Lite av varje

Igår så hade jag och Linn en tjejkväll bara hon och jag. Ingen av oss är särskillt bra på det här med matlagning så det fick bli lite tapas inspirerat med räkor, färdig skinkpaj, parmaskinka och ja all ni ser på bilderna.
 
Åt, snacka och hade på film i bakgrunden. Behövde verkligen lite catch up med allt som händer nu. Visst ses vi i skolan varje dag men allt utanför den där tegelbyggnaden känns så mycket mer på riktigt.
En riktigt härlig kväll vill jag sammanfatta det som
 
Nu ska jag stänga av allt för idag, gonatten! 

Fredagsfys

Go'morning alla ni underbara! Morgonpigg som jag är har jag redan hunnit vara uppe en stund och ska nog ta mig ut på en powerwalk medans det är fint väder. 
 
Igår drog jag och Linn till ett hyfsat nyöppnat Nordic Wellness gym i Lindhagen för lite träning innan helgen drog igång. Var så frächt och stort. Fanns verkligen inga maskiner man saknade men vi valde ändå att föra interval med friavikter och olika stationer. Va så skönt när vi va klara att få komma hem äta tacos och bara slappa i soffan.
 
Men nu: På med sneaker och kläder för min promis!

Fragile och Raging

Hoppas ingen har missat kygos två nya singlar Fragile och Raging! Och om ni har det tycker jag ni ska klicka er till youtube och trycka låtarna på repeat. Var lite tveksam till en början men nu är det bara dessa två som spelas i mina lurar. 
 

Med två underbara på landet

Åkte direkt efter skolan bussen ut till mitt landställe med Isa och Fanny och tänkte därför beskriva min helg med bilder. Hoppas att ni haft en superhärlig helg och att er vecka börjat bra, kramis♥

Efter en lång skolvecka åkte vi till den lilla pizzerian och beställde oss käk som vi åt på vår brygga. Kändes precis som en sval sommarkväll när solen låg på. Gick sedan in och popade popcorn, tog fram chips och godis.
En lördagsmorgon går inte att topp på bättre sätt än med en pannkaksfrulle med alla möjliga toppingar. Muma!
Mina fina vänner fick för sig att det var sommar och badsäsong. De tog ett snabbt dopp medans jag stod och kollade på, var inte särskilt avundsjuk när jag såg hur de hutrade efteråt.
Vädret levererade inte hela vistelsen så blev mycket tid för kortspel och läsning vilket var så himla skönt efter all stress som vart senaste tiden.

träning vs blogg

Känns som jag antingen lägger tid på träning eller bloggen och just nu står gymmet i första prioritet. Dessutom är listan med skolsakerna som ska göras lång! 
 
Ligger just nu utbred i soffan med träningsvärk i hela kroppen. Men man ska inte klaga utan den bästa medicinen mot det är ju mer träning. Imorgon blir i alla fall en vilodag från allt (eller ja skolan kommer jag väll inte ifrän men men).
 
Hoppas ni mår bra mina vänner, kramen!

Energin har varit bättre

Har sutit ända sen jag kom hem med en svenska analys så tillåter mig äntligen en liten paus för mellis och blogg. Är igentligen helt slutkörd och hade velat ta en powernap men vi alla vet nog att det alltid slutar med att man sover bort hela eftermiddagen.
Men ska pigga upp mig nu och sen göra mig redo att möta upp familjis på söder och den indiska resturangen Gossip för middag. Jag hoppas att ni mår både bättre och har lite större entusiasm än mig, kramen!
 

#tbt Vattenkrig vid tolvslaget

De två största anledningar till varför jag vill ha sommar är först för värmen och snett efer för alla bad tillfällen i hav och sjöar. Att bara kunna ta en spontant dopp när man känner det eller spendera timmar vid en brygga! Blir helt pirrig av tanken. Bilderna ovan är från förra sommaren sista kvällen på Gotland då jag och Linni badade vid tolvslaget. Mer sånt får bli i sommar ♥

Desto fler speglar, desto bättre

I ett års tid har jag hållt på att dona i mitt rum och provat olika sätt med möbler och prydnader. Det började med nya tapeter därefter ett skrivbord, en spegel, stol med mera.
Men det senaste var en spegel till det högblanka bordet. Har ju tidigare bara haft den lilla runda spegeln i bakrunden och en helkroppsspegel men den nya lyfte verkligen min sminkhörna och underlättar att se hur smyckerna och sminket ser ut på morgonen. Rum blir ju så mycket större med speglar, lika fint som tavlor.
 
Kommer varken ihåg pris eller affär men liknande borde finnas i små inredningsbutiker 

Fem cm borta

Idag fick jag något gjort som jag verkligen längtat efter, en klippning hos underbara Madde på salong Blond i Enskede. Mitt hår hade verkligen växt men samtidigt blitit så slitet, sa därför att jag ville ha bort en bra bit och gick därifrån helnöjd med längden. Var även otroligt trött på min vanliga frisyr så blev en lite längre sne lugg också! Tycker dock att mitt hår ser ganska långt ut på bilderna, och kortare i verkligheten men ni lär ju få se mer bilder!

Dags för vår...

 
 Och med nya säsonger kommer ju alltid en ny spellista på min Spotify. Ovan är de låter som spelas om och om i mina hörlurar. Har ni inte hört Crush eller Sex tycker jag ni ska slå upp de direkt, då är såå grymma! 
Vilka är era favorit låtar just nu?

Dubbelt upp

Mina två senaste inköp från H&M. Har spanat in den vita t-shirten länge men inte fittat min storlek i butiken utan bara den blå. Tillslut gav jag upp på den ljusa och det fick bli en marinblå som också var jättefin. Två dagar senare hittar jag även den vita i xs och då kunde jag verkligen inte låta bli så nu har jag dubbelt av den enkla V-ringade tröjan! Men hellre för många än för få, visst?
 

Balloon-girl

Åhh vilken härlig söndag det blev idag, jag och Isa har hängt runt i stan för att hitta present till vår vän Fanny som fyller 16 idag! Så vid eftermiddagen hade vi köpt runt 40 ballonger bland annat som vi satt och blåste upp med bara andetag, ni förstår nog hur yra vi blev! Sen traskade vi iväg till henne med alla färglada bollar, blommor och present. Fick tyvärr ingen bild av födelsedagsbarnet men hade en otroligt mysig kväll med skratt och snack.
 
Grattis ännu en gång underbara duuu♡

Så mycket bättre för håret

 
 
I födelsedags present önskade jag mig dessa två borstar och fick det av pappa min. De är mycket skonsammare till håret då det inte är plast piggar utan vildsvinsborst, så istället för att det hårda plasten ska dlita isär tovor i håret böjer sig de gär stråna sig och utreder försiktigt. De är även miljömärkta och ett bra val för dig som bryr dig om jorden.
 
Måste säga att jag är otroligt impad på hur glansigt håret blir och hur fort det går att få det utborstat.
10/10 poäng från mig!

Världens härligaste vän

En bättre tjej finns nog ej!
 
Idag har jag vart med min bästi hela dagen och bara filmat en massa. Tanken är att vi ska sätta ihop ett youtube klipp av allt material så ni också kan få se! Haft så jäkla kul men nu fortsätter fredagen med Sex and The City och popcorn!
Trevlig helg