Go'morgon mina hjärtan

Hoppas ni alla sovit som kungliga! Jag själv sov hos min vän Elsa och åt precis frulle. Vår plan är att åka till Mall of Scandinavia och kika runt lite i affärer, vädret e ju ingen höjdare så passar bra att bara vara inomhus.
Är så otroligt shoppingsugen men plånboken är nog inte lika taggad som jag e, haha. Får så om något får följa med mig hem men nu ska jag först fixa mig.
Kramen /O

#tbt en ljummen balkong i Krabi

Tänkte att jag ska börja med mina tillbaka-blickar varje torsdag igen och började leta igenom arkivet och fastnade för de här två från Thailandsresan. De är fotade från den tidpugnt på dagen som jag nästan uppskattar mest under solsemestrar. Då man legat vid poolen och solat i flera timmar men går till hotellet för att ducha och göra sig iordning inför middagen. Brukar kunna ta det lugnt kanske äta något snacks och ha relax musik på i bakrunden. Om nån skulle erbjuda mig en flygbiljet ditt skulle jag åka tillbaka direkt! 

f r å g e s t u n d

Fick en fråga om jag inte kunde ha en frågestund och det är klart ska ha en sån! Har haft min blogg i ca fem år men bara haft två frågestunder så nu får ni chansen att ställe alla möjliga olika frågor!
Får se om det blir en svarsvideo elr vanligt inlägg, vad tycker ni?
 
♡Men jag vill ha massor med frågor i kometarsfälltet, bomba!♡

Ingen dag utan frulle

Inte riktigt morgon längre men tänkte ändå bjuda på morgonens frukost besående av yogurt med kiwi, jordgubbar och crunchy. Kaffe också såklart med skumad mjölk, muma! Börjar redan längtar till morgondagens första måltid när jag skriver det här haha. Ni vet säkert redan att frukost är min favoritdel av hela dagen och extra härligt blir det när man har mycket tid att fixa ihop något smarigt.
 
Efter min nästan somriga frulle åkte jag o Em till stan och möte upp pappa för lunch på ett asiatiskt ställe. Hann gå i lite affärer men framför allt lagade jag min Iphone skärm, äntligeeen! Så skönt att inte ha massa sprikor i vägen när man försöker se vad som står på mobilen. Drog en sväng till gymmet på eftemiddagen och efter min häktiska dag sitter jag nu helt slut och planerar att komma i säng tidigt. 
Kommer upp en frågestund senare ikväll, håll utkik vänner! ❤

premiär grillning 2k16

Det har varit en otrolig dag idag och min mamma lär nog vara trött på mitt vårsnack! Så fort jag ser en blomma vill jag bara hoppa upp och ner och när vi var ute snörrade jag runt som ett barn och njöt av hur varmt det faktiskt var. Den målnfria dagen avslutade med årets första grillmiddag på vårat helt nya bord. Har dock inte hunnit få leveransen med stolar så har fått blanda lite av de som fanns hemma!
 
Men jaa vänner, det är nu officiell vår och grillen ska börja användas flitigt!

Pausar för lite spa

    
// Baddräkt här //
Jag hoppas ni alla har fått en regäl dos med påsk och ätit många ägg (och godisägg). Jag har varit hos min mormor och morfar över helgen men på påskafton tog vi tjejer en paus från firandet och åkte till Högbo spa. Fick massage, badade både bubelbad och simmade i poolen, bastade och åt frukt från den lilla buffén. Första gången jag var på spa men absolut inte den sista, var så avslappnande och bara en mysig grej att göra.
 
Men nu e jag hemma med lov så jag hoppas att uppdateringen kan bli lite bättre, vad för slags inlägg vill ni se?

Stress älskare...

Hej på er, hoppas ni alla mår bra! Jag mår toppen, fick lov för ca en timme sen och solen skiner. Krävs inte mycket mer än så för att göra mig lycklig. Har suttit och ätit mellis vid våra fina påskblommor men måste packa i rally fart nu för drar sen till min mormor och morfar över långhelgen. Typiskt mig att göra allt i sista sekund, och att jag sitter vid datorn ändå! Är nästan som att jag vill stressa hjäl, haha!
 
Vi hörs senare vänner❤

Gårdagens

Topp, Forever 21 // Jeans, Dr Denim // Skor, Nelly.com

Brunch lördag

Imorse vaknade jag lite tidigare än vad jag vanligtvis gör på Lördagar. Vid nio mötte jag upp Linn på tuben och vi tog oss tillsammans till Elite Hotell i saltsjöbaden, efter många ommoment haha. Känns som det hör till oss att alltid åka lite fel.
 
Åt på hotellets frukostbuffé som var helt fullproppad med läckerheter. åt bland annat chiagröt med blåbär, frukt, mackor med jordnötsmör och belgiskavofflor med mer blåbär. Jaa, ni hör ju bara, och kan troligen räkna ut min matkoma efteråt. 
 
Eftersom både jag och Linn fyllt år passade vi på att byta presenter med varandra efter allt ätand. Blev en så lyckad förmiddag som måste göras om så fort jag fått lite extra pengar i spargrisen. Och tack så mycket Linni för de grejerna jag fick, tänkte göra ett inlägg om de i ett annat inlägg framöver.
 
Nu vill jag bara önska er en fantastisk Lördagskväll, frossa i godis mina vänner!

White coat

// Jeans, H&M // Kappa och halsduk, Nelly.com // New Ballance skor //
Fick inviga min våriga kappa i helgen när solen tittade fram. Så mycket glädje över att våren är här, fick riktiga bevis på årstiden från allt fågelkvitter och snödroppar som slagit ut. 
 
Idag har jag haft nationella prov och kom nyss hem heeelt slut! Funderar på att fixa lite mellis och krypa ner under en filt framför en film eller ta tag i lite plugg trotts att jag egentligen inte orkar.
Lutar lite mot det första, haha.

Frossade i cheescake

Min födeledag igår blev verkligen mysig, mamma ställde sig och gjorde cheescake med blåbär på morgonen som vi frossade med. Var bland det godaste jag någonsin ätit och hade inte kunnat önska mig en bättre tårta! 
Jag är ju en blåbärsälskare men man kan ju göra med vilken frukt som helst, bara att googla mina hjärtan.

Min 16:e födelsedag

//Playsuit från Gina Tricot//
Go'morgon mina hjärtan, 13:e Mars idag och ni vet vad det betyder! Min födelsedaaaag!
Igår var det Linns tur och idag får jag komma ikapp igen. Som jag räknat ner dagar och längtat, äntligen 16 år och det inleddes med frukost och sång på sängen av min mammsi och syster.
 
Ska ha en lugn dag och får se om jag hittar på något. Ni får ha en underbar söndag allihopa, kramisar!

Världens underbaraste tjej

Idag fyller värdens underbaraste vän till mig år! Linn mitt hjärta blir äntligen 16, som vi hypat inför detta!!
Utan våra skrattanfall, intärnskämt och alla deep talk hade vardagen varit så tom och du gör verkligen mina dagar. En dag äldre än mig men vi båda vet att vi ändå är förväxlade tvillingar.
 
Du är en regäl glädjespridare och önskar dig idag en superdag!
Grattis, grattis, grattis!

Älskade fredagar

Tröja, Gina Tricot // Jeans, DKNY //
 
Detta lär ha varit en av de längsta skolveckan på såå länge. Flera prov, en massa press och ingen energi. Ingen bra kombo! Är därför gladare än någonsin över att det är helg och jag kan få pusta ut.
 
Efter skolan så drog jag och Linn hem till henne o fotade. Alltid lika trevligt att vara hemma hos familjen, bara älskar deras hem, märks att inredning är ett stort intresse. Har i alla fall haft en jätterolig dag, men efter denna vecka behöver jag verkligen sova ut nu. Gonatt mina hjärtan, ha en underbar sömn!

THE bootcut

 
// Ett // Två // Tre
 
Bootcut trenden har verkligen satt sig i mitt hjärta. Har aldrig riktigt trivts i tighta byxor då jag tycker det får mina ben att så så "raka ut". I bootcut får jag betydligt mycket mer höfter och kurvor, plus att det ger en stor detalj till enkla outfits.
 
Köpte hem ett par vita flair jeans för ett tag sen och är så otroligt nöjd över de. Jag älskar ju vitt med än någon annan färg, dessutom andvänder jag bara utsvängda byxor så varför inte införskaffa sig en kombination!
Kommer andvändas flitigt till våren tillsammans med ljusa blusar.

Årets shoppingdag

   
Fina Linni
Sportlovet har kommit till sitt slut men är faktist inte alls så ledsen för det för har haft ett så otroligt bra lov och verkligen tagit vara på dagarna, det är ju dessutom lov snart igen.
 
I tisdags var jag med Linn som jag skrev i ett tidigare inlägg och vi möttes upp vid ett supermysigt lunchställe på Söder. Cafet hette louie louie och låg på Bondegatan 13, ni måste verkligen gå dit om ni är i närheten för det blev ett nytt favvoställe.
 
Efter lunchen drog vi till Gärdet för att köa in till Nellysoutlet öppning som haft butik hela veckan. Fyndade massor med fina plagg och efter 4 timmar i klädkauset grät plånboken regält. Men det var en riktigt lyckad dag!

Hundtands mönster

Tröja, Gina Tricot // Svarta bootcut, DKNY // Kappa, Vera Moda // Halsduk, mammas
 
Igår hade jag en helt galet bra dag, var i stan med min bästis och shoppade, mer får ni läsa i ett senare inlägg.
Men passade på att få lite outfitbilder tagna när vi var på söder, har inte fått bilderna än men snodde den här från linns blogg.Älskar min hundtandskappa tillsammans med vitt och ljusrosa, tycker det bryter av den strikta stilen så bra! Mönstret ger verkligen ett riktigt lyft i outfiten.
 
Känns som jag aldrig lägger upp outfitbilder längre. Nu till våren lär det dock bli fler eftrersom de går mot ljusarekvällar, då jag har tiden att fota. Så håll ut för fler "dagens klädsel-inlägg"!

13 dagar kvar

Jag älsskkkaar att fylla år (vem gör inte) och har räknat ner i flera månader nu. Helt sjukt att det hunnit bli Mars min månad redan!
 
Önskelistan har vart klar sen långt innan men tänkte dela med mig av några önskningar. Hur fina är inte kjolarna med knappar? känns hur vårit och härligt som helst och skulle vara så fint tillsammans med pololinnet!
 
Tretton dagar kvar alltså...