vad jag har mycket nu, ända jag vill är att sätta mig ner och ta några djupa andetag, men allt kommer samtidigt och ingen tid för mig själv. Jag är så lat oxå, jag orkar inte göra något jag igentligen borde och då blir det lite koas inne i Olivias huvud, då känns allt hopplöst och tomt.
 
Som till exempel, det stora glosprovet vi ska ha i spanskan imorgon. Hur mycket tror ni jag har pluggat på det, nää det har jag bara skutit upp, och nu sitter jag här. Får sån ångest och vill inte se dom där dumma orden jag ska kunna tills imorgon. Detta var bara en sak som jag skutit upp, listan är lång. Hela resten av min vecka är uppbokad och jag är så stressad. Vet inte äns varför jag sitter och bloggar när jag har så här mycket att plugga.
 
Med det säjer jag hejdå och jag hoppas att ni förstår varför jag inte har uppdaterat på länge, kommer nog inte kunna blogga så mycket på ett tag heller, men kolla in då och då, så kanske jag taggit mig lite tid för ett inlägg.
 
Puss^^

Lite random bild men det ända jag vill nu är till värmen!